Business Controller til Erhvervsdivision

Har du lyst til at blive del af en virksomhed, som er i konstant udvikling og hvor du i høj grad får indflydelse på løsning af dine arbejdsopgaver. Du vil blive del af et nyopstartet business controller team med dygtige kollegaer. Du ser dig selv som struktureret og en dygtig sparringspartner med stærke analytiske evner. Du kan arbejde selvstændigt, men kender til vigtigheden i at have et tæt teamsamarbejde og med stor kontaktflade til hele organisationen i Tusass.

Økonomisk sparringspartner til Erhvervsdivision

Du vil indgå i et nyoprettet business controller team, hvor vi stadigvæk er i gang med at udvikle funktionen. Det vil sige, at der er meget høj grad af indflydelse og medbestemmelse på, hvordan processerne skal være samt hvordan vi kommer i mål med at implementere dem. I dagligdagen vil du samarbejde med vores nyoprettede Erhvervs-division.  Her vil du samarbejde med vores dygtige udviklere og sælgere om at videreudvikle vores produkter på det grønlandske marked. Rapporteringsmæssigt vil du rapportere til lederen for business controlling og du vil være med til at spare med de andre business controllere for vores 4 andre divisioner.

Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Nuuk.

Dine primære opgaver bliver

 • Etablere KPI-struktur og -modeller til support for produktudvikling og ledelsen
 • Business cases og prissætningsanalyser
 • Monitorere udviklingen af KPI og aktiviteter for produkterne
 • Assistere med omkostningsanalyser og allokeringer
 • Overvågning af produkt rentabilitet
 • Nøgleperson ved månedsafslutninger og budgetudarbejdelse
 • Løbende udvikling af nye og forbedrede processer i økonomifunktionen
 • Sparringspartner for ledelsesgruppen samt rapportering til ledelsen
 • Deltagelse i videreudviklingen af Powerbi brugen. 

Din erfaring og dig som person

Det er ikke et krav, at du har erfaring fra branchen, men det er et krav, at du har erfaring med Business Controlling.

Du har et Business Partner mind-set, trives med at skabe relationer og er kommunikativt velfunderet. Du er detaljeorienteret, men forstår samtidig at bevare overblikket over meget store mængder data og oversætte dem til overskuelige oversigter og budskaber.

Du finder det naturligt at arbejde til bunds med opgaver og have flair for at analysere problemstillinger fra flere vinkler. Det er væsentligt, at du kan arbejde selvstændigt som også betyder, at du er proaktiv i forhold til dine interne kunder.

Derudover forventer vi at du har:

 • HD-R, Cand.merc. eller lignende.
 • Herudover har du erfaring som business controller eller business partner
 • Gode IT kompetencer
 • Du er rutineret IT-bruger af MS Office-pakken – herunder især Excel

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +45 6083 3117, +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk

Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Har du spørgsmål af faglig karakter til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef Business Controller Jimmy Rasmussen, der har base i Danmark, på mobil: +299 237438. Vær opmærksom på tidsforskellen mellem Danmark og Grønland.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil løbende indkalde til samtaler.

Tusass

Under visionen ’Tusass bringer verdenen tættere på’ arbejder selskabets godt 400 medarbejdere på at etablere og sikre moderne kommunikationsinfrastruktur i hele Grønland. Tusass hovedkontoret ligger i den grønlandske hovedstad, Nuuk.  

Læs mere om Tusass her: www.telepost.gl

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.