fbpx

Forretningsorienteret Business Controller til TELE-POST

Er du en dygtig økonomisk sparringspartner og har du stærke analytiske evner, så er det måske lige dig vi søger?

Du bliver en del af et nyoprettet business controller team, hvor vi er i gang med at udvikle funktionen. Det betyder at du vil få stor indflydelse og medbestemmelse på hvordan processerne skal udvikles og hvordan vi implementerer dem i organisationen.
Til dagligt vil du samarbejde med TELE divisionen, som også er nyoprettet. Her vil du i samarbejde med vores dygtige udviklere og sælgere være med til, at videreudvikle TELEs produkter på det Grønlandske marked. Du refererer og rapporterer til Chef Business Controlleren i afdelingen. Derudover vil du have tæt samarbejde og sparring med de andre business controllere for TELEs 4 øvrige divisioner.

Dine primære arbejdsopgaver er blandt andet:

 • Etablere KPI-struktur og -modeller til support for produktudvikling og ledelsen
 • Monitorere udviklingen af KPI og aktiviteter for produkterne
 • Assistere med omkostnings analyser og allokeringer
 • Overvågning af produkt rentabilitet
 • Nøgleperson ved månedsafslutninger og budgetudarbejdelse
 • Løbende udvikling af nye og forbedrede processer i økonomifunktionen
 • Sparringspartner for ledelsesgruppen samt rapportering til ledelsen
 • Deltagelse i videreudviklingen af Powerbi brugen.

Din erfaring og dig som person

Det er ikke et krav at du har erfaring fra Telecom branchen, men det er et krav, at du har erfaring med Business Controlling.

Du har et Business Partner mindset og er god til at bevare overblikket. Du er detaljeorienteret og har gode stærke kommunikationsevner. Du har let ved at tilpasse formidlingen af komplekst stof til modtageren og du evner at skabe relationer på alle niveauer i organisationen.

Du tager ansvar og følger opgaverne helt til dørs. Du formår at tænke langsigtet i en travl hverdag og har et talent for, at se muligheder i alle situationer. Det er derfor væsenligt at du kan arbejde selvstændigt og er proaktiv ift. interne samarbejdspartnere.

Derudover forventer vi at du har:

 • HD-R, Cand.merc. eller lignende
 • Erfaring som business controller eller som business partner
 • Stærke IT kompetencer
 • Du er rutineret IT-bruger af MS Office-pakken – herunder især Excel

Lyder det som noget for dig?

Så kan du søge stillingen her på siden, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen af faglig karakter, er du velkommen til at kontakte Chef Business Controller Jimmy Rasmussen på telefon +299 386460 eller mobil: +299 237438. Alle øvrige spørgsmål stilles til partner Dorthe Flies i Flies HR på mobil +45 6083 3117, +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk. 

Flies HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!

TELE-POST

Under visionen ’TELE-POST bringer verdenen tættere på’ arbejder selskabets godt 400 medarbejdere på at etablere og sikre moderne kommunikationsinfrastruktur i hele Grønland. TELE-POST hovedkontoret ligger i den grønlandske hovedstad, Nuuk.  

Læs mere om Tele-Post her: www.telepost.gl

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.