Chef for Driftssupport på hovedkontoret i Nuuk

Er du en teknisk stærk leder med erfaring for driftssupport og har du lyst til at blive en del af en virksomhed som sikrer bæredygtig og vedvarende forsyning af energi til hele Grønland

 –  så har vi muligvis jobbet til dig!

Nukissiofiit har fokus på vedvarende energi og som leder af driftssupport får du en alsidig rolle i en organisation der står over for mange spændende udviklingsprojekter. Nukissiorfiit står overfor bl.a. at skulle udbygge vandkraftværket ved Utoqqarmiut Kangerluarsunnguat (Buksefjorden), samt opførelsen af et nyt vandkraftværk ved Qasigiannguit og Aasiaat. Derudover så supplerer vi gradvist dieselværker i de mindre byer og bygder med bæredygtige energikilder fra fx vind eller sol. Vi drømmer om en forsyning udelukkende baseret på de bæredygtige energipotentialer vi har i landet, herunder vandkraft, sol og vind, eller som vi siger – ”vores egen energi.”

Som chef for driftssupport skal du være opfølgende, løsningsorienteret og en god sparringspartner og sikrer at projekter og opgaver blive gennemført. Du vil få ansvaret for opbygningen af en stærk vidensbaseret tekniske afdeling og sikrer at forsyningsstandarden i vores byer og bygder er sammenlignelig. Til det har vi et dygtigt team i afdelingen på 8 driftskonsulenter, som kommer til at referer direkte til dig. 

Jobbet

Vi forestiller os at du har teknisk baggrund med 3-5 års erfaring fra tilsvarende stilling og en uddannelse som matcher nedenstående kompetencer evt. som maskinmester, ingeniør eller tilsvarende uddannelse. Da vi er en mangfoldig virksomhed med eksterne partnere fra andre lande, er det en fordel, hvis du kan kommunikere på både dansk og engelsk. 

Afdelingens hovedopgaver er at

 • Kvalitetssikre driften på kysten og skabe sammenhæng på tværs af organisationen
 • Supportere driften, så forsyningssikkerheden altid er i fokus
 • Lede det faglige arbejde i fagudvalgene
 • Bidrage med høj faglig indsigt ved besvarelse af spørgsmål fra departementet
 • Være faglig sparringspartner for direktionen

Faglige kvalifikationer

Afhængig af din joberfaring og uddannelsesmæssige baggrund, vil du have stor indflydelse på at præge jobindholdet i stillingen. Som leder af driftssupporten skal du både have øje for driften, men også kunne bidrage til den strategiske udvikling.

 • Har teknisk baggrund og en relevant uddannelse som maskinmester eller ingeniør
 • Har gode ledelsesmæssige kompetencer med dokumenterede resultater
 • Det vil være en fordel at have kendskab til drift og driftsoptimering inden for energisektoren
 • Gode IT-kompetencer og du er i dag vant til at arbejde med Office pakken og dertilhørende
 • Gode kommunikationsevner på skrift og i tale på dansk og engelsk (grønlandsk vil være en fordel men ikke et krav)
 • Kendskan til projektledelse vil være en fordel 

Personlige kvalifikationer

Som person er du en teamplayer og god til at sikre at planlagte projekter og opgaver bliver gennem ført.

 • Du har gerne erfaring fra en lignende stilling inden for driftssupport
 • Som leder er du opfølgende, løsningsorienteret og en god sparringspartner
 • Du er fleksibel og er god til at arbejde både selvstændigt og i teams
 • Du trives med udvikling og går gerne forrest med implementering af forandringer

Vi tilbyder

 • Du bliver en del af en af Grønlands bedste arbejdspladser
 • Leder af et fagligt dygtigt team med et godt fælleskab
 • Stor indflydelse på egen arbejdsdag, med mange spændende arbejdsopgaver
 • Et godt arbejdsmiljø, med en uformel omgangstone og med højt til loftet
 • Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Nuuk og med direkte reference til CTO
 • Løn og ansættelse i henhold til relevant og gældende overenskomst
 • Umøbleret bolig, bohaveflytning samt fri til- og fratrædelsesrejse i henhold til gældende regler
 • Der kan forekomme rejseaktivitet internt i Grønland og udenlandsk

Hvem er Nukissiorfiit

Nukissiorfiit forsyner hele Grønland med el, vand og varme. Sammen arbejder vi hele tiden at på skabe omkostningseffektive og bæredygtige løsninger til gavn for vores kunder. I 2020 var 70 % af vores afsætning til el, vand og varme fra vedvarende energi. Frem mod 2030 arbejder vi for 100 % vedvarende energi. For at kunne gøre det har vi energitjenester i 16 forskellige byer inddelt i 6 distrikter. Hovedkontorets opgave er, at supportere disse driftsenheder med administration, vidensdeling, udvikling og standardisering. Vores forsyningsevne er kort sagt afhængig af, at vi har en konstant forbedring af vores forsyning, med vedvarende driftsoptimering til gavn for kunderne i hele landet.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Sales & Recruiter Carsten Dahl fra Flies HR på mobil +45 40456548 eller carsten@flieshr.dk.

Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk Direktør Hans Rowedder på mobil +299 537400.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Nukissiorfiit

Du finder yderligere information om Nukissiorfiit på www.nukissiorfiit.gl.

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.