Chef til HR og Løn i Morsø Kommune

Har du lyst til at stå i spidsen for udvikling af HR og lønområdet i Morsø Kommune? Har du erfaring fra lignende stilling, hvor du selv har en aktiv rolle i den daglige drift og har stor lyst til udvikling, der sætter dig i stand til at løfte opgaven? Så er det måske dig, der er vores nye HR og Lønchef.

Da vores nuværende chef for området har valgt at gå på pension efter 48 års ansættelse i Morsø kommune, søger vi derfor en ny dygtig HR og lønchef, som med stor passion har lyst til at være med til at videreudvikle hele området i tæt samarbejde med  afdelingen.

Du får ledelsesansvaret for en velfungerende afdeling med 5 kompetente personalekonsulenter med et fagligt højt niveau, som arbejder med løn- og personaleopgaver, udvikling, arbejdsmiljø, HR og forhandling.

Som ansvarlig leder for området vil du være en aktiv del af den daglige drift på løn- og personaleområdet, hvor du blandt andet skal sikre strategiske oplæg, implementering af overenskomster, aftaler og ny lovgivning omkring løn- og personaleforhold. Det er derfor vigtigt, at du har et solidt kendskab til løn og HR-området og personalejuridiske forhold. Vi forestiller os, at du har erfaring fra en politisk ledet organisation, gerne inden for det kommunale område.

Du går gerne forrest, men vigtigst er, at du har lyst til at sikre, at der er velbeskrevne processer, som gør at både medarbejdere i afdelingen og kommunens ledere bliver dygtigere og at de altid kan give en ensartet rådgivning og sikre, at personalejura og arbejdsmiljøforhold er i overensstemmelse med de faglige organisationer om løn- og arbejdsforhold på vegne af Morsø Kommune.

Derudover får du en nøglerolle i forhold til opgaverne, der ligger sammen de faglige organisationer og vil løbende samarbejde med repræsentanter fra disse omkring videreudvikling af politikker og retningslinjer på personale- og arbejdsmiljøområdet og sikre et tæt samarbejde i hele kommunen med at øge trivsel og reducere sygefravær i Morsø Kommune.

Om jobbet

Stillingen som chef for HR og løn i Morsø Kommune indebærer, at du har lyst til at være en del af en mindre organisation, hvor der er højt til loftet og med en hverdag med mange spændende og forskellige opgaver. Du kommer selv til at spille en aktiv rolle i opgaveløsning og har lyst og evne til udviklingen af hele området. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stilling. Derudover er det vigtigt, at du som leder brænder for udvikling af både processer og dine medarbejdere og du har fingeren på pulsen inden for videreudvikling og implementering af personalepolitiske tiltag i hele organisationen. HR og Løn arbejder altid på at give en god service og med en grad af decentralisering af processerne er rådgivning og beskrivelse af processerne og best practise på tværs af forvaltningerne en vigtig del af, at vi i Morsø Kommune altid sikrer en solid drift ift. løn og ansættelsesretlige opgaver.

Ledelsen af hele afdelingen sker i tæt samspil med direktøren for økonomi og stab og de andre i ledergruppen. Vi har en direktion som både tør og vil inspireres og udfordres for at udvikle Morsø kommune til at levere den bedste service og udvikling for hele organisationen såvel internt som eksternt.

Om dig

Som vores nye chef for HR og løn er det vigtigt, at du er solidt funderet, ligesom dine personlige egenskaber har en stor betydning.

 • Du har erfaring fra lignende stilling og gerne erfaring og/eller uddannelse på det personalejuridiske område
 • Du har en inddragende ledelsesstil
 • Du har visioner og ambitioner på personaleområdet, er strategisk og har politisk forståelse.
 • Du har et godt øje for optimering af opgaveløsningen og prioriteringen af arbejdsopgaver.
 • Du er god til at skabe tætte samarbejdsrelationer på tværs af organisationen
 • Du sætter en tydelig faglig retning og går gerne forrest med tæt sparring til medarbejderne og sikrer der altid er høj kvalitet og god service i opgaveløsningen
 • Som person har du gennemslagskraft og er afklaret og tydelig omkring eget værdisæt og egen autoritet
 • Du kan begå dig på alle niveauer og er både proaktiv i forhold til udvikling og en god sparringspartner til at rådgive og inspirere direktionen om såvel personalejuridiske problemstillinger, lønudvikling og overenskomstforhold som organisationsudviklingstiltag – fx rekruttering
 • Du er udadvendt, positiv og med et højt drive, stor gennemslagskraft og gode formidlingsevner både mundtligt som skriftligt
 • Du er lyttende, imødekommende og troværdig, og din dør er altid åben for sparring og dialog
 • Du har en naturlig nysgerrighed, interesse og evne til at sætte dig ind i rammer og vilkår for de forskellige fagligheder og opgaver i hele organisation

Men vigtigst af alt er, at du har lyst til at være i en mindre organisation med høje ambitioner om at levere stærke og virksomme opgaveløsninger. 

Om Mors

Vi er en kommune med ca. 20.100 indbyggere og 1.700 medarbejdere. Her tilbyder vi digital infrastruktur i særklasse, derfor modtog vi også prisen for Årets Digitale Kommune 2021 af Dansk Industri. Det giver gode rammebetingelser for vores varieret erhvervsliv, som har Nordjyllands højeste beskæftigelse. Samtidig finder du mere end 85.000 arbejdspladser indenfor blot en times kørsel fra kommunen. 

Statistikkerne viser, at mange børnefamilier søger mod Mors. Derfor kan vi også tilbyde et unikt sports- og foreningsliv og et bredt udvalg af ungdomsuddannelser, herunder gymnasiale samt tekniske og merkantile erhvervsuddannelser. 

Her venter en storslået natur med 180 km kystlinje, faktisk så storslået at dele af den kandiderer til at blive optaget på UNESCO’s verdensarvsliste – Hanklit. Du vil også opleve et rigt event- og kulturliv. Eksempler på dette er Skaldyrsfestival, 100 Miles, Østers & Muslingepremieren og Kulturmødet, som er vores største fyrtårn indenfor events.

Vi samarbejder tæt og tværfagligt for at gøre Mors til et endnu mere attraktivt sted at bo, gæste og arbejde. 


Tiltrædelse ønskes snarest muligt. Vi afholder derfor samtaler løbende.

Hvis du er interesseret?
Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +45 60 83 31 17 eller dorthe@flieshr.dk.

Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør for økonomi og stab Bodil B. Kristensen +45 99707091 eller BBK@morsoe.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du vide mere om Morsø kommune

Finder du yderligere information om Morsø kommune www.morsoe.dk 

Morsø Kommune

Du finder yderligere information om Morsø Kommune her.

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.