Direktør til Grønland

Direktør til Grønland

 • Er du en dygtig autentisk leder, som er klar til en ny udfordring
 • Kan du forretningsudvikle igennem relationer
 • Kan du udvikle og vækste vores grønlandske forretning, så vi yderligere styrker vores stærke position
 • Er du et naturmenneske, som ser Grønland som en ekstra bonus i jobbet

Så er du måske vores nye direktør til en spændende stilling i Nuuk, hvor vi søger en relations- og udviklingsorienteret leder, der med afsæt i organisationens strategiske grundlag kan videreføre og udvikle vores forretning i Grønland. Vi udmærker os med tætte kunderelationer og forstår os på kundens aktuelle behov for transportløsninger. Vores aktiviteter i Grønland er i en spændende udvikling forretningsmæssigt og vi ønsker også at gøre en forskel, når det kommer til at udvikle Blue Water som en af de bedste arbejdspladser i Grønland. Vi vil være en attraktiv arbejdsplads og skabe gode uddannelsesmuligheder for vores ansatte – både lokalt og internationalt. Derudover er det vigtig, at vores nye leder indgår i lokale netværk for at styrke Blue Waters rolle og engagement i samfundet.

Ansvar for udvikling
Du får det overordnede ansvar for vores samlede aktiviteter i Grønland og skal sikre styrkelse og udvikling inden for vores primære forretningsområder:

 • Sø- og luftfragt
 • Cruise logistik
 • Agency & Trawler aktiviteter
 • Lager- og logistik
 • Flytte & Facility services

Som direktør i Grønland vil du udover ledelse af kontoret og lagre i Nuuk have tæt samarbejde med vores dygtige lederne i Aasiaat, Sisimiut, Ilulissat, Qaqortoq, som vil referere direkte til dig.

Da vi har fokus på løbende at styrke forretningen gennem forbedring af vores kerneprocesser, vil du ligeledes skulle tage aktiv del i sikring af den økonomiske drift og udvikling af medarbejderne, så både eksisterende og nye kunder også i fremtiden ser vores Blue Water, som det foretrukne valg på transportløsninger.

Ledelse igennem relationer
Vi forventer, at du som Blue Water Greenlands nye frontfigur har et stærkt fokus på at udvikle relationerne til vores nøglekunder og -leverandører. Vi lægger stor vægt på, at du fremstår som en relationsskabende leder, som dine ansatte har lyst til at følge. Derfor er det afgørende, at du har flair for at fastholde og udvikle vores dygtige medarbejdere. Delegering og involvering af dine ansatte i centrale opgaver er væsentligt for at sikre forankring, ejerskab og eksekvering.

Erfaren leder med branchekendskab
Det er en forudsætning, at du har begge ben på jorden, er empatisk og kan skabe resultater på tværs af kulturforskelle, fordi du har en naturlig fremdrift og dine ansatte ser dig som en rollemodel, de har lyst til at følge i nye muligheder.

Du kan efterleve vores ledelsesprincipper

 • Være en naturlig Captain, som kan eksekvere og skabe resultater. Udføre People Leadership og løbende udvikle dit team
 • Være vores grønlandske Commercial Champ med den rigtige tilgangsvinkel til kunderne og forstå professionelt at udvikle en profitabel forretning i et tæt samarbejde med kunderne og indgå i vigtige grønlandske forretningsnetværk
 • Kunne få dine tilhører til at lytte og forstå dit budskab i forretningsmæssige og andre sammenhænge.
 • Du er stærk faglig funderet som direktør og bevidst om dine udviklingsbehov

Udvikling, udfordring og muligheder
Vi tilbyder dig en karriere med mange interessante perspektiver. Du vil indgå i et professionelt netværk, der har til formål at fremme udviklingen af forretningen igennem faglig ledersparring. Derudover vil vi løbende have fokus på din faglige- og personlige udvikling, igennem Blue Water Academy, således at vores ledelsesprincipper bliver en naturlig del af dit lederskab.

Vi ønsker en dygtig direktør, som har lyst at tage næste skridt i karrieren og stå i front for Blue Water Greenland.

Start
Forventet tiltrædelse 1. august 2021.

Vi tilbyder

Et job med masser af faglige og personlige udfordringer, dygtige kolleger og mange inspirerende snitflader til resten af organisationen. Endvidere er det et job med attraktive ansættelsesforhold, hvor aflønning sker i overensstemmelse med stillingens krav på individuelle vilkår. Hertil kommer årlig feriefrirejse, pensionsordning.
Bolig og bohaveflytning kan tilbydes efter gældende regler.

Stillingen er placeret i Nuuk. 

Interesseret?
Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +45 6083 3117, +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk.
Ved øvrige spørgsmål kan du kontakte Director, Ole Bøgh Ulriksen, på +45 79134713 eller obul@bws.dk.

Flies HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler – også inden ansøgningsfristens udløb.

Vi glæder os til at høre fra dig!

BLUE WATER GREENLAND

Du finder yderligere information om Blue Water Greenland på www.bws.dk.

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.