Donnas Dyreklinik søger dyrlæge til Grønland

Donnas Dyreklinik i Nuuk er Grønlands eneste private dyreklinik. Vi er en lille hyggelig smådyrsklinik med to dyrlæger og en klinikassistent. Vi tager primært imod selskabsdyr som hunde og katte, men også et mindre antal kaniner og små gnavere. Klinikken råder bl.a. over udstyr til digital røntgen, ultralyd, blodprøveanalyser, mikroskopi og anæstesi.
Klinikken har tre ugentlige åbningsdage og vagtordning uden for normal arbejdstid.
Donnas Dyreklinik er en selvejende institution, som har tilknyttet en bestyrelse, der varetager den overordnede ledelse.

Om stillingen 
Du vil sammen med klinikkens anden ansatte dyrlæge komme til at stå for den daglige drift af klinikken. Arbejdsopgaverne spænder fra vaccinationer over udredning og behandling af medicinske patienter til elektive og akutte operationer, herunder også anæstesiovervågning.
Der er mulighed for høj grad af medbestemmelse i forhold til tilrettelæggelsen og udførelsen af dine daglige arbejdsopgaver samt for at præge klinikkens udvikling.
Dækning af tilkaldevagt uden for klinikkens åbningstider aftales indbyrdes mellem dig og klinikkens anden dyrlæge.
På klinikkens to ugentlige lukkedage kan jobbet bestå i at udføre konsulentarbejde for Veterinær- og Fødevaremyndigheden i Grønland ved Grønlands Selvstyre. Arbejdet for Veterinær- og Fødevaremyndigheden omfatter sagsbehandling inden for veterinær- og fødevareområdet. Der kan desuden blive mulighed for at deltage i forskellige kontrolopgaver såsom kødkontrol på slagteri.
Veterinær- og Fødevaremyndigheden består på nuværende tidspunkt af fire fastansatte , 2 tilsynsførende og to deltidsansatte dyrlæger.  

Vi forventer, at du

 • Er uddannet dyrlæge med dansk autorisation.
 • Har erfaring med klinisk arbejde med smådyr.
 • Har gode samarbejdsevner.
 • Kan arbejde selvstændigt.
 • Har erfaring med eller lyst til at arbejde i en offentlig myndighed.
 • Taler og skriver dansk.

Vi tilbyder

 • Et job med spændende og varierende arbejdsopgaver.
 • Mødet med en masse dyreejere, der er dybt taknemmelige for, at du har valgt at komme til Nuuk.
 • En unik mulighed for at kombinere klinikerarbejde med administrativt arbejde.
 • Gode kolleger, der vil tage godt imod dig.
 • Muligheden for at opleve den fantastiske grønlandske kultur og natur.

Om Nuuk

Nuuk er Grønlands hovedstad og største by med 19.000 indbyggere. Byen har et rigt kultur- og byliv og tilbyder fritidsaktiviteter for både børn, unge og voksne. Naturskønne omgivelser med fjelde og fjorde er kun et stenkast fra byens centrum og giver gode muligheder for at dyrke friluftslivet.

Løn- og ansættelsesvilkår 
Løn efter kvalifikationer. Vagtudkald aflønnes særskilt. 

Arbejdstiden er fuldtid, hvilket i Grønland er 40 timer ugentligt.

Bolig 
Vi kan være behjælpelig med at finde bolig, såfremt du ikke i forvejen har en bolig

Tiltrædelse
Tiltrædelse er medio juni 2022 eller snarest derefter.

Interesseret?
Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Donnas dyreklinik, på +299 381313, +299 555529 eller donnasdyreklinik@gmail.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Donnas Dyreklinik

Du finder yderligere information om Donnas Dyreklinik på www.donnasdyreklinik.gl.

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.