Dygtig kvalitetschef til en af Grønlands største virksomheder

Vil du være kvalitetschef i en international seafood virksomhed og bo og arbejde i måske verdens smukkeste land? Brænder du for at levere højeste kvalitet af fødevarer og har du erfaring fra en lignende stilling i dag, så er det måske lige dig vi mangler!

Du er allerede i dag en dygtig leder der kan tænke bredt og strategisk i at skabe resultater både selvstændigt og sammen med dine kollegaer. Du trives med en hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver og sikrer at lovgivningen altid overholdes. I Polar Raajat har vi klare målsætninger på kvaliteten og det er derfor en naturlig del af vores gennemarbejdede processer. Du vil som kvalitetschef være med til at fastholde og udvikle kvaliteten på Polar Raajats produkter og service bl.a. ved at gennemføre interne og eksterne årlige audits.

Du vil som vores nye kvalitetschef få ansvaret for kvalitetsafdelingen og vil indgå i vores lederteam og derudover have ansvaret for medarbejdere i vores to laboratorier på vores fabrikker i Nuuk og Aasiaat. Der vil derfor forekomme noget rejseaktivitet på kysten.

Om dig

 • Erfaring med kvalitetsledelse i en fødevarevirksomhed 
 • Du har erfaring med vedligeholdelse og udbygning af kvalitetsstyringssystemer 
  (BRC, HACCP, MSC og kundeportaler)
 • Du sikrer dig altid at gældende lovgivning overholdes 
 • Desuden kræver jobbet at du er struktureret, analytisk og vedholdende
 • Du kan selvstændigt gennemføre interne og eksterne audits 
 • Håndtering og vurdering af myndighedskontakt
 • Træning og uddannelse af medarbejdere 
 • Du er ansvarsbevidst, forandringsparat, fleksibel og har et højt energiniveau
 • Kan arbejde både selvstændigt og er en god teamplayer 
 • Gode formidlingsevner på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt

Vi tilbyder
En spændende stilling i en stor moderne levnedsmiddelvirksomhed med stor mulighed for indflydelse på dit eget job. Du vil blive en del af en spændende virksomhed med en hverdag med mange udfordrende opgaver i et åbent og uformelt arbejdsmiljø.

 • Et afvekslende og udfordrende job med korte beslutningsveje
 • Bo og arbejde i et land med mange fantastiske naturoplevelser og der vil forekomme noget rejseaktivitet på kysten
 • Løn der matcher dine kvalifikationer, sundhedsforsikring og årlig feriefri rejse
 • Der stilles bolig til rådighed samt bohaveflytning til dig og evt. familie efter gældende regler

Polar Raajat er en del af Polar Seafood
Polar Raajat er eget af seafood koncernen og har fabrikker i Nuuk og Aasiaat. Polar Raajat beskæftiger sig med køb, produktion og salg af fisk, rejer samt diverse råvarer. På årsbasis beskæftiger Polar Raajat i gennemsnit 200 medarbejdere.

Arbejdssted: Nuuk
Tiltrædelse hurtigst muligt.

Om Nuuk
Nuuk er Grønlands hovedstad med ca.18.000 indbyggere. Der er mange muligheder for familier samt gode uddannelsesfaciliteter for børn i skolealderen. Der er et aktivt bymiljø med gode indkøbsmuligheder, caféer, biograf og svømmehal. Nuuk er omkranset af en smuk natur med rig mulighed for vandreture i baglandet, skiture om vinteren, jagt om sommeren samt fiskeri og sejlads i det store og smukke fjordsystem, der ligger omkring Nuuk. I vinterhalvåret er der også mulighed for langrend- og alpinski.

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +45 6083 3117, +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk

Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør Jan Weinreich på mobil +45 2048 5501 eller jw@polarraajat.gl.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du vide mere om koncernen
Kan du finde yderligere information her: https://www.polarseafood.dk

POLAR RAAJAT

Vil du vide mere om Polar Raajat, så kan du klikke her: www.polarseafood.dk

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.