Er du Grønlandbankens nye erhvervsrådgiver?

Grønlandsbanken Erhvervsafdeling på hovedkontoret i Nuuk er i kraftig vækst. Derfor søger vi en engageret erhvervsrådgiver der kan yde rådgivning på højt niveau.

Den person vi søger evner at præge den positive udvikling, og arbejde målrettet for at sikre en positiv kundeoplevelse og vækst gennem en professionel tilgang til salg, service og rådgivning af erhvervskunderne.

Du vil komme til at:

  • Servicere bankens erhvervskunder, herunder rådgive, behandle og bevilge lånesager for større, mellemstore og mindre virksomheder
  • Deltage i opsøgende salg og igangsætning af nye aktiviteter
  • Indgå i afdelingens øvrige opgaver


Vi forestiller os, at du:

  • Har en videregående finansuddannelse gerne med en HD
  • Solid erfaring med rådgivning og behandling af erhvervsengagementer
  • Serviceminded og udadvendt – og med overskud til et smil, når det er mest hektisk
  • Stor selvstændighed og ansvarsbevidsthed


Vi tilbyder
En attraktiv og vellønnet stilling i et solidt pengeinstitut med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Grønlandsbanken er en arbejdsplads med en uformel omgangstone, der tager afsæt i værdierne; engagerede – ordentlige – kundeorienterede og udviklingsorienterede. Her får du kollegaer med meget højt engagement og stor indflydelse på din egen arbejdsdag.

Vilkår
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Grønlands Erhverv og Finansforbundet. Banken stiller bolig til rådighed efter gældende regler fastsat af Grønlands Selvstyre. Ansættelsesvilkår i øvrigt, herunder rejse og bohaveflytning efter gældende regler. Der tilstræbes en ansættelsesperiode på minimum 3 år. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Spørgsmål
Spørgsmål til stillingen kan rettes til erhvervskundechef Lars Gaasvig +299 34 77 70 / lga@banken.gl.

Interesseret?
Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.
Alle øvrige spørgsmål stilles til Partner Dorthe Flies fra Flies HR Consulting på mobil +45 6083 3117 eller dorthe@flieshr.dk 

Flies HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler – også inden ansøgningsfristens udløb.

Vi glæder os til at høre fra dig!

GRØNLANDSBANKEN

Læs mere om Grønlandsbanken her: www.banken.gl

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.