Er du Grønlandbankens nye erhvervssupporter?

Vi søger en erhvervssupporter til Grønlandsbanken

Grønlandsbankens Erhvervsafdeling på hovedkontoret i Nuuk er i kraftig vækst. Derfor søger vi en solid erhvervssupporter der kan yde support på højt niveau.
Vi søger en person der trives med administrative opgaver og som med sit stærke erfaringsgrundlag kan være med til at udvikle og styrke det workflow der er på de forskellige processer i afdelingen.

Som erhvervssupporter vil du sammen med produktionsteamet servicere afdelingens erhvervsrådgivere med:
• Generel sagsstyring
• Udfærdigelse og registrering af lånedokumenter og sikkerheder
• Håndtering af henvendelser og opgaver vedr. bankens erhvervskunder

Vi forestiller os, at du:
• Har en bankfaglig baggrund
• Erfaring fra en lignende stilling eller evt. fra en stilling som erhvervsrådgiver
• Er struktureret med sans for detaljen
• Serviceminded og kvalitetsbevidst

Grønlandsbanken tilbyder
En attraktiv og vellønnet stilling i et solidt pengeinstitut med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. GrønlandsBANKEN er en arbejdsplads med en uformel omgangstone, der tager afsæt i vores værdier;
Engagerede- ordentlige- kundeorienterede- og udviklingsorienterede. Her får du kollegaer med meget højt engagement og stor indflydelse på din egen arbejdsdag.

Vilkår
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Grønlands Erhverv og Finansforbundet. Banken kan stille bolig til rådighed samt tiltrædelsesrejse og bohaveflytning efter gældende regler. Der tilstræbes en ansættelsesperiode på minimum 3 år. Tiltrædelses ønskes snarest muligt.

Spørgsmål
Spørgsmål til stillingen kan rettes til erhvervskundechef Lars Gaasvig +299 34 77 70 / lga@banken.gl.

Interesseret?

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

Alle øvrige spørgsmål stilles til Partner Dorthe Flies fra Flies HR Consulting på mobil +45 6083 3117 eller dorthe@flieshr.dk

Flies HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler – også inden ansøgningsfristens udløb.

Vi glæder os til at høre fra dig!

GRØNLANDSBANKEN

Læs mere om Grønlandsbanken her: www.banken.gl

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.