Er du Grønlandsbankens nye Erhvervsrådgiver?

Er du klar til store faglige udfordringer og nye eventyr, så har vi et spændende job klar. GrønlandsBANKENs Erhvervsafdeling i hovedkontoret i Nuuk er i fortsat kraftig vækst. Derfor søger vi en Erhvervsrådgiver, der kan yde værdiskabende erhvervsrådgivning i øjenhøjde.

Vi søger dig, som bliver motiveret af at give kunderne unikke kundeoplevelser. Vi tror nemlig på, at relationen mellem rådgiver og kunde er fundamentet for et værdiskabende samarbejde.
Du lykkes i jobbet ved at arbejde målrettet for at sikre vores erhvervskunder værdiskabelse gennem en professionel tilgang til strategisk rådgivning, salg og service.

Du vil komme til at:

 • Rådgive og udvikle din kundeportefølje af større, mellemstore og mindre virksomheder
 • Deltage i opsøgende salg og igangsætning af nye aktiviteter
 • Facilitere lokal erhvervsudvikling, hvor banken spiller en vigtig rolle som kraftcenter i samfundet
 • Have stor indflydelse på din egen arbejdsdag

Vi forestiller os, at du:

 • Har en bankfaglig uddannelse gerne med en HD
 • Solid erfaring med rådgivning og behandling af erhvervs engagementer. Har du ikke erfaring som erhvervsrådgiver, men ambitionen om at udvikle dit talent, er en udviklingsstilling også en mulighed
 • Tror på, at de bedste løsninger er skabt i et fællesskab
 • Stor selvstændighed og ansvarsbevidsthed
 • Motiveres af at skabe udvikling 

Vi tilbyder

 • En attraktiv og vellønnet stilling i et solidt pengeinstitut med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
 • GrønlandsBANKEN er en arbejdsplads med en uformel omgangstone, der tager afsæt i vores værdier; engagerede – ordentlige – kundeorienterede og udviklingsorienterede.

I Erhvervsafdelingen får du 15 fantastiske kollegaer med et godt humør, stort sammenhold, høj aktivitet og gode resultater.
Du vil have direkte reference til Erhvervsdirektøren.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Grønlands Erhverv og Finansforbundet. Banken stiller bolig til rådighed efter gældende regler fastsat af Grønlands Selvstyre. Ansættelsesvilkår i øvrigt, herunder rejse og bohaveflytning efter gældende regler. Der tilstræbes en ansættelsesperiode på minimum 3 år. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk.
Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.
Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Erhvervsdirektør Søren Stenberg på ss@banken.gl.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Grønlandsbanken

Du finder yderligere information om GrønlandsBANKEN www.banken.gl.

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.