Er du Grønlandsbankens nye privatkunderådgiver?

Vi har travlt og søger derfor flere engagerede og kundeorienterede privatkunderådgivere til vores største filial på hovedkontoret i Nuuk. 

Afdelingen er opdelt i tre rådgiverteams, hvor dine primære opgaver bliver:

  • At udvikle og vedligeholde egen kundeportefølje
  • Rådgive om finansiering af bolig køb, bil og bådlån, pension og forsikring
  • Deltage i opsøgende salg og igangsætning af nye aktiviteter
  • Understøtte bankens CSR arbejde 

Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant bankuddannelse og god erfaring som privatkunderådgiver
  • Er engageret og kan lide være del af et team
  • Struktureret og med sans for detaljen
  • Har et godt humør og lyst til at udvikle dig selv og dine kunder

Vi tilbyder

En attraktiv og vellønnet stilling i et solidt pengeinstitut med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. GrønlandsBANKEN er en arbejdsplads med en uformel omgangstone, der tager afsæt i vores værdier; engagerede – ordentlige – kundeorienterede og udviklingsorienterede. Her får du kolleger med meget højt engagement og stor indflydelse på din egen arbejdsdag.

Vilkår

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Grønlands Erhverv og Finansforbundet. Banken kan stille bolig til rådighed samt tiltrædel- sesrejse og bohaveflytning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk.

Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Filialdirektør

 Malene Christensen på mc@banken.gl.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Grønlandsbanken

Du finder yderligere information om GrønlandsBANKEN www.banken.gl.

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.