Er du vores nye kreditkonsulent?

Vi søger en dygtig og erfaren kreditkonsulent indenfor primært erhvervsområdet, der med sit gode humør
og gå-på-mod kan bevare overblikket – også i pressede situationer.
GrønlandsBANKENs Kreditafdeling kvalitetssikrer blandt andet større kreditsager til forelæggelse for direktionen og bestyrelsen.
Sammen med afdelingens øvrige engagerede medarbejdere skal du være med til at sikre, at der drives en kreditmæssig sund og forretningsmæssig tilfredsstillende drift i banken.

Som kreditkonsulent får du ansvaret for at:

 • Udarbejde analyser og rapporter i samarbejde med den øvrige kreditafde-
  ling til direktion/bestyrelse og være sparringspartner for primært erhvervs-
  afdelingen
 • Selvstændig sagsbehandling af lånesager primært fra erhvervsafdelingen
 • Identificere svage og nødlidende eksponeringer
 • Forretningsudvikling på kreditområdet herunder ad-hoc opgaver

Vi forestiller os, at du:

 • Er selvkørende og initiativrig
 • Kan arbejde analytisk og struktureret
 • Har en god erfarings- uddannelsesmæssig baggrund fra pengeinstitut og/eller relevant videregående uddannelse som f.eks. HD (R)/(F)

Vi tilbyder
En attraktiv og vellønnet stilling i Grønlands bedste virksomhed med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Stillingen er i Nuuk i
vores Kreditafdeling, hvor engagementet er højt og, hvor du har indflydelse på din egen arbejdsdag. GrønlandsBANKEN er en arbejdsplads
med en uformel omgangstone der tager afsæt i vores værdier; engagerede – ordentlige – kundeorienterede og udviklingsorienterede.

Vilkår
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Grønlands Erhverv og Finansforbundet. Ansættelsesvilkår i form af bolig, rejse og bohaveflytning er efter gældende regler. Der tilstræbes en ansættelsesperiode på minimum 3 år. Tiltrædelse snarest muligt.

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk.
Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Lenschau Andersen +299 347769 / tla@banken.gl.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Grønlandsbanken

Du finder yderligere information om GrønlandsBANKEN www.banken.gl.

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.