Forvaltningschef for skole, daginstitution og innovation

Trives du med innovation og udvikling og kunne du tænke dig at blive både fagligt og personligt udfordret? Trives du i en politisk styret organisation og har du lyst til at være en del af udviklingen i Kommune Kujalleq?

Så er du måske vores nye forvaltningschef!

Kommune Kujalleq søger en forvaltningschef for skole-, daginstitution og innovation.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende chefstilling til en talentfuld leder, der har lyst, mod og evner til at gøre en indsats inden for skole- og daginstitutionsområdet.

Som forvaltningschef i Kommune Kujalleq indgår du i kommunens chefgruppe, der består af administrativ direktør, vicekommunaldirektør samt forvaltningschefer på de enkelte områder og du vil være en del af AMN-udvalget. Du vil referere direkte til kommunaldirektøren.
Du vil have et tæt og tillidsfuldt samarbejde med dine kollegaer i chefgruppen, hvor vi prioriterer samarbejde på tværs af fagligheder og ansvarsområder.
I Kommune Kujalleq findes 3 byskoler, 11 bygdeskoler og 11 dagsinstitutioner.

Primære arbejdsopgaver

• Tæt samarbejde med kommunalbestyrelsen og varetagelse af sekretariatsfunktionen til de politiske udvalg på skole- og daginstitutions området.
• Ansvarlig for den administrative drift, og vedtagelse af undervisnings- og skoleplaner og herved sikre at overholdelse af de fastsatte bestemmelser inden for området bliver overholdt.
• Forvaltningschefen er ansvarlig for det samlede skolevæsens – og daginstitutionsområdets – budgetlægning og regnskabsopfølgning.

Dine kvalifikationer

• Har ledelseserfaring fra lignende stilling
• Har lyst og erfaring til at udvikle området, samtidig med at den daglige drift gennemføres i overensstemmelse med de politiske krav,
• Tænker helhedsorienterende med tværgående løsninger
• Som person trives du med at arbejde i et fleksibelt og værdiskabende miljø. Du er god til at håndtere mange forskellige opgaver med respekt for den enkelte.
• Dobbeltsproget ansøgere vil blive foretrukket, men er ikke et krav.

Du er som profil

• Fagligt kompetent og har grundlæggende forståelse for og erfaring med ledelse i den offentlige sektor
• God til at igangsætte nye initiativer og samarbejde på alle niveauer
• Inspirerende, motiverende og samskabende er nogle af dine nøgleord
• Kommunikativt stærk både eksternt og internt på dansk og grønlandsk vil være en fordel, men ikke et krav
• Du har gerne en akademisk uddannelse og suppleret med relevant efteruddannelse
• Har erfaring for at arbejde i en politisk styret organisation, gerne med erfaring som rådgiver og sparringspartner for det politiske niveau

Vi kan tilbyde dig

• Et spændende job med store faglige og personlige udfordringer
• Dygtige kollegaer og med fokus på et godt arbejdsmiljø
• Naturoplevelser og fritidsmuligheder i et af Grønlands smukkeste områder.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og IMAK om løn– og ansættelsesvilkår for administrative chefer.
Derudover stilles der en personalebolig til rådighed med egen betaling efter gældende regler samt rejseudgifter og evt. bohaveflytning.

Interesseret?
Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

Alle øvrige spørgsmål til stillingen stille til partner Dorthe Flies fra Flies HR Consulting på mobil +45 6083 3117, +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk

Flies HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil.

Ansøgningsfristen er: 30. juli 2021 eller snarest muligt

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!

KOMMUNE KUJALLEQ

Du finder yderligere information om kommune Kujalleq på https://www.kujalleq.gl/

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.