IT-Chef til GrønlandsBANKEN

Vil du være ansvarlig for den videre digitalisering af GrønlandsBANKEN og sikre at vi fortsat efterlever gældende lovgivning? 

Som IT-chef får du det ledelsesmæssige ansvar for vores IT-afdeling der har det generelle drifts- og sikkerhedsmæssige ansvar for bankens IT. Derudover vil du være ansvarlig for at følge op på bankens IT-strategi, varetage IT-risikostyringspolitikken og IT-sikkerhedspolitik (Ledelsesbekendtgørelsens bilag 5).

Du bliver ansvarlig for at være såvel operationel og udfarende på bankens IT-risikovurdering, som udmøntes i bankens informationssikkerhedspolitik. Du er ligeledes med til at sikre, at informationssikkerhedspolitikken efterleves – og at banken har en tryg risikobasereret bruger- og rettighedsstyrring. Bankens IT-beredskabsplan og IT-awarenes er ligeledes opgaver, som du ledelsesmæssigt kan håndtere.

Banken har outsourcet driften af den væsentligste del af IT-området til BEC Financial Technologies.

Din profil

  • Du har solid erfaring indenfor IT-området – gerne fra den finansielle verden
  • Du har stor lyst til at drive en yderst effektiv og serviceminded IT-funktion
  • Du trives i en rolle, hvor arbejdsdagen spænder fra procesoptimering, udvikling, IT-drift til sparring og udvikling af det samlede team
  • Du kan se dig selv blive en del af en arbejdsplads med værdierne: Engagerede- ordentlige- kundeorienterede og udviklingsorienterede
  • Du trives på en arbejdsplads med en uformel omgangstone og hvor der er højt til loftet

Vi tilbyder

En attraktiv og vellønnet stilling i et solidt pengeinstitut med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Stillingen er genoprettet og med placering på Hovedkontoret i Nuuk. IT-afdelingen består af 3 medarbejdere i alt og du vil i det daglige referere til Administrationsdirektøren. 

Vilkår

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Grønlands Erhverv og Finansforbundet. Banken kan stille bolig til rådighed efter gældende regler fastsat af Grønlands Selvstyre, herunder tiltrædelsesrejse og bohaveflytning.   

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk.

Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Administrationsdirektøren Carsten Th. Pedersen på +299 347870 / ctp@banken.gl.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Grønlandsbanken

Du finder yderligere information om GrønlandsBANKEN www.banken.gl.

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.