IT-konsulent i Grønlandsbanken med fokus på data og robotter

Har du lyst til at blive en del af Grønlandsbankens IT-afdeling, der er bankens interne it-funktion og sikrer, at der er styr på bankens it i samspil med vores eksterne it-leverandør, BEC. Som IT-konsulent i Grønlandsbanken får du en spændende og afvekslende dag. Din hverdag kommer til at bestå af faste opgaver og projekter og support af bankens medarbejdere – og du kan se frem til både at løbe med dine egne opgaver og samarbejde med kolleger i banken.

Dine primære opgaver, vil være at:

  • Løse IT-opgaver for bankens medarbejdere og kunder
  • Udvikle nye robotter samt sikre afvikling og løbende kontrol af afviklinger
  • Levere SAS-udtræk og andre dataleverancer til bankens afdelinger
  • Opsætte bankens Salesforce løsning leveret af BEC

Det vil være en fordel at du tidligere har arbejdet med BEC’s systemer.

Vi søger dig, der:

  • Har erfaring fra en anden BEC-bank
  • Har erfaring med at arbejde med Salesforce
  • Har erfaring med at arbejde med KOFAX KAPOW
  • Har det godt med faste opgaver
  • Arbejder struktureret og omhyggeligt med opgaverne med øje for deadlines
  • Møder nye opgaver med høj motivation og trives med at have travlt

Vi tilbyder en attraktiv og vellønnet stilling i et solidt pengeinstitut med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Vilkår
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Grønlands Erhverv og Finansforbundet. Banken kan stille bolig til rådighed efter gældende regler fastsat af Grønlands Selvstyre, herunder tiltrædelsesrejse og bohaveflytning.

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk.
Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Administrationsdirektøren Carsten Th. Pedersen på +299 347870 / ctp@banken.gl.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Grønlandsbanken

Du finder yderligere information om GrønlandsBANKEN www.banken.gl.

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.