Kemiker eller ingeniør til Greenland Ruby

Vi søger en dygtig laborant, cand. Scient. eller ingeniør med speciale i kemi, som kan indgå i vores stærke team med engageret og motiverede medarbejdere.

Du skal kunne lede vores afsyringsanlæg og sorterings faciliteter og vil have 5-6 medarbejdere i direkte reference. Du vil referere direkte til managing director, Peter Madsen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være, at lede og indgå i det daglige arbejde med afsyring og sortering af rubiner fra vores Aappaluttoq mine – Aappaluttoq betyder røde sten.

Som kemiker/kemiingeniør vil du opleve en spændende hverdag med mange forskellige opgaver. Alt sammen i et miljø, hvor det sociale aspekt vægtes højt. Vi sætter pris på en god omgangstone, hvor der skal være plads til, at vi har det sjovt samtidig med at der er fokus på opgaven. Det er derfor også vigtigt, at du som leder har en god teamånd, et godt humør og er i stand til at give og modtage feedback.

Som person er du derudover god til at samarbejde på tværs af organisationen, tage initiativer og er hurtig til at tilegne dig ny viden.

Om dig

 • Er uddannet laborant, cand. Scient eller kemiker/ingeniør
 • Har flair for IT og har kendskab til office pakken
 • Fungerer godt socialt og er god til, at få folk til at løfte i flok
 • Som leder arbejder du systematisk, struktureret og kan håndtere uforudsigelighed
 • Du må ikke være farveblind
 • Du taler et skandinavisk sprog samt engelsk og grønlandsk vil være en fordel, men ikke et krav
 • Tager selv en aktiv fysisk rolle i det daglige arbejde
 • Du kender til vigtigheden i, at fleksibilitet går begge veje

Vi tilbyder

 • At bo og arbejde i verdens smukkeste land
 • Et spændende og udfordrende job med udvinding af grønlandske rubiner
 • Bohaveflytning og personalebolig kan tilbydes efter gældende regler
 • Løn efter dine kvalifikationer
 • En grundig oplæring så det er ikke et krav, at du har erfaring fra lignende stilling

Hvis du vil have en unik mulighed for at arbejde i en spændende virksomhed, som samtidig støtter international polarforskning i alle discipliner, især beskyttelse af grønlandske indbyggere, dyr og mennesker, der er ramt af klimaændringer og ledsagende kulturelle forandringer, så er det måske lige dig vi mangler.

Greenland Ruby har en fyldestgørende CSR fokuseret produktion, der står øverst på dagsordenen. Minen drives efter de strengeste miljø- og arbejdsvilkår der findes i verden.
Hvis ovenstående har vakt din interesse, så kan du søge stillingen her på siden, hvor du kan uploade din ansøgning samt CV.

Arbejdssted: Nuuk

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Om Nuuk:

Nuuk er Grønlands hovedstad med ca. 18.000 indbyggere. Der er mange muligheder for familier samt gode uddannelsesfaciliteter for børn i skolealderen. Der er et aktivt bymiljø med gode indkøbsmuligheder, caféer, biograf og svømmehal. Nuuk er omkranset af en smuk natur, med rig mulighed for vandreture i baglandet, skiture om vinteren, jagt om sommeren samt fiskeri og sejlads i det store og smukke fjordsystem, der ligger omkring Nuuk. I vinterhalvåret er der også mulighed for langrend- og alpinski.

 Interesseret?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +45 6083 3117, +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk

Flies HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Director Peter Madsen på +299 493713 eller peter.madsen@greenlandruby.gl.

Vi glæder os til at høre fra dig!

GREENLAND RUBY

Du finder yderligere information om Greenland Ruby på www.greenlandruby.gl

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.