Køletekniker til Nanoq Køl ApS i Nuuk

Brænder du for et meget varierende job, Er du løsningsorienteret uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten? Hvor du samtidig får du mulighed for at opleve en anden kultur og en smuk og anderledes natur!

Vi tilbyder at du bliver en del af en yderst velfungerende familieejet virksomhed, som har kunden i centrum og altid med høj faglighed. Nanoq Køl har i snart 30 år drevet virksomhed i Grønland og med afdelinger i Ilulissat, Aasiaat og i Nuuk. Vi har et stærkt socialt sammenhold og et tæt samarbejde med kollegaer på tværs af landet.
Du skal være med til at sikre, at vores kunder og dine kollegaer opfatter dig som værende fleksibel, pålidelig, innovativ og engageret.

Jobbet

Med base i Nuuk bliver hele Grønland din arbejdsplads

 • Montage, service og vedligeholdelse af mindre og større køleanlæg
 • Lovpligtige eftersyn
 • Opbygning og idriftsættelse af nye anlæg
 • Medvirke til at alle indkommende (ad hoc) opgaver bliver prioriteret og udført
  Stillingen er på 40 timer ugentligt mandag til fredag, og du vil skulle forvente enkelte udkald uden for normal arbejdstid

Vi søger

 • Uddannet køletekniker, med certifikat D
 • Med afsæt i din faglighed og erfaring, brænder du for at skabe god service og altid levere den mest effektive løsning, der matcher kundens behov
 • Du er selvstændig, tager initiativ og kan arbejde alene
 • Du kan anvende IT-løsninger samt kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
  Det er en forudsætning for ansættelse, at du har kørekort til personbil, kan fremvise en straffeattest uden anmærkninger

Vi tilbyder

 • Et spændende job med både faglige og personlige udfordringer
 • En målrettet introduktion og oplæring i arbejdsopgaverne
 • Løn der matcher dine kvalifikationer
 • Personalebolig stilles til rådighed med husleje efter gældende regler
 • Tiltrædelses og fraflytningsrejse samt betalt bohaveflytning
 • Årlig feriefrirejse
 • Tiltrædelse efter nærmere aftale

Lidt om Nuuk
Nuuk er Grønlands hovedstad. Byen har ca. 17.000 indbyggere. Ud over de institutioner, der hører til en hovedstad, har byen alle de faciliteter, der er i en dansk by af samme størrelse, f.eks. butikker, biograf, sportsfaciliteter, kulturcenter, caféer og flere fremragende restauranter. Der er gode muligheder for indkøb af såvel lokale som danske varer. Om vinteren kan man stå på ski eller bruge tid i de lokale fitness centre. Om sommeren kan man gå på jagt, spille golf, fiske, sejle op i de lokale fjorde og vandre en tur på Store Malene eller kigge efter hvaler i Godthåbs Fjorden.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringschef Brian Flies fra Flies HR på mobil +45 22480089, +299 553304 eller brian@flieshr.dk.

Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakt Direktør Jan kristensen på Jan@nanoqkoel.gl

Vi glæder os til at høre fra dig.

Nanoq Køl

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.