Kok/cater søges til Brugseni Nuuk

Vores køkken i Brugseni Nuuk står og mangler en talentfuld kok/cater, som er klar til at starte et godt job i en af Grønlands største detailvirksomheder. Kunne du tænke dig at arbejde med friske grønlandske råvarer så som rensdyr, moskus og hval samt alle de traditionelle danske råvarer?

Så er dette måske stillingen for dig.

Du vil blive en del af vores delikatesseafdeling, som består af et køkken, salgsdisk og en café samt 2 afdelinger ude af huset. Udover vores egen produktion til butikken, laver vi også mad til flere forskellige festlige lejligheder samt faste kunder som f.eks. produktion af skolemad til ca. 2.500 elever m.m.

Vores køkken er en glad og multikulturel afdeling, hvor der tales 3 sprog. Dine kommende kollegaer kommer fra Grønland, Danmark og Filippinerne.

Butikken i Nuuk har ca.160 medarbejdere, heraf 1 køkkenchef, 5 kokke og 5 catere/ernæringsassistenter. Afdelingen er et åbent område og er en del af butikken, derfor er kundeservice en stor del af dagligdagen.

Kunne dette have interesse, så vil vi se frem til at høre fra dig

Opgaver

 • Produktionen af mange forskellige produkttyper fra både det varme og kolde køkken
 • Skolemadsproduktion i samarbejde med kolleger
 • Kundekontakt

 Din profil

 • Udlært i køkken eller dokumenteret flere års erfaring
 • God til flere bolde i luften
 • Kvalitets- og ansvarsbevidst
 • God fysik, da jobbet er fysisk krævende
 • Forståelse for kulturforskelle
 • Styr på egenkontrol og hygiejne

Vi kan tilbyde

 • En virksomhed i udvikling
 • Et spændende job, hvor du får mulighed for at vise din faglige kunnen
 • Et godt arbejdsklima blandt dygtige kolleger
 • Gode ansættelsesvilkår med mulighed for personalebolig, møbleret eller betalt bohaveflytning
 • Mulighed for til- og fratrædelsesrejse ved kontraktopnåelse
 • Løn efter kvalifikationer herunder årlig feriefrirejse
 • Arbejdstiden ligger primært i morgen- & dagstimerne samt fri hver anden weekend.

Om Nuuk

Nuuk er Grønlands hovedstad med ca.18.000 indbyggere. Byen tilbyder mange forskellige aktiviteter for alle aldre. Der er mange muligheder for familier samt gode uddannelsesfaciliteter for børn i skolealderen. Der er et aktivt bymiljø med gode indkøbsmuligheder, caféer, biograf og svømmehal. Som resten af Grønland er Nuuk omkranset af en smuk natur, med rig mulighed for jagt, fiskeri og sejlads.

Hver dag besøger mellem 3.000 og 5.000 kunder Brugseni, så der er altid masser af liv og akti­vitet.

Ansøgningsfrist

Senest 30. juli 2021, gerne før.
Der holdes løbende samtaler.
Tiltrædelse: Snarest muligt eller efter aftale.
Vi venter gerne på den rette kandidat.

Interesseret?

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringschef Brian Flies fra Flies HR på mobil +45 22480089 eller brian@flieshr.dk.
Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Susanne Marcussen Lund på tlf.: +299 349815 eller 07650d@brugseni.gl.

Flies HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler – også inden ansøgningsfristens udløb.

Vi glæder os til at høre fra dig!

BRUGSENI

Læs mere om Brugseni her: www.brugseni.gl

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.