Maintenance Fixed Wing Manager

Er du vores kommende Maintenance Fixed wing Manager i Air Greenlands Tekniske afdeling?

Air Greenland er i en rivende udvikling og står overfor en spændende tid med lufthavnsudvidelser og øget turisme. Visionen er at skabe eventyret, sikre hverdagen og løfte Grønland sammen med den øvrige lokale turistbranche – og det hele skal gøres bæredygtigt.

Som Maintenance Fixed wing Manager i Teknisk afdeling får du ansvaret for at lede et team på ca. 30 Teknikere og handymen, der hver dag sikrer, at hele vores Dash8 og Kingair flåde (DH8, KA250) er klar til det planlagte trafikprogram. Din opgave bliver at understøtte og motivere teamet til at yde det optimale indenfor virksomhedens brug af LEAN og Shop Floor Management.

Stillingen er placeret i Nuuk, hvor du refererer til Production Manager, og vil indgå i et lederteam, der sammen prioriterer udvikling af Teknisk afdeling med brug af LEAN og Shop Floor Management højt. I tillæg har Air Greenland eget interne LEAN kontor og LEAN partnere. Foruden lederteamet består produktionsområdet i Teknisk afdeling af i alt cirka 130 medarbejdere og er en hjørnesten i at sikre den daglige drift i Air Greenland.

Air Greenland søger en Maintenance Fixed wing Manager til teknisk afdeling i Nuuk med tiltrædelse pr. 1. juli 2023 eller efter nærmere aftale.

Dine faglige kvalifikationer:

 • Du er formodentlig uddannet flymekaniker eller har en anden relevant teknisk uddannelse, gerne med en overbygning
 • Relevant lederuddannelse, evt. LEAN erfaring/uddannelse er en fordel eller proces-og forandringsledelse
  Dokumenteret personaleledelseserfaring er en forudsætning
 • Du behersker engelsk i skrift og tale på et relativt højt niveau.

Dine personlige egenskaber:

 • Du prioriterer Flight Safety
 • Du prioriterer et sikkert og struktureret arbejdsmiljø
 • Du har fokus på kvalitet og sikrer opfølgning på afvigelser
 • Du har gode kommunikative evner og formår, at sikre høj involvering og motivering af medarbejderne med en professionel men uformel tilgang
 • Du er vedholdende og resultatorienteret med et godt drive
 • Du er proces orienteret
 • Du trives med at have mange bolde i luften og leverer som aftalt

Vi tilbyder

Vi sikrer dig et internt uddannelsesforløb knyttet til stillingen, hvis varighed og omfang afhænger af din forudgående erfaring.

Aflønning i overensstemmelse med stillingens krav på individuelle vilkår. Hertil kommer årlig feriefrirejse for familien, pensionsordning samt en attraktiv forsikringspakke, der bl.a. omfatter heltidsulykkesforsikring, gruppelivsforsikring samt hospitalsdækningsfor-sikring.

Vi forventer du er bosat eller bosætter dig i Nuuk. Air Greenland kan stille bolig til rådighed ligesom bohavetransport kan tilbydes, efter de til enhver tid gældende regler.

Ansøgninger behandles løbende. Tiltrædelse snarest muligt eller efter nærmere aftale.

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk.
Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte  Teknisk Chef Jørn E. Rasmussen på telefon +299 539231 eller mail: jeu@airgreenland.gl. eller hos Production Manager Per Jespersen på telefon +299 281339 eller mail: psj@airgreenland.gl.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Air Greenland

Du finder yderligere information om Air Greenland www.airgreenland.gl.

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.