Privatkundedirektør til GrønlandsBANKEN

Vil du være med til at skabe forretningsmæssige vækst, udvikling og styrke GrønlandsBANKENs privatkundeområde? Og samtidig blive en del af Grønlands bedste virksomhed til gavn for Grønland!

Hvis du:

  • Har erfaring med at drive proaktivt salg og kan udvide og udvikle bankens produkter
  • Er god til nytænkning og bidrager naturligt til udvikling af nye produkter og koncepter
  • Har gode erfaringer med ledelse af ledere og medarbejdere
  • Kan sætte dig ind i de nye krav som branchen bliver mødt med.
  • Har gode kommunikative evner og kan arbejde med positiv motivation – og du kan være sparring og give input til bankens kampagner og reklamer i hele landet

Så er vi nok et godt match.

Stillingen
Du bliver ansvarlig for salg- og rådgivning af hele privatkundeområdet, som består af bankens 6 filialer, hvor Nuuk er størst med 50 ansatte og Aasiaat er mindst med 5 ansatte. Du har det direkte ledelsesansvar for 6 filialledere samt bankens investerings- og pensionschefer. Der kan forventes at være jævnlig rejseaktivitet til bankens filialer i Grønland.
Bygge- og boligrådgivning er et stort forretningsområde for GrønlandsBANKEN, og en naturlig interesse og god faglighed på disse områder vil være en fordel. Herigennem at holde en god kontakt med bankens samarbejdspartnere, lokale ejendomsmæglere og advokater mm.

Om dig
Du kan naturligt se dig selv i bankens værdier engagerede- ordentlige- kundeorienterede og udviklingsorienterede og trives på en arbejdsplads, med en uformel omgangstone.

Vi tilbyder
En attraktiv og vellønnet stilling i et solidt pengeinstitut med gode muligheder udvikling. Stillingen er placeret i bankens hovedkontor i Nuuk, hvor du vil referere til bankdirektøren og deltage i den øverste ledelsesgruppe.

Vilkår
Ansættelse sker på kontrakt og efter overenskomst mellem Grønlands Erhverv og Finansforbundet. Banken kan stille bolig til rådighed efter gældende regler, herunder tiltrædelsesrejse og bohaveflytning. Der tilstræbes en ansættelsesperiode på minimum 3 år. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.


Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +299 583117 / +45 6083 3117 eller dorthe@flieshr.dk.
Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bankdirektør Martin Kviesgaard på mbk@banken.gl.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Grønlandsbanken

Du finder yderligere information om GrønlandsBANKEN www.banken.gl.

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.