Projektleder til UNICEFs grønlandskontor

 
UNICEF Danmark ønsker at styrke indsatsen i Grønland yderligere og derfor har vi planlagt at sætte flere nye projekter i gang. UNICEFs indsatser i Grønland tager alle udgangspunkt i børns rettigheder. Til denne vigtige opgave søger vi en dygtig og motiveret projektleder. Er det dig, der skal være vores nye projektleder?
Som projektleder i UNICEF Grønland kommer du til at arbejde for at sikre bedre vilkår for børn i Grønland igennem partnerskaber med andre NGO´er, det offentlige, det private m.fl. Kontoret i Grønland blev åbnet i 2019 og ledes af en programchef. Kontoret har også en anden projektleder og en studentermedhjælp.
UNICEF Danmark har gennem de sidste ti år haft et samarbejde med Selvstyret omkring NAKUUSA. NAKUUSA-samarbejdet har til formål at bidrage til at skabe de bedst tænkelige muligheder for opvækst og udvikling for børn i hele Grønland, baseret på FNs Børnekonvention og i respekt for Grønlands kultur.

Arbejdsopgaver:
Som projektleder i UNICEF Grønland får du ansvaret for at styre og koordinere projekter og arbejde med strategisk kommunikation i samarbejde med de eksterne partnere. Du skal derfor være god til at aflæse, forstå og omsætte de eksterne partneres behov og i samarbejde med dem finde gode løsninger, sikre fremdrift i projekterne og løbende sikre kommunikationen omkring projekterne.  
Arbejdsopgaverne er alsidige og kræver, at dukan bevæge dig på forskellige niveauer.

Om dig:
Vi leder først og fremmest efter en motiveret og energisk person, der har mod på at tage fat. Du har det med andre ord godt med både at skrive oplæg til bestyrelsen, være ude at følge op på projekter og kommunikere på de sociale medier. Det er en klar fordel, at du kan skrive og tale på både grønlandsk, dansk og engelsk, ligesom generelle skrivekundskaber er vigtige.  

Den ideelle kandidat har en relevant uddannelse, og har derudover:
  • Veldokumenteret og solid erfaring med projektledelse.
  • Erfaring med tværgående samarbejde mellem den offentlige sektor, private virksomheder, politiske beslutningstagere og organisationer. 
  • Relevant uddannelse og gerne erfaring fra tidligere arbejde som fx projektkoordinator, kommunikationsmedarbejder, eller akademisk medarbejder.
  • Gerne viden indenfor børnerettighedsområdet
  • Forståelse for samfundsmæssige sammenhænge   
  • Personlige kompetencer som holdspiller, der bidrager med fleksibilitet i opgaveløsningen. 
Den ledige stilling som projektleder er i UNICEFs grønlandskontor, med reference til programchefen. Arbejdstiden er i udgangspunktet 40 timer om ugen, og der kan forventes rejseaktivitet i forbindelse med jobbet. UNICEF Danmark kan til den rette kandidat tilbyde en rimelig løn, men ingen bolig.

Om UNICEF
Alle verdens lande har sat UNICEF i spidsen til at arbejde for, at børn overlever og klarer sig i livet. UNICEF arbejder for alle verdens børn, dog med et særligt fokus på verdens mest udsatte børn. Rammen er FN’s Børnekonvention, og hele indsatsen er afhængig af frivillige bidrag. UNICEF er børnenes stemme på regeringskontorerne, deres hjælpende hånd uanset, hvor de bor og deres livreddende nødhjælpsleverandør under de værste krige og katastrofer. For mere information besøg www.unicef.dk
 

Interesseret
Søg stillingen her på siden, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.
Stillingen forventes besat 20. november 2020. Vi indkalder dog løbende relevante kandidater til samtale.
Alle øvrige spørgsmål til stillingen stilles til partner Dorthe Flies fra Flies HR Consulting på mobil +45 6083 3117, +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

UNICEF

UNICEF er verdens største børneorganisation og når flest udsatte børn. Vi redder liv og skaber udvikling og kæmper for børns rettigheder.

Læs mere her www.unicef.dk

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.