Salgschef til Kalaallit Forsikring Agentur A/S

Er du udadvendt, troværdig og en erfaren Salgschef fra lignende stilling og formår at begejstre og motivere dine kollegaer og er du god til at skabe relationer på alle niveauer både internt og eksternt – så er det måske lige dig vi mangler!

Du er vedholdende og udadvendt og god til at skabe resultater både alene og sammen med dine kollegaer. Du trives med en fleksibel hverdag, hvor der vil være end del rejseaktivitet til vores kontorer og kunder i andre byer i Grønland.

Som salgschef skal du være med til at fastholde og udvikle vores gode relationer til kunderne samt sikre vores position og kendskab til Kalaallit Forsikrings mange produkter og ydelser.

Det er afgørende, at du ser muligheder frem for begrænsninger og er drevet af at nå dine mål bl.a. ved at træffe fornuftige forretningsmæssige beslutninger. Vi lægger desuden vægt på, at du formår at udarbejde skriftligt materiale og præsentationer.

Du kender til vigtigheden i at besøge både nuværende og nye kunder både alene og sammen med vores dygtige erhvervsassurandører.

Som person er du i stand til at kommunikere ærligt og åbent og du er med til at sikre et godt arbejdsmiljø omkring dig.

Om dig

 • Examineret Erhvervsassurandør, med ledelseserfaring – certificeret til Erhvervsforsikring på IDD 3 eller tilsvarende niveau – gerne suppleret med erfaring inden for Marine og Cargo forsikring
 • Mangeårig erfaring med at servicere både mindre og større virksomheder
 • Behersker som minimum dansk og engelsk i skrift og tale
 • God til opsøgende kundekontakt og sætter personligt salg og rådgivning højt
 • Befinder dig godt med at deltage i netværk både fagligt og privat
 • God til at samarbejde både internt og eksternt
 • Du vil fungere som fagspecialist og faglig opbakning for hele salgskorpset
 • Du trives med at have fokus på at udvikle medarbejdere og nye arbejdsprocesser og på at skabe et arbejdsmiljø, som er kendetegnet ved høj arbejdsglæde og trivsel.
 • Har ledelseserfaring fra lignende stilling
 • Ansvarsbevidst, troværdig og pligtopfyldende
 • Gode it-kompetencer som minimum kendskab til Office pakken på brugerniveau
 • Du er i dag ansat i lignende stilling med mange års erfaring
 • Du kan fremvise gyldig straffeattest og kørekort

Vi tilbyder

Et spændende job i et team præget af tæt samarbejde og et ønske om at spille hinanden bedre. Hos os er der højt til loftet og vi sætter stor pris på den faglige sparring teamet imellem og altid med kunderne i fokus med stor kundetilfredshed.

 • Et spændende job i en dynamisk virksomhed, hvor dagene sjældent er ens
 • Et selvstændigt job, med mange forskellige forsikringsopgaver
 • Med et stort råderum og gode personlige udviklingsmuligheder
 • Et job i et land med mange fantastiske naturoplevelser og med en del rejseaktivitet rundt i Grønland til vores andre kontorer og kunder
 • Løn der matcher dine kvalifikationer med pension og helbredsforsikring
 • Der stilles bolig og bil til rådighed, samt bohaveflytning til dig og evt. familie

Stillingen er placeret i Nuuk på vores nye hovedkontor. Du vil derudover have en unik mulighed for at opleve mange af Grønlands smukke byer, da vi har kunder i hele Grønland og kontorer i Ilulissat, Sisimiut og Qaqortoq. Du vil referere direkte til Adm. direktør.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så kan du søge stillingen her på siden, hvor du kan uploade din ansøgning samt CV.

Arbejdssted: Nuuk

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Om Nuuk:

Nuuk er Grønlands hovedstad med ca.18.000 indbyggere. Der er mange muligheder for familier samt gode uddannelsesfaciliteter for børn i skolealderen. Der er et aktivt bymiljø med gode indkøbsmuligheder, caféer, biograf og svømmehal. Nuuk er omkranset af en smuk natur med rig mulighed for vandreture i baglandet, skiture om vinteren, jagt om sommeren samt fiskeri og sejlads i det store og smukke fjordsystem, der ligger omkring Nuuk. I vinterhalvåret er der også mulighed for langrend- og alpinski.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +45 6083 3117, +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk

Flies HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør Dora Drechel på dora.drechsel@if.gl

Vi glæder os til at høre fra dig!

KALAALLIT FORSIKRING AGENTUR

Vil du vide mere om Kalaallit Forsikring Agentur www.forsikring.gl/da/kalaallit-forsikring

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.