Senior Microsoft Infrastructure og Cloud konsulent søges til fremtidens DataCenter

Tusass er på en spændende rejse, hvor vi i it-funktionen løbende skal udvikle og implementereflere services i et topmoderne Microsoft hybridmiljø. Som vores nye seniorkonsulent får du en meget central rolle med stor indflydelse på hele udviklingen og driften af det nye datacenter. Jobbet vil være alsidigt og indeholde mange forskellige opgaver som rådgivning, projektarbejde og udvikling. Du vil få indflydelse på alle aspekter af processen – fra idé til design og implementering. Det er derfor en vigtig del af jobbet, at du både kan arbejde selvstændigt og sammen med teamet og organisationen. 

Om dig

 • Relevant uddannelse og solide kompetencer fra en lignende stilling
 • Du har fokus på stabil drift, høj ydeevne, dokumentation og sikkerhed i alle dine løsninger.
 • Bredt kendskab til Microsofts infrastructure og cloud løsninger (klienter, SQL, Office 365, Exchange, Azure, System Center, E5-licenser, Powershell)
 • Kendskab til informationssikkerhed (overvågning, Malware, VPN, sikker mail)
 • Erfaring med netværksopbygning (Cisco)
 • Erfaring med public Cloud platforme
 • Gode kommunikationsevner på dansk og engelsk
 • Kendskab til det grønlandske sprog og erfaring fra Grønland vil være en fordel men ikke et krav

Som person er du en holdspiller med stor faglig stolthed. Du værdsætter nye udfordringer og finder det motiverende at samarbejde i et uformelt miljø med plads til vidensdeling og udvikling i et stærkt, teknisk team. Du er kvalitetsbevidst, hjælpsom og tydelig i din kommunikation med kolleger og leverandører. Du ønsker at arbejde et sted, hvor der er plads til, at du bruger hele din værktøjskasse samtidig med, at du har mulighed for at udbygge din erfaring i flere retninger.  

Vi tilbyder

At du bliver en del af en organisation med 400 kompetente medarbejdere, hvor ca. 200 har base på vores hovedkontor i Nuuk. Du bliver en del af afdelingen DataCenter & IT-services (en del af IT-divisionen) med 10 specialister, der foruden Microsoft også dækker drift ift. sikkerhed, DataCenter (Cisco, Nutanix, WMware), Linux og databaseadministration (PostgresSQL, MS SQL). Derudover:

 • En spændende arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel er i fokus
 • Et job med masser af faglige og menneskelige udfordringer, dygtige kolleger og mange inspirerende snitflader til resten af organisationen
 • Et job med attraktive ansættelsesforhold, hvor aflønning sker i overensstemmelse med stillingens krav på individuelle vilkår
 • Bolig og bohaveflytning kan tilbydes efter gældende regler

Ansøgningsfrist
Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb. 

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +45 6083 3117, +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk

Flies HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Carsten Ellehauge, +299 494401 / cae@telepost.gl

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Tusass

Under visionen ’Tusass bringer verdenen tættere på’ arbejder selskabets godt 400 medarbejdere på at etablere og sikre moderne kommunikationsinfrastruktur i hele Grønland. Tusass hovedkontoret ligger i den grønlandske hovedstad, Nuuk.  

Læs mere om Tusass her: www.tusass.gl

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.