Speditør med ledelseskompetencer og et højt serviceniveau

Vi søger for vores kunde Usisaat, en dygtig speditør med ledelseskompetencer og med erfaring fra lignende stilling. Usisaat vækster og har i dag en fembenet forretningsmodel og med stærke samarbejdspartnere er Usisaat sikret en position som markedsledende. Ikke kun i dag, men også i fremtiden.

Usisaat er en veletableret virksomhed, som er stiftet i 1973. Stiftere og ejere er stadigvæk aktive i virksomheden. Virksomheden har 80 ansatte og har hovedkontor i Nuuk. Der er udarbejdet og igangsat en plan med store visioner, som tager udgangspunkt i virksomhedens kernekompetencer med mennesket, miljø og udvikling i centrum.

Usisaat kerneområder

 • Flytteservice
 • Spedition
 • Autoservice
 • Lagerhotel
 • Selfstorage 

Jobbet

Du arbejder i dag operationelt i transportindustrien som speditør/shipping med kendskab til en eller flere områder – sø, luft eller transport og har lyst til at få lov til at præge din egen og virksomhedens fremtidige taktiske og strategiske tiltag, da en del af din rolle vil være at bidrage til udvikling af vores forskellige aktiviteter. Vi forestiller os du har ledelseserfaring og har sans for godt købmandsskab.

Udover at hjælpe vores kunder med optimering af deres fragtindkøb, er det vigtigt at du kan oversætte reelle kundebehov til konkrete tiltag. I Usisaat er vi kendt for at stå ved vores kunders side, også når der opstår akutte transportudfordringer. Det er derfor nødvendigt at du er struktureret og forstår vigtigheden i at være fleksibel. 

Primære ansvarsområder være følgende:

 • Optimeringer (systematisere og minimere handling, Både i vores systemer men også fysisk på lageret)
 • Fortoldninger
 • Økonomi og kvalitets rapportering for afdelingen 
 • Administrative opgaver inden for export og/eller import
 • Registrering af bookinger
 • Kontakt til kunde, leverandører og i tæt samarbejde med dine kollegaer
 • Kunde- og partnerafregning
 • Driftsopgaver, herunder opfølgning på økonomi og kvalitetskontrol

Der forventes følgende faglige kvalifikationer i jobbet:

 • Du er uddannet inden for shipping eller spedition
 • Du er serviceminded og har flair for sprog
 • Du er fleksibel og innovativ
 • Du er erfaren bruger af IT (Office-pakken) kendskab til Scope vil være en fordel
 • Du arbejder struktureret, har en analytisk tilgang til opgaveløsninger og evne til at forudse kommende situationer
 • Du kan skabe og vedligeholde gode relationer til kunder

Personlige og ledelsesmæssige kompetencer

Det forventes ydermere, at du behersker dansk flydende i skrift og tale. Kendskab til det grønlandske sprog og erfaring fra Grønland generelt vil være en fordel, men ikke et krav. Afgørende er det naturligvis også, at du har lyst til at bosætte dig i Grønland, hvor du udover et spændende arbejdsliv ville kunne få glæde af øens smukke natur og spændende kultur.

Usisaat tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med masser af faglige og menneskelige udfordringer, dygtige kolleger, og hvor omgangstonen er uformel og humøret højt. Da stillingen er nyoprettet, vil du i høj grad have mulighed for at præge jobindholdet. Endvidere er det et job med attraktive ansættelsesforhold, hvor aflønning sker i overensstemmelse med stillingens krav på individuelle vilkår. Hertil kommer: pensionsordning, omkostninger i forhold til flybilletter og bohave flytning Usisaat er behjælpelig med at finde en bolig.

Stillingen er placeret på hovedkontoret i Nuuk.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk.

Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte COO / Driftschef Rasmus Wille Broge på rasmus@usisaat.gl.

Vi glæder os til at høre fra dig.

USISAAT

Du finder yderligere information om Usisaat www.usisaat.gl

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.