Vi søger en erfaren Statiker til Masanti A/S

Er du uddannet konstruktionsingeniør og har erfaring med statiske beregninger? Søger du muligheden for en stejl indlæringskurve – i nye omgivelser? Så ser Masanti A/S i Nuuk frem til at byde dig velkommen…

Masanti A/S er et førende grønlandsk totalrådgivningsfirma med ingeniører, arkitekter, maskinmestre, konstruktører, byggeteknikere m.v. Opgaverne er mangeartede, hvilket giver mulighed for en stor variation i arbejdsopgaverne og mange nye udfordringer inden for planlægning, byggeri, anlæg, vandforsyning, energioptimering og meget mere. 

Statiske beregninger af bærende konstruktioner
Dit fokus- og ansvarsområde vil primært være projekternes statik og beregning af dette. Endvidere skal du udføre tilsyn med og byggeledelse på projekterne.
Du vil indgå i et tæt samarbejde med virksomhedens øvrige ingeniører, arkitekter og konstruktører.

Bygningsingeniør med speciale i konstruktioner
Masanti søger en bygningsingeniør med speciale i konstruktioner. Den ideelle kandidat har viden om samt erfaring med statik og beregninger. Det forventes, at du har et vist kendskab til projektering af byggerier, tilsyn samt byggeledelse. Desuden forventes gode IT-kompetencer samt formuleringsevner på dansk i både skrift og tale.
Det prioriteres, at du er troværdig, kulturelt nysgerrig og god til at skabe relationer. Derudover lægges vægt på, at du som person:

 • Er omhyggelig, punktlig og arbejder struktureret
 • Er selvkørende med en god selvdisciplin
 • Er fokuseret på kunden og bidrager til at skabe kvalitet og faglig sikkerhed i byggeprocessen
 • Er en holdspiller med åbenhed som en naturlig del af din måde at arbejde på
 • Er ansvarlig og pligtopfyldende
 • Engagerer dig i tingene og interesserer dig for dit arbejde – og dine omgivelser

Selvstændigt og ansvarsfuldt job med masser af udfordringer – og mulighed for et spændende fritidsliv?
Masanti A/S tilbyder dig fagligt udfordrende opgaver. Et betragteligt kompetenceløft vil naturligt ske i jobbet, da det vil byde på mange udfordrende og varierende opgaver.
Alt efter dine evner og kvalifikationer kan du få tildelt lederansvar på opgaverne.

Desuden tilbydes følgende:

 • Løn og ansættelsesvilkår, der matcher dine kvalifikationer, inkl. sundhedsforsikring og pensionsordning
 • Passende personalebolig kan anvises. Desuden tilbydes huslejetilskud
 • Betalt bohaveflytning frem og tilbage (efter min. 3 års ansættelse)
 • Årlig betalt feriefrirejse til Danmark
 • Opstart snarest muligt efter nærmere aftale

Masanti A/S betaler rejse- og flytteomkostninger, anviser en egnet bolig og tilbyder løn og ansættelsesvilkår, der matcher dine kvalifikationer.

Lidt om Nuuk:
Nuuk er Grønlands hovedstad. Byen har ca. 17.000 indbyggere.  Ud over de institutioner, der hører til en hovedstad, har byen alle de faciliteter, der er i en dansk by af samme størrelse, f.eks. butikker, biograf, sportsfaciliteter, kulturcenter, caféer og flere fremragende restauranter. Der er gode muligheder for indkøb af såvel lokale som danske varer. Om vinteren kan man stå på ski eller bruge tid i de lokale fitness centre. Om sommeren kan man gå på jagt, spille golf, fiske, sejle op i de lokale fjorde og vandre en tur på Store Malene bjerget eller kigge efter hvaler i Godthåbs Fjorden.

Interesseret? 
Vi glæder os til at læse din ansøgning, som du gerne må sende med det samme. Stillingen søges HER , hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.
 For yderligere information kan du kontakte Partner Dorthe Flies på telefon + 45 60833117, +299 583117 eller på mail dorthe@flieshr.dk.
Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

MASANTI A/S

Masanti A/S er et førende grønlandsk totalrådgivningsfirma med ingeniører, arkitekter, maskinmestre, konstruktører, byggeteknikere m.v. Opgaverne er mangeartede, hvilket giver mulighed for en stor variation i arbejdsopgaverne og mange nye udfordringer inden for planlægning, byggeri, anlæg, vandforsyning, energioptimering og meget mere. Masanti A/S har afdelinger i Ilulissat, Sisimiut, Maniitsoq, Aasiaat,
Qaqortoq og Nuuk. Desuden har virksomheden et søsterselskab i Ringe på Fyn.

Hjemmeside: www.masanti.gl 

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.