Strategikonsulent til nyoprettet stilling i Tusass

Motiveres du af at drive forandringer, hvor du med høj kvalitet arbejder med at udvikle og drive vores strategiske initiativer for at understøtte forretningen i succesfuldt at nå sine mål? Har du erfaring som  strategikonsulent, værktøjskassen i orden og trives du med at udarbejde beslutningsoplæg?

Stillingen som Strategikonsulent er nyoprettet og der vil være meget udvikling og selvstændigt ansvar for den ambitiøse strategikonsulent. Du opererer således under stor frihed og egen ledelse, men stadig i tæt sparring med både kolleger og direktionen. Du varetager i det daglige arbejde flere projekter på egen hånd, og skal samtidig sikre fremdrift af beslutninger og med høj kvalitet udarbejde rapportering fra direktionen til bestyrelsen.

At ”bringe verden tættere på – og os tættere på hinanden”, er den vision vi sammen arbejder for i Tusass. Så vil du være en del af dette, og kan du bidrage til at holde Tusass på rette strategiske spor, så hører vi gerne fra dig.

Grønlands primære udbyder af logistik og telekommunikationsløsninger; Tusass er i sin indeværende strategiperiodes 2. år. Vi oplever en stadig stigende forventning til kvaliteten af de produkter vi tilbyder vores kunder. Dette forstærkes naturligt af de aftaler vi har indgået med vores ejere; Grønlands Selvstyre, hvor vi forpligter os til at levere sikre forbindelser til og i hele Grønland.

At skabe de bedste løsninger for et helt lands kommunikations infrastruktur er et stort og vigtigt ansvar vi løfter hver dag, og derfor vil vi styrke indsatsen yderligere med en særlig strategisk funktion i organisationen. Med reference til Økonomidirektøren søger vi derfor en Strategikonsulent.

Om stillingen

Stillingen er organisatorisk placeret i Økonomiafdelingen. Som vores nye kollega får du til opgave at etablere strategifunktionen med værdi for den samlede organisation. Du bliver ansvarlig for at sikre synligheden af Tusass strategi og organisationens aktiviteter. Din rolle som strategikonsulent betyder selvstændig facilitering af arbejdet, formulering af strategiske indsatser samt opfølgning på målsætninger.

Du kommer til at sætte dit eget præg på stillingen, men du kan forvente at arbejde med:

 • Drift og facilitering af en strategiproces, samt sikring af at ejerskabet og eksekveringen af strategien forankres stærkt i organisationen 
 • Udarbejdelse af  analyser med klare anbefalinger, og gennemarbejdede beslutningsoplæg til direktionen og bestyrelsen
 • Rapportering af fremdriften på strategien til direktionen
 • Udvikling og implementering af strategiske initiativer                         
 • Udvikling af metoder til strategiopfølgning der sikrer momentum i strategiarbejdet
 • Kvalitetssikring af al rapportering til bestyrelsen, herunder årsrapporten
 • Facilitering af arbejdet med Enterprise Risk Management og bistå ledelsen i vurdering af mulighederne for mitigering

Du får et dagligt, tæt samarbejde med Økonomidirektøren og den øvrige ledelse. Behovet for yderligere ressourcer i strategifunktionen vil blive vurderet på sigt.

Om dig

Vi søger en kollega der er er struktureret, energisk, positiv samt har flair for strategiarbejde. Måske er der flere indgangsvinkler til denne stilling, men vi forestiller os du har:

 • En relevant akademisk uddannelse (f.eks. indenfor strategi, økonomi eller forretningsudvikling)
 • Evt. erfaring fra et in-house strategiteam, konsulenthus eller lignende
 • Gode kommunikationsevner såvel mundtligt som skriftligt
 • Gode it-kundskaber og med erfaring fra MS Office-pakken
 • Evnen til hurtigt at kunne identificere kernen af et problem og strukturere en løsning
 • God forretningsforståelse og er en strategisk tænker, der tør udfordre det eksisterende
 • Analytisk sans og en naturlig struktur i dit arbejde
 • Naturligt flair for stakeholder management og for at opbygge relationer på alle niveauer i organisationen
 • Et højt drive og ejerskab, herunder at du kan planlægge og udføre selvstændige projektleverancer fra start til slut med sparring fra kollegaer

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og mod på en spændende udfordring, så kan vi til gengæld tilbyde dig dygtige og engagerede kolleger i en organisation med en uhøjtidelig omgangstone og med store muligheder for både faglig som personlig udvikling.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +299583117 eller +4560833117 eller dorthe@flieshr.dk

Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomidirektørToke Binzer pr. mail toke@tusass.gl.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tusass

Under visionen ’Tusass bringer verdenen tættere på’ arbejder selskabets godt 400 medarbejdere på at etablere og sikre moderne kommunikationsinfrastruktur i hele Grønland. Tusass hovedkontoret ligger i den grønlandske hovedstad, Nuuk.  

Læs mere om Tusass her: www.telepost.gl

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.