Teknisk Afdelingsleder til Kunde transmission

Er du den naturlige leder, som er god til at bevare overblikket og har du en teknisk baggrund med en bred værkstøjskasse? Så er det måske dig vi mangler! 

Du bliver en del af et team på 24 dygtige kollegaer i Transmissionsafdelingen, som er geografisk fordelt i Nuuk, Syd- og nordgrønland.

Som afdelingsleder for transmission har du en vigtig rolle i at lede indsatsen med at udbygge og varetage drift af kyst- og flyradiosystemerne, samt DVB-T sendesystemer, både til TV og FM radio. Kystradio og radiokædesites er en kritisk del af kommunikationskanalerne, blandt andet i forhold til sø-sikkerhed og mulighed for hurtig assisatance ved ulykker til søs.’DVB-T og FM er ikke kun TV og FM-radio, men indgår også i det nationale beredskab som væsentlige kommunikationskanaler, både for borgere og for landets øvrige bedredskabstjenester.

Jobbet

Kundetransmissionsafdelingen har et tæt samarbejde med vores kommercielle divisioner, da afdelingen håndterer driften af de kundevendte transmissionssystemer. Afdelingen deltager også aktivt i udviklingsarbejdet, både som leder af projekter og som en del af projektteamet, når nye systemer implementeres og installeres i Grønland

Størstdelen af jobbet vil blive varetaget fra vores hovedkontor i Nuuk. Derudover vil godt 15% af jobbet foregå på serviceture til vores systemer på radiokædestationerne. Disse rejser vil foregå i helikopter, sammen med dygtige kollegaer i teamet.

Faglige og personlige kvalifikationer

 • Du har en teknisk stærk baggrund
 • Du er proaktiv og kan arbejde målrettet og resultatorienteret
 • Du har gode samarbejdsevner og formår at interagere på flere niveauer, såvel internt som eksternt
 • Du har sans for detaljen og er grundig og struktureret i din tilgang til dine daglige opgaver
 • Du er proaktiv i din tilgang til udførelse af den daglige drift og kan arbejde både selvstændigt, men er også en udpræget teamplayer
 • Du føler dig hjemme i en teknisk kompleks hverdag og har gerne nogle års erfaring fra lignende stilling
 • Du har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk. Grønlandsk vil være en fordel, men ikke et krav

Tusass tilbyder

 • En udfordrende stilling i et dynamisk miljø med høj arbejdsglæde og et team, der er dedikeret til opgaven og som kender deres ansvar
 • Mulighed for nogen rejseaktivitet uden for Nuuk
 • Gode muligheder for både faglig og personlig udvikling
 • En spændende arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel er i høj fokus
 • Et job med masser af faglige og menneskelige udfordringer, dygtige kolleger og mange inspirerende snitflader til resten af organisationen.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +4560833117 eller +299583117 eller dorthe@flieshr.dk.

Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef for Transmission, Kim Zinck +299386060

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tusass

Under visionen ’Tusass bringer verdenen tættere på’ arbejder selskabets godt 400 medarbejdere på at etablere og sikre moderne kommunikationsinfrastruktur i hele Grønland. Tusass hovedkontoret ligger i den grønlandske hovedstad, Nuuk.  

Læs mere om Tusass her: www.telepost.gl

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.