Uddeler

Vi søger en erfaren og engageret uddeler, der har mod på at føre det gode lokale købmandskab videre i vores mest moderne butik. Butikken åbnede i april 2019 og har formået at vækste og performe ud over al forventning.
Som uddeler hos os vil du være med til at sikre et professionelt arbejdsmiljø, der ligger vægt på medarbejdernes faglige og praktiske kompetencer. Du vil stå i spidsen for et team på 45 medarbejdere, som under din ledelse skal sikre Brugseni Ilulissats fremtidige succes. Det er derfor vigtigt, at dine lederevner er helt i top.
Butikken ligger centralt i byen, med et salgsareal på ca. 2.000 m2. Med en omfattende vækst, både hvad angår omsætning og indtjening, er det hurtigt blevet Ilulissats foretrukne handelssted.
Brugseni er en 100 % grønlandsk ejet detailhandelsvirksomhed, med butikker i 8 af Grønlands byer. I vores hverdag har vi et stærkt samarbejde med Coop Danmark og benytter flere af deres baglands- og IT-systemer.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Vi tilbyder:

 • Ledelse af et stort og moderne varehus med omfattende food-afdeling, nonfood-afdeling, betjent slagter/delikatesse, ca. 2.000 m2 salgslokale og 45 medarbejdere
 • Mange muligheder for at sikre det gode lokale købmandskab i et spændende marked
 • Topmoderne lagerfaciliteter, beregnet til blandt andet vinterforsyning, hvor alt er under samme tag
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en af Grønlands største virksomheder
 • En attraktiv lønpakke inkl. pension, til-/fratrædelsesrejse, bohaveflytning, årlig ferie-frirejse samt diverse andre goder
 • Jobbet kan også bruges som springbræt til en af vores andre spændende butikker på sigt

Kvalifikationer:

 • Dygtig købmand og personaleleder med erfaring fra lignende stilling, hvor du kan dokumentere resultater i ledelse af et større supermarked
 • Fokuseret på kundeoplevelser
 • Loyal og overholder aftaler
 • Gerne kendskab til Coops systemer, primært SAP
 • Fokuseret på udvikling af såvel medarbejdere som butikkens basisdrift

Om Ilulissat:
Ilulissat er den tredje største by i Grønland. Med udsigt over isfjorden er man sikret en fantastisk og konstant foranderlig udsigt fra byen med de mange isfjelde. Byen kendetegnes ved de mange muligheder for at nyde den smukke natur. Med ca. 4.700 indbyggere er Ilulissat en by i konstant udvikling med blandt andet nyt Isfjordscenter, nyt hotel og ikke mindst etablering af ny Atlant-lufthavn. Store dele af året er præget af adventure-turisme, der hvert år tiltrækker tusindvis af turister fra hele verden.

Ansøgningsfrist:
Der holdes samtaler løbende.
Tiltrædelse er snarest eller efter aftale.

Interesseret?
Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Brian Flies fra Flies HR Consulting på mobil +299 553304/+45 2248 0089 eller brian@flieshr.dk

Flies HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler – også inden ansøgningsfristens udløb.

Vi glæder os til at høre fra dig!

BRUGSENI

Læs mere om Brugseni her: www.brugseni.gl

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.