VÆRKSTEDSCHEF TIL GRØNLANDS FØRENDE TRANSPORT VIRKSOMHED

Vil du være en del af holdet hos en virksomhed i rivende udvikling – Hvor du er tæt på kunderne og har det daglige ansvar for 10-17 mekanikere?

Hvis du kan nikke genkendende til ovennævnte – er det måske lige dig vi mangler!
Vi søger en dygtig værkstedschef til Usisaats afdeling i Nuuk. Du får det daglige ansvar for afdelingen og 10–17 dygtige mekanikere, som arbejder med reparation, vedligehold og salg. Du refererer direkte til selskabets vicedirektør.
 
Du trives i et travlt miljø med mange opgaver, der skal løses i løbet af dagen og som samtidig har overskud til at yde den kundeservice, som er kendetegnende for alle Usisaats afdelinger. 
Du vil blive en del af en god arbejdsplads, hvor der er et tæt fælleskab.
Usisaat tilbyder en arbejdsplads med velordnede forhold og mulighed for faglig og personlig udvikling.

Faglige kvalifikationer

  • Du er uddannet mekaniker og har ledelseserfaring fra lignende stilling
  • Har arbejdet med sikkerhed inden for branchen
  • Gode IT kompetencer
  • Kørekort
  • Erfaring inden for entreprenør maskiner & lastbiler vil være en fordel


 Personlige kvalifikationer

  • Du kan arbejde selvstændigt, men kender til vigtigheden af at arbejde i teams
  • Du bevarer overblikket i pressede situationer og ser muligheder fremfor begrænsninger
  • Du er serviceminded med stor fleksibilitet og altid med kunden i centrum
  • Du søger aktivt løsninger for afdelingen og dine medarbejdere
  • Du er som leder lyttende og støttende med respekt for den enkelte medarbejder


Usisaat tilbyder

En alsidig og spændende stilling hos Grønlands største transportvirksomhed og leverandør af lastbiler og busser. Du vil blive en del af en virksomhed i rivende udvikling med digital transformation og nyt domicil fra 2021. Usisaat går gerne forrest i skiftet mod et bæredygtigt transportsystem.
Hos os får du frihed under ansvar i et uformelt arbejdsmiljø og en bred kontaktflade i hele organisationen. Vi tilbyder en løn, der matcher dine kvalifikationer med attraktive personalegoder, pensionsordning, sundhedsforsikring, bohaveflytning, bolig og firmabil.

Interesseret?
Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.
Et billede, der indeholder tegning

Automatisk genereret beskrivelseAlle øvrige spørgsmål til stillingen stille til partner Dorthe Flies fra Flies HR Consulting på mobil +45 6083 3117, +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk

Flies HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Stillingen forventes besat hurtigst muligt eller efter aftale. Vi indkalder derfor løbende relevante kandidater til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!

USISAAT

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.