Vi søger en erfaren reservedelschef til veletableret og markedsledende virksomhed i Grønland

Trives du i en hverdag med mange opgaver, har du erfaring fra lignende stilling og har du lyst til at være en del af en virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humøret altid højt? Så er det måske lige dig vi har brug for!

På vores lager i Nuuk håndterer vi både modtagelse og forsendelse af varer. Du vil sammen med vores lagerchef være med til at sikre at vi har et velfungerende lager. Det er derfor en fordel hvis du har erfaring indenfor branchen.

Alle på værkstedet hjælper altid hinanden, så vi altid sikrer at vores kunder får den bedste service.

Det forventes ydermere, at du behersker dansk og forstår teknisk engelsk. Kendskab til det grønlandske sprog og erfaring fra Grønland generelt vil være en fordel, men ikke et krav. Afgørende er det naturligvis også, at du har lyst til at bosætte dig i Grønland, hvor du udover et spændende arbejdsliv ville kunne få glæde af landets smukke natur og spændende kultur.

Dine arbejdsopgaver

 • Daglig varemodtagelse og modtager kontrol.
 • Ordrebehandling
 • Pakke og afsende ordre
 • Returvare kontrol
 • Lagerarbejde
 • Behandling af returvarer
 • Oprydning og vedligehold af lager og udendørs områder

Din profil

 • Det er en fordel, hvis du har arbejdsmæssig erfaring med mærkerne MAN last og Varevogne, Volvoentreprenør maskiner, Manitou, men det er ikke et krav.
 • Du stræber altid efter at udføre dit arbejde bedst muligt, vores vigtigste mission er at levere den bedste service hver gang.
 • Du har flair for at yde god service, da en del af jobbet også består i at hjælpe og tale med vores kunder.
 • Du er gode It kundskaber 
 • Du kan læse og forstå teknisk engelsk 
 • Du kan arbejde selvstændigt og er ansvarsfuld. 
 • Du er fleksibel og har lyst til at lære nye metoder og programmer at kende 

Usisaat er en grønlandsk virksomhed med snart 50 års erfaring inden for spedition og transport. Virksomheden er i konstant udvikling for at sikre innovative løsninger for kunderne.  Virksomhedens kerneområder er flytteservice, shipping, salg- og reparation af person og lastbiler, lagerhotel, lager & logistik.

Usisaat Auto Service har flere forhandleraftaler. Usisaat Auto Service sælger og servicer MAN Last og varebiler, Volvo personbiler, Volvo entreprenør maskiner og Manitou, 

Usisaat bygger nyt værksteds, som kommer til at stå klar i første halvår af 2022.

Du vil indgå i et dynamisk og serviceorienteret team, der har høj fokus på kundetilfredshed.

Vi vil løbende tilbyde dig kurser inden for MAN lastvognsbranchen, Volvo personbilsbranchen, Volvo entreprenør maskiner og Manitou, så du hele tiden er opdateret med de nyeste reparationsmetoder og er i stand til at håndtere det nyeste udstyr.

Usisaat vil i 2022 samle hele virksomheden i et nyt stort domicil i Nuuk. Usisaat har aktiviteter i hele Grønland. Virksomheden har inden for de seneste år været igennem et generationsskifte og drives i dag af søskende parret Minik Gerstrøm og Arnannguag Gerstrøm.

Usisaat tilbyder

En alsidig og spændende stilling hos Grønlands største transportvirksomhed og leverandør af lastbiler og busser. Du vil blive en del af en virksomhed i rivende udvikling med digital transformation og nyt domicil fra 2022. Usisaat går gerne forrest i skiftet mod et bæredygtigt transportsystem.

Hos os får du frihed under ansvar i et uformelt arbejdsmiljø og en bred kontaktflade i hele organisationen. Vi tilbyder en løn, der matcher dine kvalifikationer med attraktive personalegoder, pensionsordning, sundhedsforsikring, bohaveflytning og bolig.

Tiltrædelse ønskes snarest muligt, vi afholder derfor samtaler løbende

Interesseret?
Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringschef Brian Flies fra Flies HR på mobil +45 2248 0089, +299 583117 eller brian@flieshr.dk.

Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedchef Poul Guldager Nielsen +299539215.

Vi glæder os til at høre fra dig!

USISAAT

Du finder yderligere information om Usisaat www.usisaat.gl

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.