Vi søger for Autonord i Grønland en engageret Lagerchef

Trives du i et job målt på kvalitet og service – og hvor kunden altid er i centrum? Hvis er du måske vores nye Lagerchef…

Hos AutoNord er målet at være kundernes foretrukne leverandør målt på kvalitet og service. Det tror vi på kommer gennem engagement, professionalisme, tillid og troværdighed. Målet om glade kunder når vi gennem glade, kompetente og tilfredse medarbejdere. Hvis det lyder som noget for dig, kan du roligt læse videre, for vi mangler nemlig en ny dygtig kollega.

Vi mangler en erfaren lagerchef til vores nye lager i Nuuk, som i samarbejde med vores dygtige kollegaer varetager den daglige drift. Opgaverne er alsidige, men består primært af Ugentlig + løbende bestilling af Subaru og FTZ-varer. Modtagelse af varer fra fragtmand/speditør. Lagerføring og oprettelse af varenumre, værksteds- og telefon ekspeditioner og andre ad hoc-opgaver.

Som Lagerchef skal du være med til at optimere og implementere nye rutiner, således at vores kundeservice bliver endnu bedre.

Som lagerchef har du det overordnede ansvar for at lede og udbygge lagerstyringssystem i samarbejde med Autonords indkøbschef.

Du refererer direkte til indkøbschefen og har det overordnede ansvar for lageret.

Vi forestiller os

 • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og brancheerfaring
 • Du har kørekort
 • Du har erfaring med IT-systemer og kan kommunikere i skrift og tale
 • Erfaring med C5 vil være en fordel, men ikke et krav
 • Du er udadvendt, engageret, selvstændig og igangsættende
 • Du er service- og resultatorienteret
 • Du har en åben og imødekommende personlighed og er god til at samarbejde
 • Du har et godt humør og sætter ærlighed og integritet meget højt
 • Du trives i et job, hvor fleksibilitet går begge veje

Vi tilbyder

 • Løbende udvikling, både fagligt og personligt
 • Alsidig hverdag i uformelt miljø med handlefrihed og korte beslutningsveje
 • Stillingen honoreres konkurrencedygtigt og efter kvalifikationer
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Bolig
 • Bohaveflytning m.v.


Interesseret

Søg stillingen her på siden, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.
Stillingen forventes besat 1. februar 2021. Vi indkalder dog løbende relevante kandidater til samtale.
Alle øvrige spørgsmål til stillingen stille til partner Dorthe Flies fra Flies HR Consulting på mobil +45 6083 3117, +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk.

Flies HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Autonord

AutoNord har eksisteret som autoværksted i Nuuk siden 2008. Siden starten er vi vokset støt og har i dag en bred kreds af både privat- og erhvervskunder. Vi forhandler kvalitetsbiler af mærket Subaru, og servicerer herudover flere andre mærker specielt Toyota. Vi har på værkstedet en rigtig god tone og et godt sammenhold, hvor alle er lige og bidrager til det samlede mål – at holde Nuuks borgere godt kørende og være et værksted kunderne har tillid til.

Læs mere her http://autonord.gl/da/om

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.