Arktisk Ledelse 2024

Margrethe Dal Lehrmann -
"Sådan skaber du et vinderteam"

Margrethe Dal Lehrmann brænder for, at teams skal elske mandag morgen. Hun inspirerer til, hvordan man sætter det rigtige team og skaber en high performancekultur baseret på en kombination af ledelse, kultur, strategi & medarbejder- udvikling.

Med baggrund i mange års ledelseserfaring, senest 12 år som indkøbsdirektør i Magasin, der omsætter for over 2,8 milliarder kr. og som i dag er en af Europas førende department stores, deler Margrethe gavmildt ud af sine læringer og perspektiver på ledelse.

Margrethe blev i 2020 nomineret til ”Alt for Damernes Søsterpris”, som satte fokus på kvinder, der hjælper hinanden med at udleve deres iværksætterdrømme.

Hun er en fantastisk oplægsholder, som med eminent god og smittende energi, scene-tække og nærvær inspirerer sit publikum til at turde sætte baren højt – med fokus på både at øge bundlinjen og medarbejdernes trivsel og ambitioner. Med sit altid gode og smittende humør får Margrethe inspireret sit publikum til at turde gå forrest og skabe den fedeste arbejdsplads.

Jan Dal Lehrmann -
"Fra start up til scale up"

Som iværksætter møder du en lang række udfordringer, som du skal finde løsninger på, og ofte har man for mange hatte på på samme tid. Hvordan finder du de rette kompetencer til dit team, undgår dyre fejlansættelser, og hvordan vokser du med opgaven som leder?

Jan Lehrmann rådgiver en lang række virksomheder i processen fra start-up til scale-up. Det handler bl.a. om at finde de rette personer med X factor, skabe en vinderkultur med holdånd, give anerkendelse, turde uddelegere opgaver og udstikke en klar retning, som skal sikre en god bundlinje.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.