Nyheder

Speditør med ledelseskompetencer og et højt serviceniveau

Vi søger for vores kunde Usisaat, en dygtig speditør med ledelseskompetencer og med erfaring fra lignende stilling. Usisaat vækster og har i dag en fembenet forretningsmodel og med stærke samarbejdspartnere er Usisaat sikret en position som markedsledende. Ikke kun i dag, men også i fremtiden.

Læs mere »

Vi søger en slagtermester til Nuuk

Brænder du for dit slagterfag og har du et godt ledergen, så har vi en rigtig spændende stilling til dig i Nuuk. Vi søger en erfaren slagter med stor faglig stolthed og kærlighed til sit håndværk.

Læs mere »

Spændende nyoprettet stilling som Driftstekniker, hos Sikuki Nuuk Harbour A/S

Som driftstekniker bliver din kerneopgave at sikre en kontinuerlig sikker og stabil drift af vores infrastruktur og give interne og eksterne kunder en god serviceoplevelse. Vi forestiller os, at du har en baggrund som f.eks. ejendoms- eller anlægstekniker eller lignende, med god teknisk indsigt og forståelse, og gerne med en teknisk baggrund indenfor f.eks. EL eller VVS.

Læs mere »

Business Controller til Erhvervsdivision

Har du lyst til at blive del af en virksomhed, som er i konstant udvikling og hvor du i høj grad får indflydelse på løsning af dine arbejdsopgaver. Du vil blive del af et nyopstartet business controller team med dygtige kollegaer. Du ser dig selv som struktureret og en dygtig sparringspartner med stærke analytiske evner. Du kan arbejde selvstændigt, men kender til vigtigheden i at have et tæt teamsamarbejde og med stor kontaktflade til hele organisationen i Tusass.

Læs mere »

Er du en dygtig faglært mekaniker og har du teknologi som en naturlig del af din hverdag? Så er det måske lige dig vi mangler!

AutoNord søger en mekaniker som er med til at sikre, at Autonord er kundernes foretrukne leverandør målt på kvalitet og service. Det tror vi på kommer igennem engagement, professionalisme, team ånd, tillid og troværdighed. Autonord har en målsætning om glade og tilfredse kunder. Det opnår vi igennem vores glade, kompetente og tilfredse medarbejdere.

Læs mere »

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.