Nyheder

Vi søger en udviklingsorienteret Retschef

Har du kompetencerne og erfaringen til at stå i spidsen for den nyoprettede centrale Lovafdeling i Naalakkersuisut? Vi forestiller os du har flere års ledelseserfaring fra lignende stilling og forstår at sætte retning og let kan motivere dine medarbejdere!
Vi tilbyder en spændende stilling som Retschef og leder af Grønlands Selvstyres centrale Lovafdeling. Du vil have direkte reference til departementschefen i Formandens Departement, den juridiske rådgivning af Formanden for Naalakkersuisut og medlemmerne af Naalakkersuisut.

Læs mere »

IT-Konsulent

Er du en dygtig og erfaren IT-konsulent med erfaring med bl.a. IT-infrastruktur og servere, og har lyst til at blive en del af en virksomhed, som binder hele Grønland sammen – så har KNI A/S jobbet til dig.

KNI er Grønlands største handels- og servicevirksomhed, som forsyner hele Grønland med dagligvarer, forbrugsgoder og brændstoffer. Servicecenteret ligger i Grønlands næststørste by, Sisimiut, tæt på Polarcirklen og den internationale lufthavn i Kangerlussuaq. Vi beskæftiger godt 1.000 medarbejdere i hele Grønland og har en årlig omsætning på godt 2,5 mia. kr.

Læs mere »

Mittarfeqarfiit A/S søger fremtidige medarbejdere til Tårntjenesten

Mittarfeqarfiit A/S søger aspiranter til uddannelsen som AFIS operatør til vores 12 lufthavnstårne i Grønland.
Udvælgelse og optagelsesprøve
Der vil i løbet af juni måned 2023 løbende blive afholdt indledende onlineprøver og samtaler via telefon eller MS Teams. Kvalificerede ansøgere kan herefter blive inviteret til deltagelse i en optagelsesprøve af ca. 4 dages varighed, som foreløbig er planlagt til at foregå i Kangerlussuaq i august måned 2023.

Læs mere »

Maintenance Fixed Wing Manager

Er du vores kommende Maintenance Fixed wing Manager i Air Greenlands Tekniske afdeling?

Air Greenland er i en rivende udvikling og står overfor en spændende tid med lufthavnsudvidelser og øget turisme. Visionen er at skabe eventyret, sikre hverdagen og løfte Grønland sammen med den øvrige lokale turistbranche – og det hele skal gøres bæredygtigt.

Som Maintenance Fixed wing Manager i Teknisk afdeling får du ansvaret for at lede et team på ca. 30 Teknikere og handymen, der hver dag sikrer, at hele vores Dash8 og Kingair flåde (DH8, KA250) er klar til det planlagte trafikprogram. Din opgave bliver at understøtte og motivere teamet til at yde det optimale indenfor virksomhedens brug af LEAN og Shop Floor Management.

Læs mere »

Er du vores nye kreditkonsulent?

Vi søger en dygtig og erfaren kreditkonsulent indenfor primært erhvervsområdet, der med sit gode humør
og gå-på-mod kan bevare overblikket – også i pressede situationer.
GrønlandsBANKENs Kreditafdeling kvalitetssikrer blandt andet større kreditsager til forelæggelse for direktionen og bestyrelsen.
Sammen med afdelingens øvrige engagerede medarbejdere skal du være med til at sikre, at der drives en kreditmæssig sund og forretningsmæssig tilfredsstillende drift i banken.

Læs mere »

Ombudsmanden for Inatsisartut søger fuldmægtige/specialkonsulenter

Vi søger en juridisk sagsbehandler (fuldmægtig eller specialkonsulent) med tiltrædelse pr. 1. august 2023 eller efter nærmere aftale.

Ombudsmanden er valgt til at kontrollere, om selvstyremyndighederne og de grønland¬ske kommuner overholder gældende ret.

Vi behandler hovedsageligt klager fra borgere. Derudover tager vi også selv sager op, for eksempel emner særskilt udtaget af en klage eller efter omtale i pressen, ligesom vi foretager kommu¬nebesøg og in¬spektio¬ner af institutioner. Det kan føre til kritik eller myndighederne kan få en henstilling om at genoverveje deres afgørelser eller praksis, set i henhold til ombudsmandens bemærkninger i sagen.

Læs mere »

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.