fbpx

Nyheder

Ledige Stillinger

Vi søger en slagtermester for Brugseni Qaqortoq

Kan du sikre, at slagterafdelingen i Qaqortoq leverer den bedste kvalitet? Så er det dig vi søger.
Hos Brugseni Qaqortoq stræber de efter at være byens foretrukne indkøbssted. Derfor har de brug for en kompetent og engageret slagtermester, der har sit faglige håndværk i orden. Du skal være med til at sikre, at kunderne altid møder en inspirerende afdeling, når de handler i butikken.
Som slagtermester i en af Grønlands største detailkæder vil du komme til at arbejde med traditionelle ferske råvarer samt grønlandske specialiteter, som rensdyr og moskus. Du vil blive en del af en alsidig hverdag med masser af aktivitet. Det er vigtigt, at du kan holde hovedet koldt, når det går stærkt og altid er serviceminded overfor kunderne.

Read More »
Ledige Stillinger

Brugseni søger en administrativ HR-medarbejder til servicekontoret i Nuuk

Er du vild med at arbejde med mennesker, administration og kommunikation? Og trives du med de vigtige opgaver, der sikrer medarbejderes ret og trivsel i virksomheden? Så er du måske vores kommende kollega i HR.

Vi søger en HR-medarbejder til at varetage vores essentielle administrative opgaver, samt kan støtte op om vores interne udvikling. Vi søger en positiv og udadvendt person med god sans for detaljer. Har du erfaring med juridisk arbejde i forhold til f.eks. kontraktudarbejdelse eller overenskomster, så vil dette være en fordel. Dine primære opgaver vil blandt andet bestå af almen personaleadministration, forfatning af ansættelseskontrakter, ansvar for elever og uddannelsesområdet, sparring om udviklingstiltag m.m

Read More »
Ledige Stillinger

Projektleder til UNICEFs grønlandskontor

UNICEF Danmark ønsker at styrke indsatsen i Grønland yderligere og derfor har vi planlagt at sætte flere nye projekter i gang. UNICEFs indsatser i Grønland tager alle udgangspunkt i børns rettigheder. Til denne vigtige opgave søger vi en dygtig og motiveret projektleder. Er det dig, der skal være vores nye projektleder?
Som projektleder i UNICEF Grønland kommer du til at arbejde for at sikre bedre vilkår for børn i Grønland igennem partnerskaber med andre NGO´er, det offentlige, det private m.fl. Kontoret i Grønland blev åbnet i 2019 og ledes af en programchef. Kontoret har også en anden projektleder og en studentermedhjælp.

Read More »

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.