Nyheder

Vi søger to fagligt dygtige dyrlæger til Grønland.

Har du lyst til at at arbejde i en lille, hyggelig smådyrsklinik i Nuuk – så er det måske lige dig vi søger!

Vi søger to dyrlæger til Donnas Dyreklinik med start fra midten af juli 2021, da vores ene dyrlæge er i lykkelige omstændigheder og vores anden dyrlæge har valgt at søge tilbage til Danmark.
Den ene stilling er et tidsbegrænset barselsvikariat til foråret 2022 og den anden stilling en fastansættelse.

Læs mere »

Direktør til Grønland

– Er du en dygtig autentisk leder, som er klar til en ny udfordring
– Kan du forretningsudvikle igennem relationer
– Kan du udvikle og vækste vores grønlandske forretning, så vi yderligere styrker vores stærke position
– Er du et naturmenneske, som ser Grønland som en ekstra bonus i jobbet

Læs mere »

Kommunaldirektør til kommune Kujalleq

Vi søger en resultatskabende og dobbeltsproget kommunaldirektør til Grønlands måske
mest engagerede lokalsamfund, som vil være med til at videre udvikle organisations- og
struktur ændringer i tæt samarbejde med borgmester og kommunalbestyrelsen.

Læs mere »

Vil du være vores nye Produktchef til tørvarer, køl og frost

Har du erfaring fra lignende stilling og trives du i en organisation hvor du har medindflydelse og tæt samarbejde med både kunder og dine kollegaer? Så er det måske lige dig vi mangler!

Pisifiik er en virksomhed i rivende udvikling og søger derfor endnu en dygtig kollega. Du har et godt øje for resultater og god til at skabe struktur og sætte rammerne for en tempofyldt hverdag. Du er god til at motivere både dig selv og dine kollegaer. Du stor trives med ansvar og har gode it-kompetencer. Du er god til at bevare overblikket og håndtering af indkøb- og produktopgaver, i en hverdag med mange forskellige opgaver. Du vil i reference og tæt samarbejde med indkøbs- og marketingdirektøren være med til at sikre, at kunderne får de bedste kundeoplevelser.

Læs mere »

Ny medarbejder på Færøerne

Flies HR har igennem længere tid haft et stort ønske om at etablere os i de 4 lande, hvor vi har specialiseret os i at rekruttere og tilbyde vores kunder en stor række af forskellige HR ydelser. Flies HR har igennem 19 år opbygget en viden og kulturforståelse i det arktiske, som vi mener er en vigtig ingrediens i at rekruttere de mest kompetente medarbejdere.

Læs mere »

Godt nytår 2021

Rigtig godt nytår. Sikke et år, vi lægger bag os.Hos Flies HR er vi spændte på, hvad 2021 byder. 2020 har trods COVID-19 bragt spændende

Læs mere »

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.