fbpx

Nyheder

Forretningsorienteret Business Controller til TELE-POST

Økonomisk sparringspartner med stærke analytiske evner
Du bliver en del af et nyoprettet business controller team, hvor vi er i gang med at udvikling funktionen. Det betyder at du får meget høj grad af indflydelse og med bestemmelse på hvordan processerne skal udvikles, samt hvordan vi kommer i mål med at implementere dem. I dagligdagen vil du samarbejde med TELE divisionen, som også er nyoprettet. Her vil du samarbejde med vores dygtige udviklere og sælgere om at videreudvikle vores produkter på det Grønlandske marked. Rapporteringsmæssigt refererer du til lederen for business controlling og du vil indgå i kvalificeret sparring med de andre businesscontrollere for vores 4 øvrige divisioner.

Læs mere »

Vi søger en erfaren Statiker til Masanti A/S

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende og professionel virksomhed, som har drevet forsikringsvirksomhed i Grønland i mere end 100 år. Har du et højt personligt drive, og kender du til vigtigheden i at være mere hos kunderne end på kontoret, så er det måske lige dig vi mangler.

Læs mere »

Vi søger en slagtermester for Brugseni Qaqortoq

Kan du sikre, at slagterafdelingen i Qaqortoq leverer den bedste kvalitet? Så er det dig vi søger.
Hos Brugseni Qaqortoq stræber de efter at være byens foretrukne indkøbssted. Derfor har de brug for en kompetent og engageret slagtermester, der har sit faglige håndværk i orden. Du skal være med til at sikre, at kunderne altid møder en inspirerende afdeling, når de handler i butikken.
Som slagtermester i en af Grønlands største detailkæder vil du komme til at arbejde med traditionelle ferske råvarer samt grønlandske specialiteter, som rensdyr og moskus. Du vil blive en del af en alsidig hverdag med masser af aktivitet. Det er vigtigt, at du kan holde hovedet koldt, når det går stærkt og altid er serviceminded overfor kunderne.

Læs mere »

Projektleder til UNICEFs grønlandskontor

UNICEF Danmark ønsker at styrke indsatsen i Grønland yderligere og derfor har vi planlagt at sætte flere nye projekter i gang. UNICEFs indsatser i Grønland tager alle udgangspunkt i børns rettigheder. Til denne vigtige opgave søger vi en dygtig og motiveret projektleder. Er det dig, der skal være vores nye projektleder?
Som projektleder i UNICEF Grønland kommer du til at arbejde for at sikre bedre vilkår for børn i Grønland igennem partnerskaber med andre NGO´er, det offentlige, det private m.fl. Kontoret i Grønland blev åbnet i 2019 og ledes af en programchef. Kontoret har også en anden projektleder og en studentermedhjælp.

Læs mere »

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.