Om os

Flies HR Consulting en stærk samarbejdspartner, når det gælder rekruttering af specialister og ledere, rådgivning og implementering af effektive tests samt ledelsesudvikling til såvel private som offentlige grønlandske virksomheder.

Flies HR Consulting samarbejder med private og offentlige virksomheder. Flies HR Consulting er i Grønland flere gange om året og deltager derudover i konferencer som PDAC, Future Greenland, netværksgrupper og er medlem af Grønlands Erhverv. Kulturforståelse og kendskab til det grønlandske arbejdsmarked plus tætte relationer til kunderne giver stor indsigt i vores strategi og sikrer den bedste rådgivning.

Digitalisering, prebording, onbording

Fremtidens arbejdsmarked kræver stor fleksibilitet. Markedet har udviklet sig meget, helt fra Dorthe Flies sammen med aviserne i Grønland, var med til at udbygge et online jobmarked, til i dag hvor digitalisering er blevet en endnu større del af hverdagen.

Lederudvikling, fastholdelse, vidensdeling

Lederudvikling kræver mange års strategisk erfaring. Derfor har Flies HR Consulting blandt andet et samarbejde med Implement Consulting Group. Med mere end 100 ledelseskonsulenter tilknyttet, og et stærkt Grønlandsteam, sikres den bedste rådgivning til kunderne. I Grønland, med et arbejdsmarked som konstant er i udvikling, er rådgivning og opfølgning i hele processen med til , at tingene bliver brugbare i hverdagen. Derfor er det ekstra vigtigt, at lederudvikling bliver specialtilpasset både for den enkelte leder og for ledergrupper.

Med et stort ønske og opbakning fra det grønlandske erhvervsliv afholdes der to seminarer i Nuuk om året. Begge seminar med temaer som er aktuelle i forhold til erhvervslivet i Grønland.

Får du ikke nok kvalificerede ansøgere?

Kontakt

Skriv og vi kontakter dig

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.