(Tryk på ovenstående for at læse brochuren)

Antal solgte pladser FØRSTE DAG - 19/10-'22
SOLGTE PLADSER 18%

Arktisk Ledelse 2023

Ønsker du et medlemsskab til Arktisk Ledelse 2023, så kan du allerede nu udfylde nedenstående formular og være garanteret en(/eller flere) plads(er).

Bemærk: Der er kun 120 pladser til konferencen.

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Arktisk Ledelse 2022

Imran Rashid

Iværksætterlægen Imran Rashid er uddannet speciallæge i almen medicin og stod i 2015 bag Skandinaviens første videolæge-platform Videodoktor. Den solgte han til Danmarks største kæde af privathospitaler, Aleris-Hamlet, hvor han i 3 år som innovationschef udviklede privathospitalets digitale strategi i Danmark. Ved at kombinere sin lægefaglige viden med teknologisk forståelse har han skrevet to bestsellere om teknologiens påvirkning af mennesker, SLUK (2017) og Offline (2019, sammen med marketingseksperten Søren Kenner). Imran Rashid er landets førende ekspert i Digital Sundhed og rådgiver ministerier, private og offentlige institutioner.

Mærkbarhed – vejen til mere hverdagsglæde og mindre stress

I foredraget tager Imran Rashid fat i nogle af de problemstillinger, der er opstået i kølvandet på corona-krisen. Der er blevet skruet op for digitaliseringen og ned for menneskeligheden. Med corona-krisen smeltede arbejdsliv og privatliv for alvor sammen, og det er nu sværere at skelne mellem, hvornår man er på arbejde, og hvornår man har fri.

I foredraget giver Imran Rashid blandt andet svar på, hvordan det påvirker vores fysiske og mentale sundhed, når work-life-balance i stedet bliver til work-life-blender, hvordan den nye virkelighed i vores fremtidige arbejdsliv måske er ændret for altid, og hvad det betyder for os. Og sidst men ikke mindst svarer han på, hvordan vi sammen (og hver for sig) sikrer, at fysisk og mental sundhed bliver et grundvilkår i vores arbejdskultur.

For at nå derhen kræver det Mærkbarhed. Det er nøgleordet i de principper, som vi ifølge Imran Rashid er nødt til at indrette fremtidens arbejdspladser efter. I foredraget præsenterer Imran Rashid aktuel og brugbar viden om hjernens opbygning, samt motivations- og vaneteori, så du bedre kan skabe en forståelsesramme for den situation, som vi alle befinder os i. Imran Rashid giver desuden nogle helt konkrete råd til sundere og effektive vaner i hverdagen, som sikrer de fysiske og mentale trivsel – på arbejdspladsen såvel som privat.

Mikkel Beha

De fleste kender Mikkel Beha Erichsen fra det populære rejse- og underholdningsprogram ”Kurs mod fjerne kyster”, der blev sendt på TV2. Her sejlede han hele kloden rundt sammen med sin familie på skibet Havana. I Mikkel Beha foredrag har han en levende og inspirerende fortællekunst som foredragsholder, lige præcis som du så det i ”Kurs mod fjerne kyster”. På en ligefrem, humoristisk og menneskelig måde fanger Mikkel Beha hurtigt publikums opmærksomhed på bedste vis med specifikke budskaber og fortællinger, som du får lyst til at tage med hjem!

Mikkel Beha er opvokset på Nordkaperen, hvor han i selskab med sin far, Troels Kløvedal, og resten af familien har sejlet store dele af verden tynd. Mikkel Beha er tidligere tv-vært, redaktør og producer.

Mikkel og den hvide verden

Tag med Mikkel Beha Erichsen på en spændende, underholdende og ikke mindst tankevækkende rejse ud i den ekstreme og smukke nordiske natur!

Oplev den spændende historie om rejseglæde og eventyrlyst – om familiens nye køligere eventyr mod nord.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres ekspeditionsskib, Wallenberg, har de igen kastet fortøjningerne og er taget ud på eventyr.

De har sat sig for at sejle så langt mod nord de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårets lavtryk viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Lars Sander Matjeka

Lars Sander Matjeka har med 21 års ledelseserfaring, senest som CEO i Aller Media, en masse spændende ledelsesbetragtninger, som han med en god portion energi formidler til sit publikum.

Tilhørerne vil blive udfordret på de mere klassiske ledelsesformer og præsenteret for en anden måde at anskue ledelse på. Lars elsker dialog og ikke mindst at udfordre sit publikum med anekdoter og personlige erfaringer, som helt sikkert vil skabe refleksion. Som tilhører inviteres du med bag facaden, på godt og ondt. Et foredrag med Lars Sander Matjeka vil forhåbentlig fremmane en stillingtagen og give ny inspiration til dig som leder.

LEDEREN & MENNESKET

Forandringens vinde har sjældent blæst så kraftigt som nu, og det stiller både nye og store krav til alle ledere. Det indebærer samtidig en risiko for at fare vild undervejs – både som leder og som menneske, og derfor er det mere end nogensinde helt afgørende at have klare værdier, at kombinere mod og sårbarhed, at fokusere på energien og prioritere et stærkt fællesskab. Fremtidens ledere må balancere det målbare og det mærkbare, samtidig med, at de er bevidste om, at det ikke længere er titlen og stjernerne på skuldrene, der giver indflydelse og følgeskab.

Hør Lars’ erfaringer med at planlægge de daglige opgaver, hvordan du arbejder med dig selv og din egen energi og udstråling, og ikke mindst hvorfor han mener, at ledere må sige ”fuck frygten”.

Lars Brygmann

Lars er en humoristisk formidler med en skøn og lidt underspillet humor, og så er han professionel til fingerspidserne. Han sætter en ære i at give sit publikum det hele, lidt til og meget mer’.

Bliv inspireret af hans tur på Nordøstgrønland sammen med 9 krigsveteraner. Det er en øjenåbnende fortælling, som inspirerer til at udfordre egne grænser og se sit eget liv i et lidt andet lys.

Men det handler også om, at indgå i et team, at forstå vigtigheden i forskelligheden og om at lære sig selv at kende under ekstreme forhold.

”ARCTIC CHALLENGE – PÅ TELTTUR I MINUS 32 GRADER”

At gå 400 km på ski i det øde og bidende kolde Nordøstgrønland er noget Lars aldrig troede, han ville komme til. Men det gjorde han – og det endda sammen med ni krigsveteraner med forskellige skader. Hele gruppen havde én ting til fælles: Viljen til at overvinde sig selv og gennemføre en ekstrem udfordring. Veteranerne havde besluttet at gennemføre ekspeditionen, som selv de færreste uden skader ville kunne klare, for at flytte egne grænser såvel fysisk som psykisk på trods af benamputeringer, PTSD og andre krigsskader.

Lars og to fotografer var med for at dokumentere turen fra start til slut. Gruppen var isoleret og uden kontakt til omverden i de 32 dage ekspeditionen varede, og Lars kom både tæt på de enkelte veteraners personlige historier og blev presset helt ud til kanten. Han oplevede en indædt kamp mod både naturen og egne grænser, og det gik op for ham, hvad en ekstrem udholdenhedsprøve som denne krævede, og mange ting blev sat i perspektiv. Oplev Lars fortælle om den både grænseoverskridende og fantastiske oplevelse for livet med ned til 32 minusgrader, total udmattelse og lidt for nysgerrige isbjørne.

Jacob Risgaard

Jacob er medstifter af webshop-succesen Coolshop og kendt fra DR1’s populære iværksætterprogram “Løvens Hule”, hvor han har været med som løve fra sæson 5. Han medvirkede desuden i TV2’s programserie “365 dage til succes”, hvor han hjalp danske iværksættere.

Siden 1996 har Jacob med stor succes beskæftiget sig med e-handel. Modsat mange andre formår han rent faktisk at skabe rentable webshops, og udover Coolshop, som er nordens førende department-store på nettet, er han medejer af CoolRunner og en række andre selskaber.

Hør hvordan han har skabt succes ved at tænke ud af boksen trods modgang såvel forretningsmæssigt som privat.

Udover at være en anerkendt forretningsmand er Jacob kendt for sin smittende energi, og deltagerne til hans foredrag går altid derfra med et ordentligt skud energi og inspiration.

Fra 75% fravær til 100% succes

Jacob står i spidsen for en række succesfulde virksomheder på trods af, at hans barndom både bød på børnehjem og en udsmidning af skolen. Han har flere gange brændt fingrene på forretninger og stod som ganske ung med en gæld på over en million kroner pga. en fejlslagen forretning. I dag er han medejer af en række succesvirksomheder indenfor bolig, software, robotter, logistik, engros og TV, så han har i den grad formået at vende bøtten såvel forretningsmæssigt som privat.

Medarbejderne er Coolshops vigtigste ressource, og der gøres et stort arbejde for at sikre, at medarbejderne har det så godt som overhovedet muligt. Hør hvordan Jacob med fokus på menneskelige værdier og ved at dyrke medarbejdernes forskellighed er lykkedes med at vækste massivt og gøre Coolshop til en af Danmarks mest cool arbejdspladser. Der er plads til at have det sjovt og udfordre det ordinære.

Bliv inspireret af en historie om succes på trods og om modet til at turde gøre noget andet end alle andre:

• Hvordan lykkes det at opnå det, som mislykkes for mange andre?
• Hvordan skaber man et internationalt brand for få midler?
• Hvordan kan CSR og branding kobles sammen?

Coolshop har vundet flere priser igennem tiden, blandt andet som Danmarks bedste e-handelsvirksomhed. I dag findes Coolshop i 7 lande og har mere end 1,9 millioner faste kunder. Jacob var desuden bestyrelsesmedlem og aktionær i SmartGuy/Stylepit under børsnoteringen.

Jacob er udover sin forretningsmæssige succes kendt for en sprudlende energi og en særdeles god kontakt til sit indre legebarn. Hans motto er, at det hele skal være VILDERE.

Derudover er trivsel på arbejdspladsen yderst vigtigt for Jacob, hvorfor han har et stort fokus på medarbejdernes trivsel og at de har det så godt som overhovedet muligt. Han sender bl.a. små hilsner i form af goodiebags til sine medarbejdere og skaber teamevents, uagtet hvilken situation virksomheden befinder sig i.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.