Når et job ikke bare er et job

Når vi kontakter nye kandidater til vores stillingsopslag eller hvis du ansøger en af vores stillinger, så er det vigtigt for os, at være med dig hele vejen i processen.

Vi er bevidste om, at vi stiller dig overfor en vigtig beslutning, som du ikke har lang tid til at træffe. Vi står derfor til rådighed for dig med sparring og dialog, hvor vi deler erfaringer og viden. Vi sørger for at du kommer igennem alle overvejelser, som jobbet måtte indebære. Vi interesserer os for, hvad der driver dig, og hvad du drømmer om.

Er du klar til et nyt jobskifte og er du klar til, at rejse til det arktiske? Så kontakt os meget gerne.

Ledige Stillinger

Ledige Stillinger

Afdelingsleder til Teknik transmission

Er du den naturlige leder, som er god til at bevare overblikket og har du en teknisk baggrund med en bred værktøjskasse? Så er det måske dig vi mangler!
Du bliver en del af et team på 22 dygtige kollegaer i Transmissionsafdelingen, som er geografisk fordelt i Nuuk og Aasiaat.
Som afdelingsleder for Teknik transmission har du en vigtig rolle i at lede indsatsen med at udbygge og varetage drift af radiokæde -, satellit – og søkabel-systemer i hele Grønland.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Contract Manager til Kommerciel Afdeling – Lufthavne

Har du en stærk erfaring inden for kommercielle kontrakter samt strategisk indkøb, og har du lyst til at blive en del af en virksomhed, som er i gang med at gennemføre det største projekt i Grønlands historie? Så har vi en spændende stilling til dig som Contract Manager i Kalaallit Airports Holding A/S!

Kalaallit Airports Gruppen består af fire selskaber, med fire tilhørende bestyrelser. Organiseringen af projektet, herunder etableringen af en organisation med kvalificerede medarbejdere, er forankret i Kalaallit Airports Holding A/S. Selve anlægsopgaverne og lufthavnsdriften er juridisk og økonomisk bundet op i de tre øvrige selskaber: Kalaallit Airports International A/S, som anlægger lufthavnene i Ilulissat og Nuuk, Kalaallit Airports Domestic, der anlægger lufthavnen i Qaqortoq og Mittarfeqarfiit A/S, som varetager driften af alle eksisterende lufthavne og flyvepladser i Grønland. Derved er alle grønlandske lufthavnsaktiviteter samlet i samme koncern.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

HR og ESG Manager til Amaroq Minerals

Brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? Vil du være med til at gøre en forskel og bidrage til udvikling af spændende HR- og ESG-aktiviteter på strategisk niveau i Sydgrønland? Så er det måske dig, vi søger til en nyoprettet stilling som HR og ESG Manager!

Vi tilbyder en spændende stilling med et meningsfuldt indhold. Som leder af HR-funktionen, vil du blive ansvarlig for udvikling og implementering af HR-strategi og udforme og implementere ESG-politikker og procedurer i Grønland.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Køletekniker til Nanoq Køl ApS i Nuuk

Brænder du for et meget varierende job, Er du løsningsorienteret uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten? Hvor du samtidig får du mulighed for at opleve en anden kultur og en smuk og anderledes natur!

Vi tilbyder at du bliver en del af en yderst velfungerende familieejet virksomhed, som har kunden i centrum og altid med høj faglighed. Nanoq Køl har i snart 30 år drevet virksomhed i Grønland og med afdelinger i Ilulissat, Aasiaat og i Nuuk. Vi har et stærkt socialt sammenhold og et tæt samarbejde med kollegaer på tværs af landet.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Forretnings- og udviklingsorienteret Flyvechef til Air Greenland

Vil du være med til at holde Air Greenland flyvende og har du en solid ledelsesmæssig baggrund indenfor luftfart? Er du tydelig i din kommunikation og er garant for en sund sikkerhedskultur? Så er det måske dig, vi mangler som Flyvechef!

Som Air Greenland’s Flyvechef skal du lede og udvikle den flyveoperationelle organisation i Air Greenland. Som Flyvechef er du øverste chef for den flyveoperationelle organisation, som består af ca. 180 medarbejdere. Du vil være direkte personaleleder for Chief Fleet Pilots på prop, jet og rotor, samt Cabin Manager. Som Nominated Person vil du også være ansvarlig for OCC i forhold til myndighederne. Du vil referere til selskabets COO, som ligeledes er Accountable Manager. Stillingen kræver, at du er eller kan blive Form 4 godkendt.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

HR-Konsulent

Har du en strategisk og forretningsorienteret tilgang til HR? Har Personaleadministration og løn din interesse, og kan du brede dig over mange forskellige opgave? Så er du måske en af vores nye kolleger i HR-teamet i Tusass.

Som vores nye kollega får du et spændende, udfordrende og afvekslende job i et team, hvor vi hjælper hinanden og gerne yder en ekstra indsats, når det er nødvendigt.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

IT-Konsulent

Er du en dygtig og erfaren IT-konsulent med erfaring med bl.a. IT-infrastruktur og servere, og har lyst til at blive en del af en virksomhed, som binder hele Grønland sammen – så har KNI A/S jobbet til dig.

KNI er Grønlands største handels- og servicevirksomhed, som forsyner hele Grønland med dagligvarer, forbrugsgoder og brændstoffer. Servicecenteret ligger i Grønlands næststørste by, Sisimiut, tæt på Polarcirklen og den internationale lufthavn i Kangerlussuaq. Vi beskæftiger godt 1.000 medarbejdere i hele Grønland og har en årlig omsætning på godt 2,5 mia. kr.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Spændende stilling som Driftstekniker/Projektleder hos Sikuki Nuuk Harbour A/S

Som driftstekniker/projektleder bliver din kerneopgave at sikre en kontinuerlig sikker og stabil drift af vores infrastruktur og give interne og eksterne kunder en god serviceoplevelse. Vi forestiller os, at du har en baggrund som f.eks., ejendoms- eller anlægstekniker, projektleder eller lignende, med god teknisk indsigt og forståelse, og gerne med en teknisk baggrund indenfor f.eks. EL. Du har viden om, og erfaring med, bygnings- og anlægsdrift samt drift af tekniske installationer, og trives med mangeartede opgaver af både teknisk og mindre teknisk karakter. Du har gerne erfaring med CTS-anlæg, har IT flair og er vant til at arbejde med Office pakken.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Vi søger en administrativt stærk sekretariatschef med juridisk baggrund til Grønlands Erhverv

Vil du være med til at gøre en forskel for erhvervslivet i Grønland? Har du politisk og strategisk tæft? Og har du interesse for drift og administration? Så er du måske vores nye sekretariatschef.

Vi søger en ny sekretariatschef, der har det daglige ansvar for at lede og sikre driften af Grønlands Erhvervs sekretariat med en bred portefølje af opgaver.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Departementschef for Fiskeri og Fangst

Grønlands Selvstyre søger en fremtidsorienteret og innovativ leder til stillingen som departementschef i Departementet for Fiskeri og Fangst.
Som departementschef vil du skulle stå i spidsen for mange spændende projekter og udvikling af ansvarsområderne, det er derfor vigtigt at du trives med udvikling både på den korte og lange bane. Du er som person nysgerrig og opsøgende og forstår vigtigheden af tæt samarbejde både internt og eksternt. Hvis du har erfaring indenfor fiskeri-, fangst- eller veterinærområdet er det en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er at du trives med at have mange bolde i luften og er en nærværende og udviklende leder.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Er du vores nye kreditkonsulent?

Vi søger en dygtig og erfaren kreditkonsulent indenfor primært erhvervsområdet, der med sit gode humør
og gå-på-mod kan bevare overblikket – også i pressede situationer.
GrønlandsBANKENs Kreditafdeling kvalitetssikrer blandt andet større kreditsager til forelæggelse for direktionen og bestyrelsen.
Sammen med afdelingens øvrige engagerede medarbejdere skal du være med til at sikre, at der drives en kreditmæssig sund og forretningsmæssig tilfredsstillende drift i banken.

Læs mere om jobbet »

CV Database

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Herunder er nogle af de stillinger, som vi allerede har besat:​

Chief Commercial Director CCO til Air Greenland
Chef for Driftssupport på hovedkontoret i Nuuk
Departementchef til departement for Boliger og Infrastruktur
Erfaren Erhvervsrådgiver
Brugseni søger dygtig uddeler til Ilulissat
Direktionsassistent/PA
Erfaren VVS-Projektleder til projektafdelingen i Nuuk
Ombudsmanden for Inatsisartut søger fuldmægtige/specialkonsulenter
Cargo Sales Manager til Air Greenland
Direktør til KNR
Direktør til Grønlands Naturinstitut
Strategisk Indkøber til Tusass
Direktør for Anlæg og Miljø
IT-konsulent i Grønlandsbanken med fokus på data og robotter
Anlægschef
Administrationschef
Direktør for Økonomi og Uddannelse
Brugseni Sisimiut søger udviklingsorienteret souschef
Regnskabschef
IT-Chef til GrønlandsBANKEN
Erfaren El-Projektleder til lufthavne og større El-entrepriser i Nuuk
Styrelseschef i Socialstyrelsen
Strategisk Indkøber til Tusass
Strategikonsulent til nyoprettet stilling i Tusass
Chef Controller
Direktør til Asiaq
Adm. Direktør til Saffiorfik
Business Developer
Departementschef for Departement for Landbrug, selvforsyning, energi og miljø
Erfaren Programmør til hovedkontoret i Nuuk
Departementschef for Departementet for Finanser og Ligestilling
Serviceleder til Sikring/ABA
Regnskabskonsulent til GrønlandsBANKEN
GrønlandsBANKEN søger en Controller til Regnskabsafdelingen
Vi søger en regnskabsmedarbejder/souschef
Privatkundedirektør til GrønlandsBANKEN
Departementschef for Departementet for Finanser og Ligestilling
Er du en dygtig faglært mekaniker og har du teknologi som en naturlig del af din hverdag? Så er det måske lige dig vi mangler!
Direktør til Visit Greenland A/S
Chef Business Controller
Regnskabscontroller til Nukissiorfiit
Business Controller til Erhvervsdivision
Vi søger en fagligt dygtig økonomichef til veletableret og markedsledende virksomhed i Grønland
Morsø kommune søger en ambitiøs HR og Løn Chef
Departementschef til Departement for Børn, Unge og Familier
Er du en dygtig faglært mekaniker og har du teknologi som en naturlig del af din hverdag? Så er det måske lige dig vi mangler!
Vi søger en lastvognsmekaniker og entreprenør mekaniker til veletableret og markedsledende virksomhed i Grønland
Speditør med ledelseskompetencer og et højt serviceniveau
Vi søger en strategisk og udviklingsorienteret sekretariatschef til Grønlands Råd for Menneskerettigheder
Vi søger en interim administrerende direktør til Usisaat
Vi søger en slagtermester til Nuuk
Spændende nyoprettet stilling som Driftstekniker, hos Sikuki Nuuk Harbour A/S
Brugseni søger erfaren souschef til Qinngorput
Vi søger en erfaren Produktchef til tørvarer, køl og frost
Vi søger en salgschef til Nuuk Food med højt drive

Chef til HR og Løn i Morsø Kommune

Forvaltningschef for Teknik og Miljø søges til Kommune Kujalleq

Dygtig kvalitetschef til en af Grønlands største virksomheder

Vi søger en erfaren reservedelschef til veletableret og markedsledende virksomhed i Grønland

Vi søger en erfaren Statiker til Masanti A/S

Vi søger en dygtig dyrlæge til et barselsvikariat i Grønland

Brugseni søger dygtig uddeler til Nuuk

Kemiker eller ingeniør til Greenland Ruby

Forvaltningschef for skole, daginstitution og innovation

Vi søger en initiativtagende salgschef til Nonfood

Slagtersvend

Socialchef til Kommune Kujalleq

Kok/cater søges til Brugseni Nuuk

Er du Grønlandbankens nye erhvervsrådgiver?

Brugseni søger dygtig uddeler til Ilulissat

Kommunaldirektør til kommune Kujalleq

Direktør til Grønland

Er du en dygtig faglært mekaniker og har du teknologi som en naturlig del af din hverdag? Så er det måske lige dig vi mangler!

Dygtig dyrlæge til Grønland

Produktchef til tørvarer, køl og frost til Grønland

Er du uddannet pladesmed og har du erfaring med taksering af skader? Så er det måske lige dig vi mangler!

Produktchef for Elektronik & Outdoor

Vi søger en mestersvend for Brugseni Nuuk til Grønlands største slagterafdeling

Vi søger for Autonord i Grønland en engageret Lagerchef

Søger en dygtig statiker/konstruktionsingeniør til Masanti A/S

Er du Grønlandsbankens nye privatkunderådgiver?

Værkstedschef til Usisaat

Direktør til Grønlands Erhverv

Er du Grønlandbankens nye erhvervssupporter?

Vi søger en Controller til Kommune Kujalleq

Er du Grønlandsbankens nye kreditkonsulent?

Er du Grønlandsbankens nye Kreditcontroller?

Vi søger en slagtermester for Brugseni Qaqortoq

IT Projektleder til TELE-POST

Ny Business controller til Air Greenland

Strategisk Indkøber til Air Greenland – en yderst attraktiv stilling i Grønlands nationale luftfartsselskab!

Vi søger en produktionsleder til køkkenet for Brugseni Nuuk i Grønland

Vi søger en souschef for Brugseni Nuuk i Grønland

Vi søger en kok med potentiale til souschef stilling i Grønland

Vi søger en professionel Slagtermester til Brugseni til Grønlands næststørste by

Vi søger en dygtig uddeler for Brugseni Nuuk i Grønland

Alsidig software udvikler til Air Greenland Ønsker du fagligt som personligt at blive udfordret – så har vi muligvis jobbet til dig!

Vi søger en Sekretariatsleder for vores kunde Kommune Kujalleq – kan du omsætte politiske beslutninger til kvalificerede løsninger og handlinger?

Vi søger for vores kunde Grønlands Handelsskole en dygtig souschef - har du gode HR-kompetencer?

Vi søger en AC fuldmægtig for vores kunde Kommune Kujalleq – søger du nye udfordringer og drømmer du om at bo I natur smukke omgivelser?

Vi søger en Regnskabschef til veletableret og markedsledende virksomhed i Grønland. Er økonomi og regnskab din passion?

Vi søger en dygtig skade sagsbehandler, juridisk person til Kalaallit Forsikring Agentur A/S

Vi søger en dygtig kundeorienteret Exam.Erhversassurandør til Kalaallit Forsikring Agentur A/S

Permagreen søger Ansvarlig for KS og Sikkerhed i Nuuk

Chef Business Controller til TELE-POST

Intern Salgs- og rekrutteringskonsulent til Viktech

Sales Director til Air Greenland

Afdelingsleder/Byggeleder til en af Grønlands førende arkitekt- og ingeniørvirksomheder

Software Engineer/Data Scientist for Intelligent Feed Factories

Financial controller til Air Greenland

Afdelingsleder til Sydgrønland

Head of Lean til Air Greenland

Entrepriseleder til Maniitsoq

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.