Når et job ikke kun er et job

Når vi kontakter nye kandidater til vores stillingsopslag eller hvis du ansøger en af vores stillinger, så er det vigtigt for os, at være med dig hele vejen i processen.

Vi er bevidste om, at vi stiller dig overfor en vigtig beslutning, som du ikke har lang tid til at træffe. Vi står derfor til rådighed for dig med sparring og dialog, hvor vi deler erfaringer og viden. Vi sørger for at du kommer igennem alle overvejelser, som jobbet måtte indebære. Vi interesserer os for, hvad der driver dig, og hvad du drømmer om.

Er du klar til et nyt jobskifte og er du klar til, at rejse til det arktiske? Så kontakt os meget gerne.

Ledige Stillinger

Ledige Stillinger

Vi søger to fagligt dygtige dyrlæger til Grønland.

Har du lyst til at at arbejde i en lille, hyggelig smådyrsklinik i Nuuk – så er det måske lige dig vi søger!

Vi søger to dyrlæger til Donnas Dyreklinik med start fra midten af juli 2021, da vores ene dyrlæge er i lykkelige omstændigheder og vores anden dyrlæge har valgt at søge tilbage til Danmark.
Den ene stilling er et tidsbegrænset barselsvikariat til foråret 2022 og den anden stilling en fastansættelse.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Vil du være vores nye Produktchef til tørvarer, køl og frost

Har du erfaring fra lignende stilling og trives du i en organisation hvor du har medindflydelse og tæt samarbejde med både kunder og dine kollegaer? Så er det måske lige dig vi mangler!

Pisifiik er en virksomhed i rivende udvikling og søger derfor endnu en dygtig kollega. Du har et godt øje for resultater og god til at skabe struktur og sætte rammerne for en tempofyldt hverdag. Du er god til at motivere både dig selv og dine kollegaer. Du stor trives med ansvar og har gode it-kompetencer. Du er god til at bevare overblikket og håndtering af indkøb- og produktopgaver, i en hverdag med mange forskellige opgaver. Du vil i reference og tæt samarbejde med indkøbs- og marketingdirektøren være med til at sikre, at kunderne får de bedste kundeoplevelser.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Vi søger en erfaren Statiker til Masanti A/S

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende og professionel virksomhed, som har drevet forsikringsvirksomhed i Grønland i mere end 100 år. Har du et højt personligt drive, og kender du til vigtigheden i at være mere hos kunderne end på kontoret, så er det måske lige dig vi mangler.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Er du en dygtig faglært mekaniker og har du teknologi som en naturlig del af din hverdag? Så er det måske lige dig vi mangler!

AutoNord søger en mekaniker som er med til at sikre, at Autonord er kundernes foretrukne leverandør målt på kvalitet og service. Det tror vi på kommer igennem engagement, professionalisme, team ånd, tillid og troværdighed. Autonord har en målsætning om glade og tilfredse kunder. Det opnår vi igennem vores glade, kompetente og tilfredse medarbejdere.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Direktør til Grønland

– Er du en dygtig autentisk leder, som er klar til en ny udfordring
– Kan du forretningsudvikle igennem relationer
– Kan du udvikle og vækste vores grønlandske forretning, så vi yderligere styrker vores stærke position
– Er du et naturmenneske, som ser Grønland som en ekstra bonus i jobbet

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Kommunaldirektør til kommune Kujalleq

Vi søger en resultatskabende og dobbeltsproget kommunaldirektør til Grønlands måske
mest engagerede lokalsamfund, som vil være med til at videre udvikle organisations- og
struktur ændringer i tæt samarbejde med borgmester og kommunalbestyrelsen.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Projektleder til UNICEFs grønlandskontor

UNICEF Danmark ønsker at styrke indsatsen i Grønland yderligere og derfor har vi planlagt at sætte flere nye projekter i gang. UNICEFs indsatser i Grønland tager alle udgangspunkt i børns rettigheder. Til denne vigtige opgave søger vi en dygtig og motiveret projektleder. Er det dig, der skal være vores nye projektleder?
Som projektleder i UNICEF Grønland kommer du til at arbejde for at sikre bedre vilkår for børn i Grønland igennem partnerskaber med andre NGO´er, det offentlige, det private m.fl. Kontoret i Grønland blev åbnet i 2019 og ledes af en programchef. Kontoret har også en anden projektleder og en studentermedhjælp.

Læs mere om jobbet »

CV Database

Da vi løbende får nye stillinger og altid leder efter den rette kandidat – så har vi brug for dig! 

Upload dit CV til os ved, at trykke på nedenstående knap og du vil høre fra os.

CV Database
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Herunder er nogle af de stillinger, som vi allerede har besat:

Produktchef for Elektronik & Outdoor

Motiveres du af at skabe resultater og gode kundeoplevelser? Så er det måske lige dig vi mangler!
Pisifiik søger en dygtig ny kollega, som brænder for godt købmandskab, er kendt for høj systemforståelse og som stortrives med ansvar, overblik og håndtering af produkt- og indkøbsopgaver.

Er du uddannet pladesmed og har du erfaring med taksering af skader? Så er det måske lige dig vi mangler!

Vi søger til Autonord en erfaren pladesmed, som har lyst til at blive del af en virksomhed i rivende udvikling og hvor vi lige nu søger flere dygtige kollegaer. Autonord er kundernes foretrukne leverandør målt på kvalitet og service. Det tror vi på kommer igennem engagement, professionalisme, team ånd, tillid og troværdighed. 

Vi søger en mestersvend for Brugseni Nuuk til Grønlands største slagterafdeling

Vi søger en kvalitetsbevidst mestersvend til Brugsenis slagterafdeling i Nuuk. Brænder du for slagterfaget og kan du se dig selv i et job, hvor du får ledelsesansvar og det gode traditionelle håndværk mellem hænderne fra dag 1, så har vi stillingen til dig!

Som mestersvend hos Brugseni Nuuk bliver du en vigtig del af teamet, der plejer og profilerer slagterafdelingen og pølsemageriet.

Brugseni Qaqortoq stræber efter at være byens foretrukne indkøbssted. Derfor har de brug for en kompetent og engageret slagtermester, der har sit faglige håndværk i orden. Du skal være med til at sikre, at kunderne altid møder en inspirerende afdeling, når de handler i butikken.

Er du vild med at arbejde med mennesker, administration og kommunikation? Og trives du med de vigtige opgaver, der sikrer medarbejderes ret og trivsel i virksomheden? Så er du måske vores kommende kollega i HR.

Vi søger for Autonord i Grønland en engageret Lagerchef

Trives du i et job målt på kvalitet og service – og hvor kunden altid er i centrum?
Hvis er du måske vores nye Lagerchef…

Hos AutoNord er målet at være kundernes foretrukne leverandør målt på kvalitet og service. 

Er du Grønlandbankens nye erhvervssupporter?

Grønlandsbankens Erhvervsafdeling på hovedkontoret i Nuuk er i kraftig vækst. Derfor søger vi en solid erhvervssupporter der kan yde support på højt niveau. 

Vi søger en person der trives med administrative opgaver og som med sit stærke erfaringsgrundlag kan være med til at udvikle og styrke det workflow der er på de forskellige processer i afdelingen. 

Værkstedschef til Usisaat

SÅ er det måske lige dig vi mangler. Vi søger for vores kunde Usisaat, til en nyoprettet stilling, en Regnskabschef, som har erfaring fra lignende stilling. Usisaat vækster og har i dag en firbenet forretningsmodel og med stærke samarbejdspartnere er Usisaat sikret en position som markedsledende. Ikke kun i dag, men også i fremtiden.

Er du Grønlandsbankens nye privatkunderådgiver?

Vi har travlt og søger derfor flere engagerede og kundeorienterede privatkunderådgivere til vores største filial på hovedkontoret i Nuuk. Afdelingen er opdelt i fire rådgiverteams.

Er du Grønlandsbankens nye Kreditcontroller?

Vil du være med til at arbejde for visionen om, at være Grønlands bedste virksomhed – til gavn for Grønland? Så er du måske Grønlandsbankens nye Kreditcontroller.

Har du erfaring indenfor kreditområdet eller kommer fra en tilsvarende stilling som kreditcontroller, så har vi en stilling til dig i Kreditafdelingen hos Grønlandsbanken.

Direktør til Grønlands Erhverv


Som direktør i Grønlands Erhverv (GE) varetager du et af landets mest alsidige og udfordrende job, hvor erhvervsliv, politik og samfundsudvikling går hånd i hånd.

Med reference til bestyrelsen skal du sammen med et lille, men erfarent sekretariat lede GE strategisk og taktisk gennem alsidige opgaver inden for GE´s hovedfunktioner.

Strategisk Indkøber til Air Greenland – en yderst attraktiv stilling i Grønlands nationale luftfartsselskab!

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende og professionel virksomhed, som har drevet forsikringsvirksomhed i Grønland i mere end 100 år. Har du et højt personligt drive, og kender du til vigtigheden i at være mere hos kunderne end på kontoret, så er det måske lige dig vi mangler.

Er du Grønlandsbankens nye kreditkonsulent?

Vi søger en dygtig og erfaren kreditkonsulent indenfor både privat- og erhvervsområdet, der med sit gode humør og gå-på-mod kan bevare overblikket – også i pressede situationer.

Grønlandsbanken kreditafdeling kvalitetssikrer blandt andet større kreditsager til forelæggelse for direktionen og bestyrelsen. 

IT Projektleder til TELE-POST

Kan du drive et projekt og har du flair for IT?
Så er det måske dig der skal være TELE-POSTs nye IT-projektleder.
Vi søger for TELE-POST en IT Projektleder til IT-afdelingen på hovedkontoret i Nuuk.
IT-afdelingen er ansvarlig for den daglige drift og udvikling af TELE-POSTs interne IT-systemer. 

Søger en dygtig statiker/konstruktionsingeniør til Masanti A/S

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende og professionel virksomhed, som har drevet forsikringsvirksomhed i Grønland i mere end 100 år. Har du et højt personligt drive, og kender du til vigtigheden i at være mere hos kunderne end på kontoret, så er det måske lige dig vi mangler.

Sales Director til Air Greenland

Er du resultatorienteret og tillidsskabende – så har vi muligvis et spændende job til dig!

Vi søger en dygtig Sales Director til vores kunde, Air Greenland A/S, Grønlands nationale luftfartsselskab. Selskabet er etableret tilbage i 1960. Dengang hed det Grønlandsfly men skiftede i 2002 navn til Air Greenland og har i løbet af 50 år gennemlevet en rivende udvikling. Fra vandfly til jetfly, fra helikopterservice til ruteflyvning med fastvingede fly. 

Chef Business Controller til TELE-POST

Vi søger en faglig dygtig Chef Business controller til vores kunde, TELE-POST. Som Chef Business Controller vil du være en del af et ungt engageret team på 4 Business Controllere, hvor den enkelte Business Controller har ansvaret for deres eget forretningsområde i selskabet. Det er økonomiafdelingens mål, at vi altid er værdiskabende for hele organisationen hvor vi aktivt understøtter og bidrager positivt til udvikling af de enkelte forretningsområder. 

Vi søger for vores kunde Grønlands Handelsskole en dygtig souschef - har du gode HR-kompetencer?

Grønlands Handelsskole er en velfunderet og dynamisk uddannelsesinstitution, som udbyder et bredt udsnit af uddannelser inden for det erhvervsfaglige område. Som går en spændende fremtid i møde med mange nye tiltag i støbeskeen.
Derfor søger vi netop nu efter en souschef.

Vi søger en Regnskabschef til veletableret og markedsledende virksomhed i Grønland. Er økonomi og regnskab din passion?

SÅ er det måske lige dig vi mangler. Vi søger for vores kunde Usisaat, til en nyoprettet stilling, en Regnskabschef, som har erfaring fra lignende stilling. Usisaat vækster og har i dag en firbenet forretningsmodel og med stærke samarbejdspartnere er Usisaat sikret en position som markedsledende. Ikke kun i dag, men også i fremtiden.

Software Engineer/Data Scientist for Intelligent Feed Factories

Would you like to make an impact in a leading global machinery manufacturer and to take part in a fast-moving technological journey? Would you enjoy adding innovative and intelligent automation to the agro-industry? Are you motivated by analyzing data and by developing intelligent software models using machine learning technologies? And would you like to work in an international environment with lots of personal and professional development opportunities.

Afdelingsleder til Sydgrønland

– ambitiøs bygningskonstruktør søges til en spændende lederstilling hos Grønlands største entreprenør!
Er du en stærk og ambitiøs leder fra byggebranchen? Er du bygningskonstruktør med håndværksmæssig baggrund? Har du lyst til et liv i Grønland og et yderst attraktivt og udfordrende job i en spændende virksomhed i rivende udvikling?
Så er dette muligvis jobbet til dig!

Afdelingsleder/Byggeleder til en af Grønlands førende arkitekt- og ingeniørvirksomheder

Har du en byggeteknisk baggrund, og har du lysten til at anvende dine evner indenfor byggeledelse og projektering i en spændende grønlandsk virksomhed, som i år kan fejre 33 års jubilæum. Kunne du tænke dig at få ansvaret for et mindre kontor i Qaqortoq, Sydgrønland, hvor du vil få en meget bred kontaktflade indenfor byggeri og anlægsarbejde? Så har vi muligvis jobbet til dig!

Vi søger en Sekretariatsleder for vores kunde Kommune Kujalleq – kan du omsætte politiske beslutninger til kvalificerede løsninger og handlinger?

Som sekretariatsleder vil du, udover den daglige ledelse, have ansvaret for at fordele opgaverne i kommunens hovedsekretariat. I tæt samarbejde med kommunalbestyrelsen og økonomiudvalget vil du sikre forberedelse af kommunalbestyrelses – og økonomiudvalgsmøder.

Vi søger en dygtig skade sagsbehandler, juridisk person til Kalaallit Forsikring Agentur A/S

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende og professionel virksomhed, som har drevet forsikringsvirksomhed i Grønland i mere end 100 år. Har du lyst til at blive fagligt udfordret og udviklet inden for både auto, indbo/løsøre, bygningsforsikring, sø og marineskader. Så er det måske dig vi søger!

Head of Lean til Air Greenland

Head of Lean til Air Greenland
– en yderst attraktiv stilling i Grønlands nationale luftfartsselskab!

Har du erfaring med forandringsledelse, projektledelse og LEAN? Er du strategisk tænkende, initiativrig, målrettet og resultatorienteret? Er du god til relationer, og er du tydelig i din kommunikation? Kunne du tænke dig at stå i spidsen for LEAN-arbejdet i en ambitiøs Grønlandsk virksomhed i rivende udvikling?

Vi søger en souschef for Brugseni Nuuk i Grønland

Brugseni Nuuk søger en engageret souschef – som i samarbejde med uddeleren og 175 medarbejdere – skal stå i spidsen for at sikre den høje standard deres loyale kunder og medlemmer efterspørger.

Intern Salgs- og rekrutteringskonsulent til Viktech

Til vores afdeling i Taastrup søger vi en visionær og kvalitetsbevidst salgs- og rekrutteringskonsulent med flair for god kundeservice, erfaring med salg og bemandingsløsninger samt et godt overblik over de mangeartede opgaver i hverdagen.

Entrepriseleder til Maniitsoq

– Med gode analytiske og tekniske evner – søges til en spændende stilling hos Grønlands største entreprenør!

Er du uddannet bygningskonstruktør eller ingeniør og gerne med en håndværksmæssig baggrund som f.eks. tømrer eller maler? Har du lyst til et liv i Grønland og et yderst attraktivt og udfordrende job i en spændende virksomhed i rivende udvikling?
Så er dette muligvis jobbet til dig!

Vi søger en dygtig kundeorienteret Exam.Erhversassurandør til Kalaallit Forsikring Agentur A/S

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende og professionel virksomhed, som har drevet forsikringsvirksomhed i Grønland i mere end 100 år. Har du et højt personligt drive, og kender du til vigtigheden i at være mere hos kunderne end på kontoret, så er det måske lige dig vi mangler.

Financial controller til Air Greenland

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende og professionel virksomhed, som har drevet forsikringsvirksomhed i Grønland i mere end 100 år. Har du et højt personligt drive, og kender du til vigtigheden i at være mere hos kunderne end på kontoret, så er det måske lige dig vi mangler.

Vi søger en dygtig uddeler for Brugseni Nuuk i Grønland

Står du og mangler et job, der vil udfordre dit købmandskab på en helt unik måde, og som har uanede muligheder for succes?

Brugseni søger en erfaren og engageret uddeler, der har mod på at føre et godt lokalt købmandsskab i Grønlands største by og hovedstad. Brugseni er en 100 % grønlandsk ejet detailhandlevirksomhed, med butikker i 8 af Grønlands byer. I deres hverdag har de et stærkt samarbejde med Coop Danmark og benytter flere af deres baglands- og IT systemer.

Vi søger en AC fuldmægtig for vores kunde Kommune Kujalleq – søger du nye udfordringer og drømmer du om at bo I natur smukke omgivelser?

Kan du lide at have mange bolde i luften og være den, der skaber sammenhæng mellem faglighed og økonomi? Brænder du for offentlig økonomistyring og datadrevet udvikling? Så er det måske lige dig vi mangler. Vi søger en selvstændig medarbejder, som har lyst til at blive en del af en dygtigt team og være til planlægning og gennførelse af projekter indenfor økonomiområdet. 

Alsidig software udvikler til Air Greenland Ønsker du fagligt som personligt at blive udfordret – så har vi muligvis jobbet til dig!

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende og professionel virksomhed, som har drevet forsikringsvirksomhed i Grønland i mere end 100 år. Har du et højt personligt drive, og kender du til vigtigheden i at være mere hos kunderne end på kontoret, så er det måske lige dig vi mangler.

Vi søger en slagtermester for Brugseni Qaqortoq

Kan du sikre, at slagterafdelingen i Qaqortoq leverer den bedste kvalitet? Så er det dig vi søger.

Brugseni Qaqortoq stræber efter at være byens foretrukne indkøbssted. Derfor har de brug for en kompetent og engageret slagtermester, der har sit faglige håndværk i orden. Du skal være med til at sikre, at kunderne altid møder en inspirerende afdeling, når de handler i butikken.

Permagreen søger Ansvarlig for KS og Sikkerhed i Nuuk

Har du erfaring/interesse for sikkerhed, arbejdsmiljø og kvalitetssikring? Kan du tænke dig at blive en del af et fagligt stærkt team, der brænder for at lave spændende byggerier? Vil du bruge dit engagement og dine evner i en virksomhed, hvor du har mulighed for at få indflydelse og gøre en forskel?

Ny Business controller til Air Greenland

Ny Business controller til Air Greenland.
Er du proaktiv og tager du gerne initiativ – så har vi muligvis jobbet til dig!

Vi søger en kok med potentiale til souschef stilling i Grønland

Er du glad for mad og mennesker? Og har du ønsker om at blive en leder en dag? Brugseni søger en dygtig og engageret kok til deres delikatesseafdeling, som består af et køkken, salgsdisk og en café samt 2 afdelinger ud af huset.
De laver flere forskellige produkter som f.eks. produktion af skolemad til ca. 1600 elever og mad ud af huset samt salg i butik og cafe.

Vi søger en produktionsleder til køkkenet for Brugseni Nuuk i Grønland

Som produktionsleder hos Brugseni bliver din hverdag fyldt med ledelsesansvar, mad og mennesker. Brugseni søger en der kan holde deres høje standard for produktionskvalitet og som kan skabe et godt arbejdsmiljø for medarbejderne i køkkenet. 

Vi søger en professionel Slagtermester til Brugseni til Grønlands næststørste by

Brugseni søger en professionel slagtermester til deres store og flotte butik i Sisimiut, Grønland.

Hos Brugseni i Sisimiut stræber de efter at være byens foretrukne indkøbssted. De har derfor brug for en serviceminded og udadvendt person, der har sit faglige håndværk i orden. Deres butik ligger i skønne naturomgivelser, som man ikke finder andre steder end i Grønland. 

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.