Når et job ikke kun er et job

Når vi kontakter nye kandidater til vores stillingsopslag eller hvis du ansøger en af vores stillinger, så er det vigtigt for os, at være med dig hele vejen i processen.

Vi er bevidste om, at vi stiller dig overfor en vigtig beslutning, som du ikke har lang tid til at træffe. Vi står derfor til rådighed for dig med sparring og dialog, hvor vi deler erfaringer og viden. Vi sørger for at du kommer igennem alle overvejelser, som jobbet måtte indebære. Vi interesserer os for, hvad der driver dig, og hvad du drømmer om.

Er du klar til et nyt jobskifte og er du klar til, at rejse til det arktiske? Så kontakt os meget gerne.

Ledige Stillinger

Ledige Stillinger

Forvaltningschef for Teknik og Miljø søges til Kommune Kujalleq

Kommune Kujalleq tilbyder en spændende og udfordrende chefstilling på det tekniske område til en talentfuld leder, der har lyst, mod og evner til at gøre en forskel i en afdeling med mange forskellige opgaver.

Som Teknisk chef i Kommune Kujalleq indgår du i chefgruppen og har direkte reference til Kommunaldirektøren og et tæt samarbejde med forvaltningscheferne fra de øvrige områder.
I chefgruppen lægger vi vægt på et tæt, godt og tillidsfuldt samarbejde og prioriterer at arbejde på tværs af fagligheder og ansvarsområder.
Kulturen i kommunen er uformel og uhierarkisk og udviklingen gennemføres i samarbejde og dialog.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Vi søger en lastvognsmekaniker og entreprenør mekaniker til veletableret og markedsledende virksomhed i Grønland

Vi søger for vores kunde Usisaat 2 dygtige mekaniker, der er uddannet personvogns-, lastvogns-, varevogns- eller traktor/entreprenørmekaniker.

Vi leder efter en udadvendt og relationsskabende personlighed, som har lyst til at være en del af virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humøret højt. Virksomheden har en ambitiøs vækststrategi, der forventes derfor en gensidig fleksibilitet. Din personlighed er mindst lige så vigtig som din faglige baggrund, og her lægger vi vægt på, at du viser vejen ved selv at gå foran med dit personlige drive, som sikrer, at du får tingene gjort. Du er en teamplayer, og du forstår værdien af at skabe gode relationer. Når tingene går stærkt, er du god til at prioritere dine arbejdsopgaver.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Er du en dygtig faglært mekaniker og har du teknologi som en naturlig del af din hverdag? Så er det måske lige dig vi mangler!

AutoNord søger en mekaniker som er med til at sikre, at Autonord er kundernes foretrukne leverandør målt på kvalitet og service. Det tror vi på kommer igennem engagement, professionalisme, team ånd, tillid og troværdighed. Autonord har en målsætning om glade og tilfredse kunder. Det opnår vi igennem vores glade, kompetente og tilfredse medarbejdere.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Er du uddannet pladesmed og har du erfaring med taksering af skader? Så er det måske lige dig vi mangler!

Vi søger til Autonord en erfaren pladesmed, som har lyst til at blive del af en virksomhed i rivende udvikling og hvor vi lige nu søger flere dygtige kollegaer. Autonord er kundernes foretrukne leverandør målt på kvalitet og service. Det tror vi på kommer igennem engagement, professionalisme, team ånd, tillid og troværdighed. Autonord har en målsætning om at glade og tilfredse kunder, det opnår vi gennem vores glade, kompetente og tilfredse med medarbejdere.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Chef til HR og Løn i Morsø Kommune

Har du lyst til at stå i spidsen for udvikling af HR og lønområdet i Morsø Kommune? Har du erfaring fra lignende stilling, hvor du selv har en aktiv rolle i den daglige drift og har stor lyst til udvikling, der sætter dig i stand til at løfte opgaven? Så er det måske dig, der er vores nye HR og Lønchef.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Vi søger en erfaren Produktchef til tørvarer, køl og frost

Har du erfaring fra lignende stilling og trives du i en organisation hvor du har medindflydelse og tæt samarbejde med både kunder og dine kollegaer? Så er det måske lige dig vi mangler!

Pisiffik er en virksomhed i rivende udvikling og søger derfor endnu en dygtig kollega. Du har et godt øje for resultater og god til at skabe struktur og sætte rammerne for en tempofyldt hverdag. Du er god til at motivere både dig selv og dine kollegaer.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Brugseni søger erfaren souschef til Qinngorput

Vi søger en erfaren og engageret souschef, der har mod på at videreføre et godt lokalt køb-mandsskab i Grønlands største by og hovedstad. Som souschef i Brugseni Qinngorput vil du være med i et team af loyale medarbejdere, der er engagerede og dygtige til at servicere vo-res kunder i Nuuks nyeste og hurtigst voksende bydel. Butikken har et samlet areal på 1320 m2, hvoraf 670 m2 udgør salgsarealet. Butikken åbnede ultimo 2016.
Vi er en 100 % grønlandsk ejet detailvirksomhed med butikker i 8 af Grønlands byer. I vores hverdag har vi et stærkt samarbejde med Coop Danmark og benytter deres IT løsninger.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Senior Microsoft Infrastructure og Cloud konsulent søges til fremtidens DataCenter

TELE-POST er på en spændende rejse, hvor vi i it-funktionen løbende skal udvikle og implementereflere services i et topmoderne Microsoft hybridmiljø. Som vores nye seniorkonsulent får du en meget central rolle med stor indflydelse på hele udviklingen og driften af det nye datacenter. Jobbet vil være alsidigt og indeholde mange forskellige opgaver som rådgivning, projektarbejde og udvikling. Du vil få indflydelse på alle aspekter af processen – fra idé til design og implementering. Det er derfor en vigtig del af jobbet, at du både kan arbejde selvstændigt og sammen med teamet og organisationen.

Læs mere om jobbet »
Ledige Stillinger

Vi søger en salgschef til Nuuk Food med højt drive

Er du i stand til at lede andre og er du købmand til fingerspidserne? Kan du jonglere mellem ansvar for salgsaktiviteter samt drift og personale? Så er det måske lige dig vi leder efter!

Pisiffik er en virksomhed i rivende udvikling og søger derfor en dygtig salgschef til vores food butikker i Nuuk. Du har et godt øje for at skabe resultater og god til at skabe struktur og sætte rammerne for en tempofyldt hverdag. Du er god til at motivere både dig selv og dine kollegaer. Du stortrives med ansvar og har gode salgskompetencer. Du er god til at bevare overblikket i en hverdag med mange forskellige opgaver. Du skal i tæt samarbejde med butikscheferne være med til at sikre, at vi opnår Pisiffiks vision om at være det bedste indkøbssted og den bedste arbejdsplads.

Læs mere om jobbet »

CV Database

Da vi løbende får nye stillinger og altid leder efter den rette kandidat – så har vi brug for dig! 

Upload dit CV til os ved, at trykke på nedenstående knap og du vil høre fra os.

CV Database
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Herunder er nogle af de stillinger, som vi allerede har besat:

Vi søger en erfaren Statiker til Masanti A/S

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende og professionel virksomhed, som har drevet forsikringsvirksomhed i Grønland i mere end 100 år. Har du et højt personligt drive, og kender du til vigtigheden i at være mere hos kunderne end på kontoret, så er det måske lige dig vi mangler.

Vi søger en dygtig dyrlæge til et barselsvikariat i Grønland

Har du lyst til at at arbejde i en lille, hyggelig smådyrsklinik i Nuuk – så er det måske lige dig vi søger!

Vi søger to dyrlæger til Donnas Dyreklinik med start fra midten af juli 2021, da vores ene dyrlæge er i lykkelige omstændigheder og vores anden dyrlæge har valgt at søge tilbage til Danmark.
Den ene stilling er et tidsbegrænset barselsvikariat til foråret 2022 og den anden stilling en fastansættelse.

Brugseni søger dygtig uddeler til Nuuk

Står du og mangler et job, der vil udfordre dit købmandskab på en helt unik måde, og som har uanede muligheder for succes?

Vi søger en erfaren og engageret uddeler, der har mod på at føre et godt lokalt købmandsskab i Grønlands største by og hovedstad. Vi er en 100 % grønlandsk ejet detailhandlevirksomhed, med butikker i 8 af Grønlands byer. I vores hverdag har vi har stærkt samarbejde med Coop Danmark og benytter flere af deres baglands- og IT systemer.

Kemiker eller ingeniør til Greenland Ruby

Vi søger en dygtig laborant, cand. Scient. eller ingeniør med speciale i kemi, som kan indgå i vores stærke team med engageret og motiverede medarbejdere.
Du skal kunne lede vores afsyringsanlæg og sorterings faciliteter og vil have 5-6 medarbejdere i direkte reference. Du vil referere direkte til managing director, Peter Madsen.

Forvaltningschef for skole, daginstitution og innovation

Trives du med innovation og udvikling og kunne du tænke dig at blive både fagligt og personligt udfordret? Trives du i en politisk styret organisation og har du lyst til at være en del af udviklingen i Kommune Kujalleq?

Vi søger en initiativtagende salgschef til Nonfood

Er du i stand til at motivere andre og opnå fordelagtige resultater, er du initiavrig og en god rollemodel for dine medarbejdere? Så er det måske lige dig vi mangler!

Pisiffik er en virksomhed i rivende udvikling og søger derfor en dygtig salgschef. 

Slagtersvend

Searchet – Brugseni: Slagtersvend

Socialchef til Kommune Kujalleq

Ser du dig selv som initiativrig og er du som leder motiverende og samskabende og forstår du vigtigheden i at skabe attraktive tilbud for borgere inden for de fastsatte rammer? Trives du i politisk styret organisation og har du lyst til at være en del af udviklingen i Kommune Kujalleq.

Kok/cater søges til Brugseni Nuuk

Vores køkken i Brugseni Nuuk står og mangler en talentfuld kok/cater, som er klar til at starte et godt job i en af Grønlands største detailvirksomheder. Kunne du tænke dig at arbejde med friske grønlandske råvarer så som rensdyr, moskus og hval samt alle de traditionelle danske råvarer?

Så er dette måske stillingen for dig.

Er du Grønlandbankens nye erhvervsrådgiver?

Grønlandsbanken Erhvervsafdeling på hovedkontoret i Nuuk er i kraftig vækst. Derfor søger vi en engageret erhvervsrådgiver der kan yde rådgivning på højt niveau.

Den person vi søger evner at præge den positive udvikling, og arbejde målrettet for at sikre en positiv kundeoplevelse og vækst gennem en professionel tilgang til salg, service og rådgivning af erhvervskunderne.

Brugseni søger dygtig uddeler til Ilulissat

Står du og mangler et job, der vil udfordre dit købmandskab på en helt unik måde, og som har uanede muligheder for succes?

Vi søger en erfaren og engageret uddeler, der har mod på at føre et godt lokalt købmandsskab i Grønlands største by og hovedstad. Vi er en 100 % grønlandsk ejet detailhandlevirksomhed, med butikker i 8 af Grønlands byer.

Kommunaldirektør til kommune Kujalleq

Vi søger en resultatskabende kommunaldirektør til Grønlands måske
mest engagerede lokalsamfund, som vil være med til at videre udvikle organisations- og
struktur ændringer i tæt samarbejde med borgmester og kommunalbestyrelsen.

Direktør til Grønland

Er du en dygtig autentisk leder, som er klar til en ny udfordring
Kan du forretningsudvikle igennem relationer
Kan du udvikle og vækste vores grønlandske forretning, så vi yderligere styrker vores stærke position
Er du et naturmenneske, som ser Grønland som en ekstra bonus i jobbet

Er du en dygtig faglært mekaniker og har du teknologi som en naturlig del af din hverdag? Så er det måske lige dig vi mangler!

AutoNord søger en mekaniker som er med til at sikre, at Autonord er kundernes foretrukne leverandør målt på kvalitet og service. Det tror vi på kommer igennem engagement, professionalisme, team ånd, tillid og troværdighed. Autonord har en målsætning om glade og tilfredse kunder. Det opnår vi igennem vores glade, kompetente og tilfredse medarbejdere.

Dygtig dyrlæge til Grønland

Har du lyst til at at arbejde i en lille, hyggelig smådyrsklinik i Nuuk – så er det måske lige dig vi søger!

Vi søger en dyrlæge til Donnas Dyreklinik med start fra midten af juli 2021.

Produktchef til tørvarer, køl og frost til Grønland

Har du erfaring fra lignende stilling og trives du i en organisation hvor du har medindflydelse og tæt samarbejde med både kunder og dine kollegaer? Så er det måske lige dig vi mangler!

Pisifiik er en virksomhed i rivende udvikling og søger derfor endnu en dygtig kollega. 

Er du uddannet pladesmed og har du erfaring med taksering af skader? Så er det måske lige dig vi mangler!

Vi søger til Autonord en erfaren pladesmed, som har lyst til at blive del af en virksomhed i rivende udvikling og hvor vi lige nu søger flere dygtige kollegaer. Autonord er kundernes foretrukne leverandør målt på kvalitet og service. Det tror vi på kommer igennem engagement, professionalisme, team ånd, tillid og troværdighed. 

Produktchef for Elektronik & Outdoor

Motiveres du af at skabe resultater og gode kundeoplevelser? Så er det måske lige dig vi mangler!
Pisifiik søger en dygtig ny kollega, som brænder for godt købmandskab, er kendt for høj systemforståelse og som stortrives med ansvar, overblik og håndtering af produkt- og indkøbsopgaver.

Vi søger en mestersvend for Brugseni Nuuk til Grønlands største slagterafdeling

Vi søger en kvalitetsbevidst mestersvend til Brugsenis slagterafdeling i Nuuk. Brænder du for slagterfaget og kan du se dig selv i et job, hvor du får ledelsesansvar og det gode traditionelle håndværk mellem hænderne fra dag 1, så har vi stillingen til dig!

Som mestersvend hos Brugseni Nuuk bliver du en vigtig del af teamet, der plejer og profilerer slagterafdelingen og pølsemageriet.

Brugseni Qaqortoq stræber efter at være byens foretrukne indkøbssted. Derfor har de brug for en kompetent og engageret slagtermester, der har sit faglige håndværk i orden. Du skal være med til at sikre, at kunderne altid møder en inspirerende afdeling, når de handler i butikken.

Er du vild med at arbejde med mennesker, administration og kommunikation? Og trives du med de vigtige opgaver, der sikrer medarbejderes ret og trivsel i virksomheden? Så er du måske vores kommende kollega i HR.

Vi søger for Autonord i Grønland en engageret Lagerchef

Trives du i et job målt på kvalitet og service – og hvor kunden altid er i centrum?
Hvis er du måske vores nye Lagerchef…

Hos AutoNord er målet at være kundernes foretrukne leverandør målt på kvalitet og service. 

Søger en dygtig statiker/konstruktionsingeniør til Masanti A/S

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende og professionel virksomhed, som har drevet forsikringsvirksomhed i Grønland i mere end 100 år. Har du et højt personligt drive, og kender du til vigtigheden i at være mere hos kunderne end på kontoret, så er det måske lige dig vi mangler.

Er du Grønlandsbankens nye privatkunderådgiver?

Vi har travlt og søger derfor flere engagerede og kundeorienterede privatkunderådgivere til vores største filial på hovedkontoret i Nuuk. Afdelingen er opdelt i fire rådgiverteams.

Værkstedschef til Usisaat

SÅ er det måske lige dig vi mangler. Vi søger for vores kunde Usisaat, til en nyoprettet stilling, en Regnskabschef, som har erfaring fra lignende stilling. Usisaat vækster og har i dag en firbenet forretningsmodel og med stærke samarbejdspartnere er Usisaat sikret en position som markedsledende. Ikke kun i dag, men også i fremtiden.

Direktør til Grønlands Erhverv


Som direktør i Grønlands Erhverv (GE) varetager du et af landets mest alsidige og udfordrende job, hvor erhvervsliv, politik og samfundsudvikling går hånd i hånd.

Med reference til bestyrelsen skal du sammen med et lille, men erfarent sekretariat lede GE strategisk og taktisk gennem alsidige opgaver inden for GE´s hovedfunktioner.

Er du Grønlandbankens nye erhvervssupporter?

Grønlandsbankens Erhvervsafdeling på hovedkontoret i Nuuk er i kraftig vækst. Derfor søger vi en solid erhvervssupporter der kan yde support på højt niveau. 

Vi søger en person der trives med administrative opgaver og som med sit stærke erfaringsgrundlag kan være med til at udvikle og styrke det workflow der er på de forskellige processer i afdelingen. 

Vi søger en Controller til Kommune Kujalleq

Kan du arbejde selvstændigt, struktureret og har en relevant akademisk uddannelse? Så er det måske lige dig vi søger!

Kommune Kujalleq søger en Controller med tiltrædelse 1. august 2020 eller efter nærmere aftale.

Som controller varetager du den daglige økonomi for kommunens Socialforvaltning.

Er du Grønlandsbankens nye kreditkonsulent?

Vi søger en dygtig og erfaren kreditkonsulent indenfor både privat- og erhvervsområdet, der med sit gode humør og gå-på-mod kan bevare overblikket – også i pressede situationer.

Grønlandsbanken kreditafdeling kvalitetssikrer blandt andet større kreditsager til forelæggelse for direktionen og bestyrelsen. 

Er du Grønlandsbankens nye Kreditcontroller?

Vil du være med til at arbejde for visionen om, at være Grønlands bedste virksomhed – til gavn for Grønland? Så er du måske Grønlandsbankens nye Kreditcontroller.

Har du erfaring indenfor kreditområdet eller kommer fra en tilsvarende stilling som kreditcontroller, så har vi en stilling til dig i Kreditafdelingen hos Grønlandsbanken.

Vi søger en slagtermester for Brugseni Qaqortoq

Kan du sikre, at slagterafdelingen i Qaqortoq leverer den bedste kvalitet? Så er det dig vi søger.

Brugseni Qaqortoq stræber efter at være byens foretrukne indkøbssted. Derfor har de brug for en kompetent og engageret slagtermester, der har sit faglige håndværk i orden. Du skal være med til at sikre, at kunderne altid møder en inspirerende afdeling, når de handler i butikken.

IT Projektleder til TELE-POST

Kan du drive et projekt og har du flair for IT?
Så er det måske dig der skal være TELE-POSTs nye IT-projektleder.
Vi søger for TELE-POST en IT Projektleder til IT-afdelingen på hovedkontoret i Nuuk.
IT-afdelingen er ansvarlig for den daglige drift og udvikling af TELE-POSTs interne IT-systemer. 

Ny Business controller til Air Greenland

Ny Business controller til Air Greenland.
Er du proaktiv og tager du gerne initiativ – så har vi muligvis jobbet til dig!

Strategisk Indkøber til Air Greenland – en yderst attraktiv stilling i Grønlands nationale luftfartsselskab!

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende og professionel virksomhed, som har drevet forsikringsvirksomhed i Grønland i mere end 100 år. Har du et højt personligt drive, og kender du til vigtigheden i at være mere hos kunderne end på kontoret, så er det måske lige dig vi mangler.

Vi søger en produktionsleder til køkkenet for Brugseni Nuuk i Grønland

Som produktionsleder hos Brugseni bliver din hverdag fyldt med ledelsesansvar, mad og mennesker. Brugseni søger en der kan holde deres høje standard for produktionskvalitet og som kan skabe et godt arbejdsmiljø for medarbejderne i køkkenet. 

Vi søger en souschef for Brugseni Nuuk i Grønland

Brugseni Nuuk søger en engageret souschef – som i samarbejde med uddeleren og 175 medarbejdere – skal stå i spidsen for at sikre den høje standard deres loyale kunder og medlemmer efterspørger.

Vi søger en kok med potentiale til souschef stilling i Grønland

Er du glad for mad og mennesker? Og har du ønsker om at blive en leder en dag? Brugseni søger en dygtig og engageret kok til deres delikatesseafdeling, som består af et køkken, salgsdisk og en café samt 2 afdelinger ud af huset.
De laver flere forskellige produkter som f.eks. produktion af skolemad til ca. 1600 elever og mad ud af huset samt salg i butik og cafe.

Vi søger en professionel Slagtermester til Brugseni til Grønlands næststørste by

Brugseni søger en professionel slagtermester til deres store og flotte butik i Sisimiut, Grønland.

Hos Brugseni i Sisimiut stræber de efter at være byens foretrukne indkøbssted. De har derfor brug for en serviceminded og udadvendt person, der har sit faglige håndværk i orden. Deres butik ligger i skønne naturomgivelser, som man ikke finder andre steder end i Grønland. 

Vi søger en dygtig uddeler for Brugseni Nuuk i Grønland

Står du og mangler et job, der vil udfordre dit købmandskab på en helt unik måde, og som har uanede muligheder for succes?

Brugseni søger en erfaren og engageret uddeler, der har mod på at føre et godt lokalt købmandsskab i Grønlands største by og hovedstad. Brugseni er en 100 % grønlandsk ejet detailhandlevirksomhed, med butikker i 8 af Grønlands byer. I deres hverdag har de et stærkt samarbejde med Coop Danmark og benytter flere af deres baglands- og IT systemer.

Alsidig software udvikler til Air Greenland Ønsker du fagligt som personligt at blive udfordret – så har vi muligvis jobbet til dig!

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende og professionel virksomhed, som har drevet forsikringsvirksomhed i Grønland i mere end 100 år. Har du et højt personligt drive, og kender du til vigtigheden i at være mere hos kunderne end på kontoret, så er det måske lige dig vi mangler.

Vi søger en Sekretariatsleder for vores kunde Kommune Kujalleq – kan du omsætte politiske beslutninger til kvalificerede løsninger og handlinger?

Som sekretariatsleder vil du, udover den daglige ledelse, have ansvaret for at fordele opgaverne i kommunens hovedsekretariat. I tæt samarbejde med kommunalbestyrelsen og økonomiudvalget vil du sikre forberedelse af kommunalbestyrelses – og økonomiudvalgsmøder.

Vi søger en AC fuldmægtig for vores kunde Kommune Kujalleq – søger du nye udfordringer og drømmer du om at bo I natur smukke omgivelser?

Kan du lide at have mange bolde i luften og være den, der skaber sammenhæng mellem faglighed og økonomi? Brænder du for offentlig økonomistyring og datadrevet udvikling? Så er det måske lige dig vi mangler. Vi søger en selvstændig medarbejder, som har lyst til at blive en del af en dygtigt team og være til planlægning og gennførelse af projekter indenfor økonomiområdet. 

Vi søger for vores kunde Grønlands Handelsskole en dygtig souschef - har du gode HR-kompetencer?

Grønlands Handelsskole er en velfunderet og dynamisk uddannelsesinstitution, som udbyder et bredt udsnit af uddannelser inden for det erhvervsfaglige område. Som går en spændende fremtid i møde med mange nye tiltag i støbeskeen.
Derfor søger vi netop nu efter en souschef.

Vi søger en Regnskabschef til veletableret og markedsledende virksomhed i Grønland. Er økonomi og regnskab din passion?

SÅ er det måske lige dig vi mangler. Vi søger for vores kunde Usisaat, til en nyoprettet stilling, en Regnskabschef, som har erfaring fra lignende stilling. Usisaat vækster og har i dag en firbenet forretningsmodel og med stærke samarbejdspartnere er Usisaat sikret en position som markedsledende. Ikke kun i dag, men også i fremtiden.

Vi søger en dygtig skade sagsbehandler, juridisk person til Kalaallit Forsikring Agentur A/S

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende og professionel virksomhed, som har drevet forsikringsvirksomhed i Grønland i mere end 100 år. Har du lyst til at blive fagligt udfordret og udviklet inden for både auto, indbo/løsøre, bygningsforsikring, sø og marineskader. Så er det måske dig vi søger!

Vi søger en dygtig kundeorienteret Exam.Erhversassurandør til Kalaallit Forsikring Agentur A/S

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende og professionel virksomhed, som har drevet forsikringsvirksomhed i Grønland i mere end 100 år. Har du et højt personligt drive, og kender du til vigtigheden i at være mere hos kunderne end på kontoret, så er det måske lige dig vi mangler.

Permagreen søger Ansvarlig for KS og Sikkerhed i Nuuk

Har du erfaring/interesse for sikkerhed, arbejdsmiljø og kvalitetssikring? Kan du tænke dig at blive en del af et fagligt stærkt team, der brænder for at lave spændende byggerier? Vil du bruge dit engagement og dine evner i en virksomhed, hvor du har mulighed for at få indflydelse og gøre en forskel?

Chef Business Controller til TELE-POST

Vi søger en faglig dygtig Chef Business controller til vores kunde, TELE-POST. Som Chef Business Controller vil du være en del af et ungt engageret team på 4 Business Controllere, hvor den enkelte Business Controller har ansvaret for deres eget forretningsområde i selskabet. Det er økonomiafdelingens mål, at vi altid er værdiskabende for hele organisationen hvor vi aktivt understøtter og bidrager positivt til udvikling af de enkelte forretningsområder. 

Intern Salgs- og rekrutteringskonsulent til Viktech

Til vores afdeling i Taastrup søger vi en visionær og kvalitetsbevidst salgs- og rekrutteringskonsulent med flair for god kundeservice, erfaring med salg og bemandingsløsninger samt et godt overblik over de mangeartede opgaver i hverdagen.

Sales Director til Air Greenland

Er du resultatorienteret og tillidsskabende – så har vi muligvis et spændende job til dig!

Vi søger en dygtig Sales Director til vores kunde, Air Greenland A/S, Grønlands nationale luftfartsselskab. Selskabet er etableret tilbage i 1960. Dengang hed det Grønlandsfly men skiftede i 2002 navn til Air Greenland og har i løbet af 50 år gennemlevet en rivende udvikling. Fra vandfly til jetfly, fra helikopterservice til ruteflyvning med fastvingede fly. 

Afdelingsleder/Byggeleder til en af Grønlands førende arkitekt- og ingeniørvirksomheder

Har du en byggeteknisk baggrund, og har du lysten til at anvende dine evner indenfor byggeledelse og projektering i en spændende grønlandsk virksomhed, som i år kan fejre 33 års jubilæum. Kunne du tænke dig at få ansvaret for et mindre kontor i Qaqortoq, Sydgrønland, hvor du vil få en meget bred kontaktflade indenfor byggeri og anlægsarbejde? Så har vi muligvis jobbet til dig!

Financial controller til Air Greenland

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende og professionel virksomhed, som har drevet forsikringsvirksomhed i Grønland i mere end 100 år. Har du et højt personligt drive, og kender du til vigtigheden i at være mere hos kunderne end på kontoret, så er det måske lige dig vi mangler.

Software Engineer/Data Scientist for Intelligent Feed Factories

Would you like to make an impact in a leading global machinery manufacturer and to take part in a fast-moving technological journey? Would you enjoy adding innovative and intelligent automation to the agro-industry? Are you motivated by analyzing data and by developing intelligent software models using machine learning technologies? And would you like to work in an international environment with lots of personal and professional development opportunities.

Afdelingsleder til Sydgrønland

– ambitiøs bygningskonstruktør søges til en spændende lederstilling hos Grønlands største entreprenør!
Er du en stærk og ambitiøs leder fra byggebranchen? Er du bygningskonstruktør med håndværksmæssig baggrund? Har du lyst til et liv i Grønland og et yderst attraktivt og udfordrende job i en spændende virksomhed i rivende udvikling?
Så er dette muligvis jobbet til dig!

Head of Lean til Air Greenland

Head of Lean til Air Greenland
– en yderst attraktiv stilling i Grønlands nationale luftfartsselskab!

Har du erfaring med forandringsledelse, projektledelse og LEAN? Er du strategisk tænkende, initiativrig, målrettet og resultatorienteret? Er du god til relationer, og er du tydelig i din kommunikation? Kunne du tænke dig at stå i spidsen for LEAN-arbejdet i en ambitiøs Grønlandsk virksomhed i rivende udvikling?

Entrepriseleder til Maniitsoq

– Med gode analytiske og tekniske evner – søges til en spændende stilling hos Grønlands største entreprenør!

Er du uddannet bygningskonstruktør eller ingeniør og gerne med en håndværksmæssig baggrund som f.eks. tømrer eller maler? Har du lyst til et liv i Grønland og et yderst attraktivt og udfordrende job i en spændende virksomhed i rivende udvikling?
Så er dette muligvis jobbet til dig!

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.