Arktisk Ledelse

2021

Arktisk Ledelse 2021

Arktisk Ledelse er en videndelingsplatform for ledere, specialister og HR-partnere i Grønland. Flies HR har afholdt seminar i 6 år i Grønland, hvor vi har haft mange spændende oplægsholdere til at inspirere vores kunder.
I 2020 blev Sermersooq Kommune en del af ledelsen i Arktisk Ledelse.
Sermersooq Kommune har et ønske om at tilbyde det private og offentlige erhvervsliv en platform, hvor ledere og specialister kan mødes, blive inspireret og sikre en høj vidensdeling om ledelse og arbejdsmarkedet i Grønland.

Medlemsskab

Et medlemsskab af Arktisk Ledelse i 2021 koster 21.000  kr. ekskl. moms.
Medlemsskabet indeholder tre pladser til hvert arrangement, hhv. onsdag den 22. september 2021 samt onsdag den 6. oktober 2021. Til hvert arrangement er der to oplægsholdere og efterfølgende god tid til netværk og dialog med de øvrige deltagere og oplægsholdere.

Sted og forplejning

De to arrangementer foregår i Katuaq – Hans Lynge Salen. Til hvert arrangement vil der være fuld forplejning med frokost, kaffe, the, vand og frugt samt vin til afslutning.

Tilmelding

Josephine Kjærgaard – josephine@flieshr.dk.

Oplægsholdere 2021

Thomas Blachman

Succes – hvad fanden er det?

Jan Hellesøe

Hjernearkitekten
– Nudging: Kan vi gøre det ubevidste bevidst?

Jesper Buch

KICK-ASS
– fra kælder til milliard

Christine Feldthaus

Er du tilfreds med duften i bageriet?
– Et humoristisk foredrag om livs- og arbejdsglæde

Michael Andersen

Compassionsfokuseret Ledelse
– bundlinje gennem selvledelse og medfølelse

Om Os

Flies HR & Sermersooq Kommune

Arktisk Ledelse 2020

Arktisk Ledelse 2019

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.