Arktisk Ledelse

2021

Arktisk Ledelse 2022

 

Arktisk Ledelse er en videndelingsplatform for ledere, specialister og HR-partnere i Grønland. Flies HR har afholdt seminar i 7 år i Grønland, hvor vi har haft mange spændende oplægsholdere til at inspirere vores kunder.
I 2020 blev Sermersooq Kommune en del af ledelsen i Arktisk Ledelse.
Sermersooq Kommune har et ønske om at tilbyde det private og offentlige erhvervsliv en platform, hvor ledere og specialister kan mødes, blive inspireret og sikre en høj vidensdeling om ledelse og arbejdsmarkedet i Grønland.

Medlemsskab

Et medlemsskab af Arktisk Ledelse i 2022 koster 21.000  kr. ekskl. moms.
Medlemsskabet indeholder tre pladser til hvert arrangement, hhv. onsdag den 11. maj 2022 samt onsdag den 28. september 2022. Til hvert arrangement er der to oplægsholdere og efterfølgende god tid til netværk og dialog med de øvrige deltagere og oplægsholdere.

Sted og forplejning

Det ene arrangement foregår på Hotel Hans Egede og det andet i Katuaq – Hans Lynge Salen. Til hvert arrangement vil der være fuld forplejning med frokost, kaffe, the, vand og frugt samt vin til afslutning.

Tilmelding

Josephine Kjærgaard – josephine@flieshr.dk.

Oplægsholdere 2022

Imran Rashid

“Mærkbarhed – vejen til mere hverdagsglæde og mindre stress”

I foredraget tager Imran Rashid fat i nogle af de problemstillinger, der er opstået i kølvandet på corona-krisen. Der er blevet skruet op for digitaliseringen og ned for menneskeligheden. Med corona-krisen smeltede arbejdsliv og privatliv for alvor sammen, og det er nu sværere at skelne mellem, hvornår man er på arbejde, og hvornår man har fri.

I foredraget giver Imran Rashid blandt andet svar på, hvordan det påvirker vores fysiske og mentale sundhed, når work-life-balance i stedet bliver til work-life-blender, hvordan den nye virkelighed i vores fremtidige arbejdsliv måske er ændret for altid, og hvad det betyder for os. Og sidst men ikke mindst svarer han på, hvordan vi sammen (og hver for sig) sikrer, at fysisk og mental sundhed bliver et grundvilkår i vores arbejdskultur.

For at nå derhen kræver det Mærkbarhed. Det er nøgleordet i de principper, som vi ifølge Imran Rashid er nødt til at indrette fremtidens arbejdspladser efter. I foredraget præsenterer Imran Rashid aktuel og brugbar viden om hjernens opbygning, samt motivations- og vaneteori, så du bedre kan skabe en forståelsesramme for den situation, som vi alle befinder os i. Imran Rashid giver desuden nogle helt konkrete råd til sundere og effektive vaner i hverdagen, som sikrer de fysiske og mentale trivsel – på arbejdspladsen såvel som privat.

Mikkel Beha

“Mikkel Beha og den kolde hvide verden”

Tag med Mikkel Beha Erichsen på en spændende, underholdende og ikke mindst tankevækkende rejse ud i den ekstreme og smukke nordiske natur!

Oplev den spændende historie om rejseglæde og eventyrlyst – om familiens nye køligere eventyr mod nord.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres ekspeditionsskib, Wallenberg, har de igen kastet fortøjningerne og er taget ud på eventyr.

De har sat sig for at sejle så langt mod nord de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårets lavtryk viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Jacob Risgaard

“Fra 75% fravær til 100% succes”

Jacob står i spidsen for en række succesfulde virksomheder på trods af, at hans barndom både bød på børnehjem og en udsmidning af skolen. Han har flere gange brændt fingrene på forretninger og stod som ganske ung med en gæld på over en million kroner pga. en fejlslagen forretning. I dag er han medejer af en række succesvirksomheder indenfor bolig, software, robotter, logistik, engros og TV, så han har i den grad formået at vende bøtten såvel forretningsmæssigt som privat.

Medarbejderne er Coolshops vigtigste ressource, og der gøres et stort arbejde for at sikre, at medarbejderne har det så godt som overhovedet muligt. Hør hvordan Jacob med fokus på menneskelige værdier og ved at dyrke medarbejdernes forskellighed er lykkedes med at vækste massivt og gøre Coolshop til en af Danmarks mest cool arbejdspladser. Der er plads til at have det sjovt og udfordre det ordinære.

Bliv inspireret af en historie om succes på trods og om modet til at turde gøre noget andet end alle andre:

• Hvordan lykkes det at opnå det, som mislykkes for mange andre?

• Hvordan skaber man et internationalt brand for få midler?

• Hvordan kan CSR og branding kobles sammen?

Coolshop har vundet flere priser igennem tiden, blandt andet som Danmarks bedste e-handelsvirksomhed. I dag findes Coolshop i 7 lande og har mere end 1,9 millioner faste kunder. Jacob var desuden bestyrelsesmedlem og aktionær i SmartGuy/Stylepit under børsnoteringen.

Lars Brygmann

”Arctic Challenge – på telttur i minus 32 grader”

At gå 400 km på ski i det øde og bidende kolde Nordøstgrønland er noget Lars aldrig troede, han ville komme til. Men det gjorde han – og det endda sammen med ni krigsveteraner med forskellige skader. Hele gruppen havde én ting til fælles: Viljen til at overvinde sig selv og gennemføre en ekstrem udfordring. Veteranerne havde besluttet at gennemføre ekspeditionen, som selv de færreste uden skader ville kunne klare, for at flytte egne grænser såvel fysisk som psykisk på trods af benamputeringer, PTSD og andre krigsskader.

Lars og to fotografer var med for at dokumentere turen fra start til slut. Gruppen var isoleret og uden kontakt til omverden i de 32 dage ekspeditionen varede, og Lars kom både tæt på de enkelte veteraners personlige historier og blev presset helt ud til kanten. Han oplevede en indædt kamp mod både naturen og egne grænser, og det gik op for ham, hvad en ekstrem udholdenhedsprøve som denne krævede, og mange ting blev sat i perspektiv. Oplev Lars fortælle om den både grænseoverskridende og fantastiske oplevelse for livet med ned til 32 minusgrader, total udmattelse og lidt for nysgerrige isbjørne.

Lars Sander Matjeka

Lederen og mennesket

Forandringens vinde har sjældent blæst så kraftigt som nu, og det stiller både nye og store krav til alle ledere. Det indebærer samtidig en risiko for at fare vild undervejs – både som leder og som menneske, og derfor er det mere end nogensinde helt afgørende at have klare værdier, at kombinere mod og sårbarhed, at fokusere på energien og prioritere et stærkt fællesskab. Fremtidens ledere må balancere det målbare og det mærkbare, samtidig med, at de er bevidste om, at det ikke længere er titlen og stjernerne på skuldrene, der giver indflydelse og følgeskab.

Hør Lars’ erfaringer med at planlægge de daglige opgaver, hvordan du arbejder med dig selv og din egen energi og udstråling, og ikke mindst hvorfor han mener, at ledere må sige ”fuck frygten”.

Om Os

Flies HR & Sermersooq Kommune

Arktisk Ledelse

Arktisk Ledelse September 2021
Thomas Blachman
Succes - hvad fanden er det?
Se mere
Jan Hellesøe
Hjernearkitekten - Nudging: Kan vi gøre det ubevidste bevidst?
Se mere
Previous slide
Next slide
Arktisk Ledelse Oktober 2020
Jesper Buch
Jesper Buch er en dansk iværksætter, investor og medstifter bag Just Eat. Han er også en del af tv-serien, Løvens Hule på DR1.
Se mere
Previous slide
Next slide

Arktisk Ledelse 2019

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.