Arktisk Ledelse

2021

Arktisk Ledelse 2022

 

Arktisk Ledelse er en videndelingsplatform for ledere, specialister og HR-partnere i Grønland. Flies HR har afholdt seminar i 7 år i Grønland, hvor vi har haft mange spændende oplægsholdere til at inspirere vores kunder.
I 2020 blev Sermersooq Kommune en del af ledelsen i Arktisk Ledelse.
Sermersooq Kommune har et ønske om at tilbyde det private og offentlige erhvervsliv en platform, hvor ledere og specialister kan mødes, blive inspireret og sikre en høj vidensdeling om ledelse og arbejdsmarkedet i Grønland.

Medlemsskab

Et medlemsskab af Arktisk Ledelse i 2022 koster 21.000  kr. ekskl. moms.
Medlemsskabet indeholder tre pladser til hvert arrangement, hhv. onsdag den 11. maj 2022 samt onsdag den 28. september 2022. Til hvert arrangement er der to oplægsholdere og efterfølgende god tid til netværk og dialog med de øvrige deltagere og oplægsholdere.

Sted og forplejning

Det ene arrangement foregår på Hotel Hans Egede og det andet i Katuaq – Hans Lynge Salen. Til hvert arrangement vil der være fuld forplejning med frokost, kaffe, the, vand og frugt samt vin til afslutning.

Tilmelding

Josephine Kjærgaard – josephine@flieshr.dk.

Oplægsholdere 2022

Imran Rashid

Sluk – Kunsten at overleve i en digitaliseret verden

Mikkel Beha

Mikkel Beha og den kolde hvide verden

Jacob Risgaard

Fra 75% fravær til 100% succes

Lars Brygmann

Helt ud til kanten

Lars Sander Matjeka

Lederen og mennesket

Om Os

Flies HR & Sermersooq Kommune

Arktisk Ledelse

Arktisk Ledelse September 2021
Thomas Blachman
Succes - hvad fanden er det?
Se mere
Jan Hellesøe
Hjernearkitekten - Nudging: Kan vi gøre det ubevidste bevidst?
Se mere
Tidligere
Næste
Arktisk Ledelse Oktober 2020
Jesper Buch
Jesper Buch er en dansk iværksætter, investor og medstifter bag Just Eat. Han er også en del af tv-serien, Løvens Hule på DR1.
Se mere
Tidligere
Næste

Arktisk Ledelse 2019

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.