fbpx

Arktisk Ledelse 2020

Arktisk Ledelse September 2020
Arktisk Ledelse drives af Flies HR Consulting, Sermersooq Kommune og Implement Consulting Group. Formålet er at skabe et forum for vidensdeling om ledelses- og arbejdsmarked i Grønland blandt grønlandske virksomheder og organisationer.
Tidligere
Næste

Vi glæder os til endnu et spændende program med dygtige oplægsholdere.
Efter jeres ønsker til temaer og oplægsholdere, har vi lavet et program, som vi glæder os meget til at dele med jer.

Hvorfor afholder vi seminar i Grønland?

Vi er tit blevet stillet de samme spørgsmål fra vores kunder:

  • Hvorfor skal vi afsted til Danmark for at gøre spændende oplægsholdere?
  • Kunne en platform, hvor vi kunne blive inspireret og møde kollegaer ikke være muligt også i Grønland?
  • Er det muligt at få oplægsholdere til Grønland, inden de har haft oplæg i Danmark eller andre lande?
  • Hvis vi skal have nyhedsværdien på foredraget til Grønland, hvordan sikrer vi, at det ikke bliver for dyrt?

Derfor opstod idéen til at lave et seminar, hvor vi nu igennem 5 år har forsøgt at efterkomme alle jeres ønsker.
Arktisk Ledelse er et seminar, hvor alle omkostninger til oplægsholdere, hotel, fly, konference, forplejning mv. bliver dækket af jeres medlemsskab.
Vi har ingen indtjening på seminaret, vores tid, planlægning af programmet, forhandlinger med oplægsholdere og formidling af seminaret.
Arktisk Ledelse er vores bidrag til udvikling og inspiration af det grønlandske arbejdsmarked.

Vi har igen i år indgået samarbejde med nogle super spændende oplægsholdere og med en afgået statsminister, en af de største danske iværksættere og to af de mest efterspurgte oplægsholdere, er vi sikre på, at I alle vil føle jer inspirerede.

Udover, at I kommer til at høre fire spændende oplæg, så vil I efter seminaret have mulighed for at tale med oplægsholderene og de andre deltagere.
Vi har den fordel, at vores oplægsholdere ikke kan flyve hjem før dagen efter.

Alle er meget velkomne, men husk at vi har begrænset antal pladser.

Et medlemsskab kan købes ved, at kontakte josephine@flieshr.dk eller købe nedenstående vare.

Arktisk Ledelse er en videndelingsplatform for ledere, specialister og HR-partnere i Grønland. Flies HR har afholdt seminar i 6 år i Grønland, hvor vi har haft mange spændende oplægsholdere til at inspirere vores kunder.
I 2019 valgte vi at indgå et samarbejde med Implement Consulting Group og ændre navnet til Arktisk Ledelse.
Implement har mange års erfaring med udvikling af organisationer og ledere.
deres store viden og erfaring er med til at sikre, at vi kan få de bedste oplægsholdere til at inspirere vores kunder i Grønland. I 2020 bliver Sermersooq Kommune også en del af ledelsen i Arktisk Ledelse.
Sermersooq Kommune har et ønske om at tilbyde det private og offentlige erhvervsliv en platform, hvor ledere og specialister kan mødes, blive inspireret og sikre en høj vidensdeling om ledelse og arbejdsmarkedet i Grønland.

Medlemsskab

Et medlemsskab af Arktisk Ledelse i 2020 koster 21.000  kr. ekskl. moms.
Medlemsskabet indeholder tre pladser til hvert arrangement, hhv. onsdag den 6. maj (OBS. Denne dato er rykket til og onsdag den 9. september 2020. Til hvert arrangement er der to oplægsholdere og efterfølgende god tid til netværk og dialog med de øvrige deltagere og oplægsholdere.

Sted og forplejning

De to arrangementer foregår i Katuaq – Hans Lynge Salen. Til hvert arrangement vil der være fuld forplejning med frokost, kaffe, the, vand og frugt samt vin til afslutning.

Tilmelding

Josephine Kjærgaard – josephine@flieshr.dk.

Arktisk Ledelse November 2020
Arktisk Ledelse drives af Flies HR Consulting og Implement Consulting Group. Formålet er at skabe et forum for vidensdeling om ledelses- og arbejdsmarked i Grønland blandt grønlandske virksomheder og organisationer.
Jesper Buch
Jesper Buch er en dansk iværksætter, investor og medstifter bag Just Eat. Han er også en del af tv-serien, Løvens Hule på DR1.
Se mere
Tidligere
Næste

Arktisk Ledelse 2019

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.