Passioneret og erfaren HR samarbejdspartner
erfaring
0 års
samarbejdspartnere
0
rekrutteringer
0 +

Professionel HR-samarbejdspartner i Grønland

Rekruttering af dygtige specialister og ledere i Grønland

Med mere end 21 års erfaring i Grønland er Flies HR Consulting en stærk samarbejdspartner, når det gælder rekruttering af specialister og ledere, rådgivning og implementering af effektive HR-systemer samt ledelsesudvikling til såvel private som offentlige grønlandske virksomheder.

Flies HR Consulting samarbejder med 41 private og offentlige virksomheder. Flies HR Consulting er i Grønland flere gange om året og deltager derudover i konferencer som PDAC, Future Greenland, Faroexpo, arktiske netværksgrupper. Flies HR er medlem af Grønlands Erhverv og har to gange om året et seminar i Nuuk, med nogle af de mest aktuelle oplægsholdere og temaer som er relevante for Grønland. Vores Kulturforståelse og kendskab til det grønlandske, arktiske og danske arbejdsmarked og tætte relationer til vores kunder,  sikre at vi har stor indsigt i virksomhedens strategi og kan give den bedste rådgivning og rekruttering. 

Digitalisering, prebording, onbording

Fremtidens arbejdsmarked kræver stor fleksibilitet. Markedet har udviklet sig meget, helt fra Dorthe Flies sammen med aviserne i Grønland, var med til at udbygge et online jobmarked, til i dag hvor digitalisering er blevet en endnu større del af hverdagen. Derfor har det været vigtigt at kunne levere en digital HR-platform, som underbygger hele rekrutteringsprocessen, prebording, onbording, HR Management, uddannelse, dashboards i en cloudbaseret, fleksibel og professionel HR-løsning. 

Lederudvikling, fastholdelse, vidensdeling

Lederudvikling kræver mange års strategisk erfaring. Derfor har Flies HR Consulting et samarbejde med IMPLEMENT.  Med mere end 100 ledelseskonsulenter tilknyttet, og et stærkt Grønlandsteam, sikres den bedste rådgivning til kunderne. I Grønland, med et arbejdsmarked som konstant er i udvikling, er rådgivning og opfølgning i hele processen med til, at tingene bliver brugbare i hverdagen. Derfor er det ekstra vigtigt, at lederudvikling bliver specialtilpasset både for den enkelte leder og for ledergrupper.

Med et stort ønske og opbakning fra det grønlandske erhvervsliv afholdes der to seminarer i Nuuk om året. Begge seminar med temaer som er aktuelle i forhold til erhvervslivet i Grønland.

Flies HR består af et partnerteam, af specialister indenfor hvert af vores kompetenceområder. Vores rekrutteringspartnere, har mange års erfaring, med rekruttering af specialister og ledere og vi har specialiseret os som rådgiver og partner, til det arktiske arbejdsmarked.

For at sikre det bedste match til netop din virksomhed, vil Dorthe Flies på hver opgave, være jeres rådgivningspartner igennem hele processen, i samarbejde med én eller flere rekrutteringspartnere.

Rekruttering

Specialister og ledere til det arktiske og danske arbejdsmarked

Flies HR tilbyder rekruttering af specialister samt ledere på såvel taktisk som strategisk niveau. Vi er professionelle rekrutteringseksperter, som altid sikrer, at vi leverer den rigtige løsning. Vores rekrutteringsteam har langvarige relationer med kunder og kandidater, og vi sætter en ære i at kunne levere hurtige og fleksible løsninger for at sikre det bedste match for netop jeres virksomhed.  

Rekrutteringsprocessen gennemføres som en kombination af search suppleret med annoncering i udvalgte medier – eller eventuel som en lukket og fortrolig proces, alt efter jeres virksomheds behov.
Hvis jeres virksomhed har brug for den helt rigtige specialist eller leder, så kan I trygt overlade jobbet til os. Vi har gennemført adskillige danske og internationale rekrutteringer, og vi vil sammen med jeres virksomhed gerne skræddersy en effektiv proces, som passer til jer. Hos Flies HR får I tilknyttet både en primær og sekundær konsulent i hele processen. 

Vores mangeårige erfaring i kombination med gennemarbejdede processer, tæt ledelsessparring og en stærk palette af testværktøjer med mere gør, at du som leder eller bestyrelsesmedlem vil få Flies HR som jeres sikre rekrutteringspartner.

Hvorfor vælge Flies HR næste gang I rekrutterer?

Vores proces - Tæt samarbejde i hele forløbet

Ved rekruttering hos Flies HR benytter vi en gennemarbejdet proces, der starter med en udførlig tidsplan, som sikrer, at I som kunder altid ved, hvor langt vi er i processen.

Hvis I ikke allerede er kunde hos Flies HR i dag, vil vi altid sætte os grundigt ind i, hvem I er som virksomhed. Ved opstart af en ny opgave er det afgørende, at vi kommer rundt i organisationen og får talt med relevante nøgle- personer, således at vi opnår en indgående forståelse dels for selve rollen med opgaver og ansvarsområder, dels for virksomhedens strategiske grundlag, kultur, værdier, medarbejdersammensætning med videre. Alt sammen vigtig viden, som vi naturligvis bringer i spil i vores dialog med kandidaterne.

Relocation

Hvordan afdækker I som virksomhed det store potentiale der er af kandidater, som i dag er bosat udenfor jeres eget hjemland? Og hvordan sikrer I jer, at de kender til jobmulighederne i Grønland og på Færøerne? Flies HR har i kombination af mange års erfaring specialiserede os i rådgivning og rekruttering til det arktiske jobmarked. I vil som virksomhed derfor få en samarbejdspartner, som udover stor faglighed også har en stor passion og interesse for det arktiske arbejdsmarked. Vi deltager på forskellige uddannelse- og jobmesser og vi afholder hvert år to årlige konferencer i Nuuk. Vi giver altid kandidaten den nødvendige rådgivning til, at kunne træffe den rigtige beslutning om relocation. På denne baggrund afdækker vi hele det nordiske jobmarked for, at sikre os det bedste match mellem jeres virksomhed og kandidaten.

Derudover rådgiver vi om følgende:

 • Beskatning
 • Funktionærloven
 • Flytning
 • Bolig
 • Grønlandske og færøske forhold
 • Institution og skole
 • Transport
 • Indkøb
 • Job til samlever

Rådgivning

Medarbejderen er mere end nogensinde før forudsætningen for din virksomheds succes. De er virksomhedens vigtigste ressource.
Vi tilbyder rådgivning, som kan bidrage til din virksomheds succes. Rådgivning er en af vores kernekompetencer.

Om I har en etableret HR-afdeling eller ej, så kan vi som jeres eksterne sparringspartner hjælpe jer med arbejdsgange og frigive ressourcer.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Ledersparring
 • Implementering af forandringer
 • Karriererådgivning
 • Strategisk rådgivning
 • Ekstern HR-partner i din virksomhed

God karriererådgivning er ikke blot et spørgsmål om at rådgive jobsøgere. Det handler også om at være i dialog med virksomhederne. Vi er derfor løbende i tæt kontakt med en lang række virksomheder. Vores viden om virksomhedernes behov, situation og præferencer er afgørende for, at vi kan hjælpe vores kandidater i job.

 

Test

Personlighedstest er efterhånden blevet en naturlig del i både rekrutteringsforløb og medarbejderudvikling i mange virksomheder. Derfor har mange efterhånden også stiftet bekendtskab med hvad en personlighedstest er.

Formålet med at teste kandidaterne er naturligvis at få et bedre indtryk af en person – uanset om der er tale om ansættelse eller udvikling. Testen bruges ofte også som et godt dialogværktøj fx i relationen mellem leder og medarbejder.

Flies HR tilbyder test som en del af en fuld rekrutteringsproces eller som delproces, hvis man virksomhed gerne vil have en second opinion på et rekrutteringsforløb man selv står for.

Personlighedstesten indgår også som en væsentlig del af vores ledelses- og medarbejderudviklingsforløb samt karriererådgivning.

En personlighedstest er en analyse, der tegner et kvalificeret billede af, hvilke grundlæggende præferencer og drivkræfter du har som person. Profilen er på den måde ofte et godt redskab til at skabe bevidsthed og forståelse for egne og andres handlemønstre.

Af den grund er personlighedstest, i mange sammenhænge, også et godt afsæt for, hvordan en kandidat for eksempel vil håndtere konkrete arbejdsopgaver og arbejde sammen med andre i teamet, afdelingen eller organisationen.

En test kan (og bør) dog bruges til mere end det. For eksempel til at sikre, at den nye medarbejder også får den optimale start i virksomheden og de bedste muligheder for at udvikle sig i jobbet. Herudover har teamprofiler også en stor værdi i forhold til at forbedre samarbejde og kommunikation i et team.

Brugen af personlighedstests gør det muligt for både virksomheden og kandidaten at komme hurtigere ind til de relevante emner og spørgsmål, der er meningsfuld i forhold til den enkelte kandidat og den specifikke stilling – herunder match i forhold til arbejdsopgaver, kollegaer og kultur.

Hvem, der er bedst kvalificeret til jobbet handler nemlig om mere end kun faglige kvalifikationer. At skabe det rette match mellem virksomhed og kandidat handler også om at erhverve sig ansatte med for eksempel gode sociale egenskaber, detaljesans og systematik eller kreative og nytænkende evner.

Flies HR er certificeret i testsystemer fra e-stimate.

Hvornår har I brug for en test?

 • Rekruttering: Vi kan med en test se kandidaternes arbejdspræferencer og adfærd
 • Onboarding: Brug resultaterne til at planlægge onboarding for nye medarbejdere
 • Lederudvikling: Analyser af leder og team er værdifulde redskaber til såvel lederens egen udvikling som den samlede udvikling af teamet
 • Outplacement: Brug resultaterne til at identificere jobsøgendes præferencer

 

Talent & Lederudvikling

Outplacement

FliesHR er samarbejdspartner med både private og offentlige kunder i Grønland og Danmark.
Vores konsulenter har mange års erfaring med outplacement og rådgivning af ledere og tillidsrepræsentanter. Vi hjælper den opsagte medarbejder og leder godt videre med et professionelt rådgivningsforløb, der kan bestå af en række individuelle samtaler, som vi kan supplere med test, netværksmøder, løbende sparring med både leder og medarbejderen.

FliesHR sikrer, at der er et tæt samarbejde i hele processen med udgangspunktet i at få opsagte medarbejdere godt videre. Vi varetager både individuelle processer såvel som større afskedigelsesrunder. Vores viden om arbejdsmarkedet og erfaring med samtaler med både virksomheder og kandidater skaber et godt fundament for at hjælpe opsagte medarbejdere hurtigt videre i nyt job.

Arktisk Ledelse

Arktisk Ledelse er en videndelingsplatform for ledere, specialister og HR-partnere i Grønland.
Flies HR har afholdt konference i 7 år i Grønland, hvor vi har haft mange spændende oplægsholdere til at inspirere vores kunder.

Vi er tit blevet stillet de samme spørgsmål fra vores kunder:

 • Hvorfor skal vi afsted til Danmark for, at høre spændende oplægsholdere?
 • Kunne en platform, hvor vi kunne blive inspireret og møde kollegaer ikke være muligt også i Grønland?
 • Er det muligt at få oplægsholdere til Grønland, inden de har haft oplæg i Danmark eller andre lande?
 • Hvis vi skal have nyhedsværdien på foredraget til Grønland, hvordan sikrer vi, at det ikke bliver for dyrt?

Derfor opstod idéen til at lave et seminar, hvor vi nu igennem 7 år har forsøgt at efterkomme alle jeres ønsker.

Arktisk Ledelse er en konference, hvor alle omkostninger til oplægsholdere, hotel, fly, konference, forplejning mv. bliver dækket af jeres medlemsskab. 
Vi har ingen indtjening på konferencen, vores tid, planlægning af programmet, forhandlinger med oplægsholdere og formidling af konferencen.
Arktisk Ledelse er vores bidrag til udvikling og inspiration af det grønlandske arbejdsmarked.

Medlemsskab
Et medlemsskab af Arktisk Ledelse i 2022 koster 21.000 kr. ekskl. moms.
Medlemsskabet indeholder tre pladser til hvert arrangement, hhv. onsdag den 11. maj og onsdag den 28. september 2022. Til hvert arrangement er der to oplægsholdere og efterfølgende god til netværk og dialog med de øvrige deltagere og oplægsholdere.

Sted og forplejning
De to arrangementer foregår i Katuaq – Hans Lynge Salen. Til hvert arrangement vil der være fuld forplejning med frokost, kaffe, the, vand og frugt samt vin til afslutning.

Du kan finde mere om Arktisk Ledelse ved at klikke her.

Ønsker du at købe et medlemsskab kan du kontakte Josephine Kjærgaard på josephine@flieshr.dk.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.