Events

Arktisk Ledelse

Vi afholder konferencer to gange om året i Grønland. Her har vi nye og spændende oplægsholdere med op, som tager fat på emner der vedrører erhverv, ledelse og ansatte.

Rådgivning

Vi hjælper virksomheder med at skabe synlige resultater gennem virksomhedernes vigtigste aktiv – nemlig lederne og medarbejderne. Hvis I har brug for rådgivning, så kontakt os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.