Ny medarbejder på Færøerne

Flies HR har igennem længere tid haft et stort ønske om at etablere os i de 4 lande, hvor vi har specialiseret os i at rekruttere og tilbyde vores kunder en stor række af forskellige HR ydelser. Flies HR har igennem 19 år opbygget en viden og kulturforståelse i det arktiske, som vi mener er en vigtig ingrediens i at rekruttere de mest kompetente medarbejdere.

Vi blev som alle andre virksomheder ramt af COVID-19, som ændrede vores hverdag og tætte kontakt til vores kunder uden for Danmark.
For at tilgodese vores kunder bedst muligt åbner Flies HR kontor på Færøerne den 1. marts 2021 og i Grønland i efteråret 2021.

Vi er derfor glade for at kunne fortælle, at vi har ansat Annika Klein som salgskonsulent. Annika vil pr. 1. marts være den daglige kontakt til Flies HRs nuværende og kommende kunder på Færøerne. Annika er dobbeltsproget og opvokset på Færøerne og i dag bosat i Runavik med sin familie.
Vores rekrutteringskonsulenter i Danmark vil stadigvæk stå for search og varetagelse af hele rekrutteringsprocessen i tæt samarbejde med Annika og vores kunder på Færøerne. Ved evt. Spørgsmål kan du kontakte os på mail@flieshr.dk eller Annika på Annika@flieshr.dk.

Vi håber I vil tage rigtig godt imod Annika.
Annika@flieshr.dk // +298 595859

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.