Godt nytår 2021

Rigtig godt nytår. Sikke et år, vi lægger bag os.
Hos Flies HR er vi spændte på, hvad 2021 byder. 2020 har trods COVID-19 bragt spændende samarbejder, rejser, nye tiltag og nye kollegaer.

Måske du i 2021 ønsker nye medarbejdere? Søge nyt job? Skal opsige medarbejdere? Eller ønsker sparring og rådgivning?
Vi er kun et opkald eller en besked væk fra at hjælpe dig i mål.

Vi har mange spændende stillinger i øjeblikket. Både stillinger som er slået op på vores hjemmeside og de sociale medier, men også stillinger som bliver besat via search. Kontakt os endelig såfremt du søger nye udfordringer.

Rigtig godt nytår til jer alle!

Flies HR
mail@flieshr.dk // +45 60833117 // +299 583117

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.