Flies HR

Din professionelle HR-samarbejdspartner

Vi tilbyder en bred palette af services og systemer inden for HR. Har I ikke en HR-afdeling, så kan Flies HR varetage alle HR-funktioner. Vi kan også assistere med udvalgte opgaver, f.eks. rekruttering, rådgivning, outplacement, talent- og lederudvikling, test og seminar.

Rekruttering

Flies HR tilbyder rekruttering af specialister af enhver art samt ledere på såvel taktisk som strategisk niveau.  Rekrutteringsprocessen gennemføres som en search suppleret med annoncering i udvalgte medier – eller evt. som en lukket og fortrolig proces, alt efter din virksomheds behov.

Rådgivning

Medarbejderen er mere end nogensinde før forudsætningen for din virksomheds succes. De er virksomhedens vigtigste ressource.


Vi tilbyder rådgivning, som kan bidrage til din virksomheds succes. Rådgivning er en af vores kernekompetencer.

Outplacement

Vores konsulenter har mange års erfaring med outplacement og rådgivning af ledere og tillidsrepræsentanter.

Vi hjælper den opsagte medarbejder og leder godt videre med et professionelt rådgivningsforløb, der kan bestå af en række individuelle samtaler, som vi kan supplere med test, netværksmøder, løbende sparring med både leder og medarbejderen.

Talent- & Lederudvikling

Et lederudviklingsforløb skræddersyes i tæt samarbejde med jer og i forhold til jeres behov. Flies HR faciliterer forløbene med vores erfarne seniorkonsulenter.

Vi tilbyder både lederudvikling til den individuelle leder med behov for sparring, coaching og udvikling samt i teams.

Test

Flies HR tilbyder test som en del af en fuld rekrutteringsproces eller som delproces, hvis man virksomhed gerne vil have en second opinion på et rekrutteringsforløb man selv står for.
Personlighedstesten indgår også som en væsentlig del af vores ledelses- og medarbejderudviklingsforløb samt karriererådgivning.

Arktisk Ledelse

Arktisk Ledelse drives af Flies HR Consulting, Sermersooq Kommune og Implement Consulting Group.

Formålet er at skabe et forum for vidensdeling om ledelses- og arbejdsmarked i Grønland blandt grønlandske virksomheder og organisationer.

100% Kandidatgaranti på alle opgaver

Skal vi kontakte dig?

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.