Karriererådgivning og sparring

Har du brug for sparring i forhold til din karriere og arbejdsliv, så er der flere muligheder. Du er måske i dag leder, af både nyansatte og   erfaren medarbejder, og har brug for sparring i forhold til dit nuværende job og din karriereudvikling.

Hos Flies HR, får du en personlig mentor som er din kontaktperson igennem hele forløbet. Vi sikrer, at din udviklingsproces bliver tæt  med både med møder og kontakt på telefon og mail og alt er selvfølgelig i et fortroligt miljø.

Ingen mennesker er ens, og derfor tager vi altid udgangspunkt i dig og hvor du er i dit job liv. For os er det vigtigt at du ikke bare få et job, men at du får det job der passer til dig og dit  nuværende job og fremtidige  karriere vej.

Jobskifte - ny karriere

Overvejer du at skifte job, eller mangler du motivation i dit nuværende job?

Nyuddannet eller ny i job

Det at komme igang med sin jobsøgning eller starte i et nyt job kan for mange være svært. Flies HR kan igennem støtte og rådgivning og værktøjer sikrer at du får den bedste start.

Lederrådgivning - personlig mentor

Personlige samtaler - KEND DIG SELV bedre - hvornår er evt. karriererskifte det rigtige valg.

Opsagt og hvad så nu?

Få jobrådgivning og bliv kompetenceafklaret. Vi arbejder med at det du stadig er attraktiv på arbejdsmarkedet.

Personlig coaching

Er du godt i gang med din karriere og er det tid til at pleje karrierren? Få rådgivning til f.eks. hvad er mit næste skridt i karrieren? Hvordan sikrer jeg en balance mellem job og privatliv?

Jobskifte - ny karriere

Overvejer du at skifte job, mangler du motivation i nuværende job, eller er du i tvivl hvor du er i din karriere om nogle år og hvad skal der til for at gøre dig klar til dit næste job?

Det er vigtigt at få en kompetenceafklaring og så du får truffet den rigtige beslutning inden du skifter job. Vi vil i samarbejde med dig få afklaret din ønsker og forventninger, så de stemmer overens med jobmarkedet. Vi vil på vores samtaler tage udgangspunkt i nogle af nedenstående emner.

 • Kend dig selv bedre, og hvad er din jobprofil
 • person profil og bedre forståelse af dine styrker og svagheder
 • Sikre du har et  CV der matcher de job du vil søge og profil på LinkedIn 
 • Eksempler og udarbejdet værktøjer til at skrive den bedste ansøgning
 • De sociale medier og  branding af dig
 • Hvordan fremtræder du bedst muligt på jobsamtalen
 • Hvornår er det tid til et Jobskifte eller ændre din karriere

Nyuddannet eller ny i job

Når du starter i dit første job eller skal skifte job og evn. branche, vil det være en helt  ny rejse. De første 3-6 mdr. af dit nye job og onboardingsperioden, vil altid være det de sværeste. Du skal udover jobbet også lære en hel ny organisation at kende og en masse nye kollegaer.

Det kan give anledning til usikkerhed og en masse spørgsmål. Du har igennem hele perioden tæt kontakt til din mentor og som du har mulighed for at tale med i hele perioden.

 

Lederrådgivning - personlig mentor

Det kan til tider være ensomt at være leder, derfor er det vigtigt at du får skabt et rum, hvor du kan dele dine tanker og sparring til at tage evt. samtaler med dine ansatte.  

Opsagt og hvad så nu?

Du står måske og skal ud og finde dit næste job og har brug for at finde ud af om dine kompetencer lever op til dit jobmarkedet. Måske er det mange år siden du sidst har skrevet en ansøgning eller udarbejdet et cv. 

Hvordan sikrer du markerer dig i forhold til de ledige job. 

Vi vil altid tage udgangspunkt i dine personlige styrker og udviklingsområder du skal have fokus på.

Du vil igennem tæt dialog og sparring og med værktøjer som passer til det nuværende jobmarked,

Et forløb kan indeholde:

Karrierepleje

Du er godt i gang med din karriere, og det er tid til at pleje karrieren. Måske står du og tænker, “hvor er jeg om 2, 5 eller 10 år?” Eller du er i en anden situation, hvor du har brug for rådgivning til f.eks.

 • Hvad er mit næste skridt i karrieren?
 • Hvordan får jeg et godt arbejdsliv og sikrer en balance mellem job og privatliv?
 • Eller noget helt fjerde i forhold til din karriere

Vores karriererådgivere har flere års erfaring med ledelse og jobmarkedet. Vores rådgivning bygger på vores daglige dialog med beslutningstagere i virksomheder og vores mange års erfaring med rekrutteringer.

Ved karrierepleje vil du få rådgivning på følgende temaer. 

 • Behovsafklaring – hvad vil du arbejde med?
 • Personlig profil analyse
 • Karriereplan og værktøjer
 • Indsigt i dine behov og værdier for dit arbejdsliv

Priserne for privat karriererådgivning

Mulighederne er mange. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os. Har du spørgsmål eller har brug for hjælp til, at finde det rigtige forløb, der passer til din situation. Så tøv ikke skriv eller ring på mail@flieshr.dk eller +299 583117-

Forløbene vil foregå online og er for private personer. Priserne er inkl. moms. Aflysning skal ske senest 24 timer inden samtalen. Ved for sen aflysning betales fuld pris.

Jobskifte/Karrierepleje med egen coach

1 session   á 60 min.     2.000 DKK

6 session   á 60 min.    10.000 DKK

Executive lederrådgivning

1 session   á 60 min.    2.500 DKK

6 session   á 60 min.    15.000 DKK

Opsagt eller ny i job

1 session   á 60 min.    2.000 DKK

6 session   á 60 min.    10.000 DKK

CV Database

Da vi løbende får nye stillinger og altid leder efter den rette kandidat – så har vi brug for dig! 

Upload dit CV til os ved, at trykke på nedenstående knap og du vil høre fra os.

CV Database
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.