Vil du sætte dit eget præg på Grønlands største tøjkæde?

Så er det dig, vi skal have ombord!

Jobbet
I Torrak Fashion søger vi en ambitiøs og energisk Produktchef, der har fingeren på pulsen og er vant til at bruge sin stærke forretningssans til at skabe resultater.

Fokus på forretning, involvering og ansvar
Med flere års fremgang, er vi i dag Grønlands største tøj koncept, og du vil som Produktchef spille en vigtig rolle i forhold til at sikre vores fortsatte vækst. Du skal have em stor passion for design og udvikling af koncepter, og vil dagligt arbejde med at styrke Torrak Fashion markedsposition og forblive den fortrukne samarbejdspartner for vores kunder og leverandører.

Dit ansvarsområde
Som Produktchef bliver det din opgave at sikre, at Torrak Fashion altid kan tilbyde de helt rigtige, styles til vores kunder. Du er en forretningsorienteret Produktchef, der har passion for Fashion, og som finder det naturligt at være opdateret på de nyeste trends og tendenser. Du er derudover ansvarlig for at vedligeholde og udvikle vores stærke leverandørsamarbejde, hvor du som konstruktiv sparringspartner for dine leverandører, sikrer et optimalt vare-flow samt løbende optimering af pris, kvalitet og leveringstid. Da du får en bred kontaktflade internt såvel som eksternt, er det således vigtigt, at du værdsætter dét at opbygge og vedligeholde tætte og tillidsfulde relationer.

Helt specifikt består dine opgaver blandt andet af

 • Have ansvaret for sortimentets udvikling, salg og indtjening
 • Udarbejde og styre kampagner for dine kategorier i kædens reklameavis
 • Daglig interaktion med butikker
 • Forhandling og dialog med leverandører
 • Løbende overvågning af nøgletal for dine kategorier

Hvad kan vi tilbyde dig?

 • En udfordrende og spændende karriere i Grønlands førende detailvirksomhed
 • En dynamisk hverdag, som du selv er med til at forme
 • Store muligheder for personlig og faglig udvikling
 • Gode chancer for at opnå synlige og målbare resultater
 • En række medarbejderfordele, herunder pensionsordning, sundhedssikring, personalekøb, etc.
 • Løn, der matcher dine kvalifikationer.
 • Bohaveflytning og personalebolig kan tilbydes efter gældende regler

Produktchef med stærk produktkendskab 
Du er drevet af dit engagement og din passion for mode og trends, og du formår at kombinere din kreativitet med godt købmandskab, så du skaber de bedste resultater for dit koncept og vores kunder. Med din solide forhandlingsevne og dit ind- gående kendskab til indkøb, er du med til at sikre de skarpeste priser til vores kunder. Du har masser af drive og ambitioner for din egen faglige udvikling og dygtighed, og du ved, at du med den rette indsats får mulighed for at realisere dem i dette job. Du motiveres af at tage ejerskab over dine egne opgaver og har viljen til at tage os til det næste niveau.

Herudover leder vi efter én som

 • Har passion for mode
 • Erfaring fra lignende roller i detailhandel, såsom indkøber, butikschef eller salgschef
 • Dybdegående kendskab til kategoriadministration, inklusiv udvikling af sortiment
 • Godt it-kendskab med fokus på Excel i Microsoft D365
 • Struktureret og god til tidsstyring og prioritering
 • Visionær med evnen til at udvikle og følge egne ideer
 • Resultatorienteret
 • Træffer beslutninger baseret på data
 • Klar og overbevisende kommunikation

Ansøgningsfrist
Der indkaldes løbende til samtale og stillingen besættes når den rigtige kandidat er fundet.

Arbejdssted
Nuuk, Grønland. Rejseaktivitet skal forventes.

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies fra Flies HR på mobil +299 583117 eller dorthe@flieshr.dk.

Flies HR varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Indkøbschef Michael Günzel på +299 58 16 76 eller mig@pisiffik.gl.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Torrak Fashion

Du finder yderligere information om Pisiffik www.pisiffik.gl

I Torrak Fashion finder du et bredt udvalg af tøj til hele familien. Vi er med på de nyeste trends og farver i flere fashion, basis og outdoor sortimenter.

Blandt mange verdenskendte mærker finde du Pieces, SoyaConcept, Jack & Jones, Change, Under Armour, Haglöfs og Fjälräven. Derudover er vi også stolte af at forhandle flere grønlandske mærker som G-land og Mikisoq af Nickie Isaksen og Great Greenland.

 

Ansøg her

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.