aurora, polar lights, northen lights

UDSKYDES: Seminar i maj

Desværre befinder verden sig i en ekstraordinær situation på grund af Corona og Covid-19. Dette får nu den uheldige konsekvens, at vi ikke kan gennemføre Arktisk Ledelse som planlagt den 6. maj 2020.

I stedet har vi i samarbejde med vores oplægsholdere fundet en ny dato for Arktisk Ledelse:

Torsdag den 19. november 2020 samme tid og sted.

Arktisk Ledelse torsdag den 9. september gennemføres som planlagt.

Som ekstra service for den aflyste Arktisk Ledelse den 6. maj vil vi denne dag tilbyde et webinar for tilmeldte virksomheder med temaet Full Engagement. Nærmere information følger.

Vi håber, at der er forståelse for, at vi selvfølgelig ikke har mulighed for at gå imod regeringens tiltag, og at vi med det nye program kan imødekomme jeres forventninger bedst muligt.

Med venlig hilsen

Sermersooq Kommune, Implement & Flies HR

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.