Arktisk Ledelse Udsolgt

Vi må ‘desværre’ meddele, at vi har udsolgt til Arktisk Ledelse 2020.
Vi er simpelthen så glade for, at vi har så stor opbakning og gode samarbejdspartnere.

På mandag d. 7/9 flyver vi op med vores to oplægsholdere, Erick Thürmer og Mikael Kamber og vi kan godt love jer for, at det blive spændende og slår benene væk under jer.

Vi ses.

Hvis I måtte have spørgsmål, så kan I kontakte Josephine Kjærgaard på josephine@flieshr.dk eller se programmet her: http://flowpaper.com/flipbook/Arktisk-Ledelse/?wp-hosted=1

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.