Arktisk Ledelse September 2020

Vi vil i Flies HR og Sermersooq Kommune gerne sige mange tak til alle deltagere, der deltog på ‘Arktisk Ledelse’, for et rigtig godt seminar.

Tak til vores to dygtige oplægsholdere. 

Mikael Kamber og Erick Thürmer. I har været fantastiske både på scenen og i Grønland i det hele taget.


Tusind tak til 
Katuaq Kulturip Illorsua for, at hjælpe os med, at danne de perfekte rammer for arrangementet.

Vi glæder os allerede til, at se jer alle igen torsdag d. 19 november 2020, hvor vi har fornøjelsen af, at præsentere Lars Løkke Rasmussen og Jesper Buch.

Ved interesse kan vi kontaktes her eller på josephine@flieshr.dk.

 

Links:

Sermersooq Kommune
Erick Thürmers bog kan købes her.
Mikael Kambers bog kan købes her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.