Udtalelse i Børsen

Flies HR udtaler sig til Børsen om vigtigheden ved afholdelse af fysiske møder og konferencer i Grønland:

“Én af de virksomheder som de fysiske konferencer betyder meget for, er Flies HR. De har gennem flere år benyttet HHE’s konferencecenter til afholdelse af seminar i Grønland. Virksomheden, som årligt har flere end 50 rekrutteringer til Grønland, afholder hvert år seminarer. I år har de valgt at ændre programmet i forhold til den nye situation som virksomhederne står over for grundet corona. De fire oplægsholdere i 2020 er Mikael Kamber, Erick Thürmer, Jesper Buch og Lars Løkke Rasmussen.
“Vi afholder seminar i Grønland for at inspirere vores kunder. Derudover har vi stor erfaring med, at vores oplægsholdere vender tilbage til landet med stor interesse for udvikling af erhvervslivet,” siger Dorthe Flies, Partner i Flies HR.”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.