FaroExpo 2020

Flies HR er klar til at tage afsted på delegationsrejse til Torshavn, Færøerne.
Delegationsrejsen afvikles fra den 19 – 24 oktober 2020. Vi vil på rejsen møde det færøske erhvervsliv, organisationer og politiske beslutningstagere, gennem et solidt fagligt program. Rejsen indeholder også deltagelse i messen: FaroExpo 2020, som er Færøernes største maritime begivenhed.

Kontoret vil stadig være bemandet og tage sig af alle henvendelser. Du kan kontakte os på mail@flieshr.dk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger i vores virksomhed. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. Alle data vil blive slettet efter 180 dage. Du kan til enhver tid kontakte os hvis du ønsker, at vi sletter dine data.